- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
- Konu Sahibi Kalplizebra
-
Durumunuzdan pekte sikayetci olmadiginizi hissediyoum.
Evet sadece bunu soylemek icin geldim
Ahhh ahhhhh nerde ac geziyimValla nişan telaşı gelmeden hatta kısmet olursa isteme falan olmadan vermem lazım bu kiloları
Keşke dev bir şırınga olsa da bir fırtta çekse balon gibi sönsek ya
Kkda diyet gurupları var başvurup başlaya bilirsin, orda motive ederler seni ...
Oy oy oy
38 bedenden 42 ye çıktım
Nasıl mı
Tahin helvayı ekmek arası yaparak hem de uyku arasında
Şimdi yemiyorum ama yine de kilo gitmiyor.
Bizim simit tabir ettiğimiz dışarının "love handle" deyu kibarlaştırdığı aşk tutamaçlarım artık tutulacak değil bildiğini yastık niyetine yatılacak hale geldi.
Diyet ya da spor için motivasyonum da yok.
Konuyu takip edeyim belki faydalanırım.
Yok ya cuma filan gerekmiyor. Ben direk dalmıştım. Zaten hemen olmuyor 2 haftalık deneme süresi var. Yani kilo olaylarımımz hemen yarışmaya dahil edilmiyor. Öyle takılıyorum bende. Beklerim :))
Ahhh ahhhhh nerde ac geziyimyıllarca deki gibi yediklerine sayıyorum inş sen istemede zayıflamış olursun. Bende artık çok geç
Ofisteki abur cubur bitsin diyete basliorm evdeki abur cubur bitsin diyete basliyorum bugn yarn başlıyorum diye diye bugüne kadar geldim bende durmadan diyete başlayıp bozanlardanm 48 den 65 e cikmak insanın kendne ettiği çok büyük bi küfür bence. Nasıl zayiflicaz acaba
Ben mi yazdım haberim yok dedim bir an:)Gece uyanıp nutella mı kaşıklamadım,sabahın sekizinde mantı mı yapmadım neler neler.Sonrası yarım dünya.Kocam sen benim dünyamsın derken yanılmıyormuş.Neyse tatlım gaza gelişim çok hazetmediğim bir zatın "ay bu ne hamilemisin" demesiyle oldu.Tabi aldığın kadar hızlı veremiyorsun.Mutluluk nedir desen lahmacun diyen ben,ağlaya zırlaya verdim hepsini.Ağzı tutmak çok zor çok.Darısı başına:)
Pazartesii olmaz. Bugün çal o kapıyı. Ben hep bahane hep bahane buldum. Amaaaaaan kilo bu verilir. O gün o yemeğe yiyemezsem içimde kalır. Tut ki açsın diyettesin araba çarptı ölüceksin. İnsan aç gitmeseydim bari diye tasalanır derdim. Aç ölünür mü derdim. :)) Aç kalmadan da zayıflanıyormuş. Ama bugün daha pek bişi yiyemedim. Bn bi de o süreçte regl olamadım. Sanırım her şey üst üste gelmişti. Yemek yemek aşırı eğlenceli. Hele televizyon karşısında filan. :))Du beş dkkda kek çırpıp geliverem aranıza o zaman açılın
Bü dakka o öyle değildi dimi
Valla çalıcam kapınızı pztesi
Açlık sinir yapıyor bu bi gerçek ama ben hep ağlamaklı geziyorum ama sana ufak bi tavsiye su iç tıka basa mide şişiyorValla nasıl aldığımızı biliyoruz da nasıl vereceğiz onu bilmiyoruz haksızlık bu
Ben de hep yerken veriyorum diyet kararını ne hikmetse
Bu sefer kesin zayıflicam dediğim arkadaşlarıma ertesi gün bak açım zaten sinirim tepemde bulaşmayın bana derken buluyorum kendimi
Evlenip çocuk doğurmadan evvel sağlıklı beslenmeyi adet edinirsin inşallah tatlım. Ben 3 buçuk yıl önce 54 kiloyla evlendim. 2 yaşında bir oğlum var. Şuan 73.5 kiloyum 70'e çıkınca geçen yıl diyet yaptım 8 kilo verdim bu yıl fazlasıyla geri aldım. Üstelik 70'i görünce bir de insülin direnci denilen meret'i sardım başıma polikistik over'i hiç söylemiyorum bile zira kendileri insülin direncinin olduğu vücudu pek sever. İnsülin direnci öyle birşey ki hiç birşey yapasın gelmiyor. Aşırı tatlı isteğim var. Ev işi yapmaya ve hatta oğlumla oynamaya bile mecalim yok. Çocuk kendi halinde takılıyor. Oyyy oyyy
Pazartesii olmaz. Bugün çal o kapıyı. Ben hep bahane hep bahane buldum. Amaaaaaan kilo bu verilir. O gün o yemeğe yiyemezsem içimde kalır. Tut ki açsın diyettesin araba çarptı ölüceksin. İnsan aç gitmeseydim bari diye tasalanır derdim. Aç ölünür mü derdim. :)) Aç kalmadan da zayıflanıyormuş. Ama bugün daha pek bişi yiyemedim. Bn bi de o süreçte regl olamadım. Sanırım her şey üst üste gelmişti. Yemek yemek aşırı eğlenceli. Hele televizyon karşısında filan. :))
Açlık sinir yapıyor bu bi gerçek ama ben hep ağlamaklı geziyorum ama sana ufak bi tavsiye su iç tıka basa mide şişiyor
Sadece bayanlara ozel spor salonlari var, bulundugun sehirde yok mu?Evet biliyorum. Tek başına yapmaktansa grupla gayrete geliyor insan onlara bir bakayım ben
Ama ben iflah olmaz bir obezim dimi
Bir de tiroit var bende ve su içsem yarıyor motivasyonumu hemen kaybediyorum bu yüzden
Önceden çok sıkı yapıyordum
Şimdi kıskanç erkek arkadaş yüzünden gidemiyorum
Ama yürüyüşe hevesleniyorum bu ara
Takıp kulaklıklarımı parkta en azından akşamları yürüyeyim diyorum.
Vallahi hamileliğimi düşünemiyorum ben
Kilo almaya çok müsait bir yapım var
İri kemikli sayılırım da
Omuzlar da geniş
Kilo alınca direk pehlivan gibiyim
Bir de çocuğu olan anne aç kalmaz sözü aklıma geldi
Çocuğun yemeyip bıraktığı tabağı hep anneler yer ya
Şu insülin direnci bende de var mı acaba ya belirtileriniz nelerdi sizin
Aynen öyle bir ziyan olmasın olayı var biz anneler de hatta çocuğa da bulaştı yavrum bütün kırıntıları topluyor. İnsülin direnci ah o insülin direnci millet 37'ydi 100'dü bunlardan bahsedeken benim insülin direncim 10 küsürlerde ama of diyorum. Acaip tatlı isteğim var, abur cubur hayatımın merkezi resmen hatta ben artık öyle fazla yemek yemiyorum varsa yoksa abur cubur. Hareketsizlik, yemekten sonra uyku hali, insülin polikistik overi de beraberinde getiriyor. Adetim her ay gecikiyor. Her ay bir gebelik şüphesi taşıyorum. Çarşamba doktora gideceğim bakalım insülin direncime baktıracağım. Diyet değil de ben abur cubura unlu ve tatlı gıdalara veda etsem her sabahta 1 saat yürüsem. Sofradan doymadan kalkmayı, herşeyden az az yemeyi bir öğrensem. 1 sene içerisinde yavaş yavaş veririm kiloları. Bütün bunları başarırsam burda anlatacağım zaten. Sen en başta iyi bir endokrinoloji doktoruna görün bence. Sonrasına sonra bakarsın. Bak benim eteğimde bir de 2 yaşında çocuk var. Benim bekarken hiç kilo problemim olmadı. Kendime çok bakardım ah ahhVallahi hamileliğimi düşünemiyorum ben
Kilo almaya çok müsait bir yapım var
İri kemikli sayılırım da
Omuzlar da geniş
Kilo alınca direk pehlivan gibiyim
Bir de çocuğu olan anne aç kalmaz sözü aklıma geldi
Çocuğun yemeyip bıraktığı tabağı hep anneler yer ya
Şu insülin direnci bende de var mı acaba ya belirtileriniz nelerdi sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?