Aldım başımı gidiyorum

Durumunuzdan pekte sikayetci olmadiginizi hissediyoum.

Evet sadece bunu soylemek icin geldim

Hoşgeldiniz
Yok sadece battı balık yan gider diyerek bunalıma girip de kendimi daha çok yemeye vermemek
ya da
gereksiz hırslanıp kolay yoldan tehlikeli yöntemlere başvuracak kadar psikolojik olarak çökmemek için problemimi tiye almaya çalışıyorum sadece
Beni yüreklendiricek, belki de yaşadığı deneyimleri paylaşıp azimlendirecek hanımların yorumlarıyla kendime gelmeyi umuyorum

Valla nişan telaşı gelmeden hatta kısmet olursa isteme falan olmadan vermem lazım bu kiloları
Keşke dev bir şırınga olsa da bir fırtta çekse balon gibi sönsek ya
Ahhh ahhhhh nerde ac geziyim yıllarca deki gibi yediklerine sayıyorum inş sen istemede zayıflamış olursun. Bende artık çok geç

Ofisteki abur cubur bitsin diyete basliorm evdeki abur cubur bitsin diyete basliyorum bugn yarn başlıyorum diye diye bugüne kadar geldim bende durmadan diyete başlayıp bozanlardanm 48 den 65 e cikmak insanın kendne ettiği çok büyük bi küfür bence. Nasıl zayiflicaz acaba

Annem bazen çimdiriyo yeme artık diye
Hissetmiyorum bile resmen koruma kalkanı yapmışım kendime
Ah bu kilo almak kolay da vermesi niye zor acaba
Erkekler ne güzel, göbekleri köşeyi onlardan önce dönse bile popoları küçücük kalıyor ya
Benim ki katana, ve genelde dağları devirmek amaçlı kullanıyorum

Ben mi yazdım haberim yok dedim bir an:)Gece uyanıp nutella mı kaşıklamadım,sabahın sekizinde mantı mı yapmadım neler neler.Sonrası yarım dünya.Kocam sen benim dünyamsın derken yanılmıyormuş.Neyse tatlım gaza gelişim çok hazetmediğim bir zatın "ay bu ne hamilemisin" demesiyle oldu.Tabi aldığın kadar hızlı veremiyorsun.Mutluluk nedir desen lahmacun diyen ben,ağlaya zırlaya verdim hepsini.Ağzı tutmak çok zor çok.Darısı başına:)

Yok ya cuma filan gerekmiyor. Ben direk dalmıştım. Zaten hemen olmuyor 2 haftalık deneme süresi var. Yani kilo olaylarımımz hemen yarışmaya dahil edilmiyor. Öyle takılıyorum bende. Beklerim :))

Du beş dkkda kek çırpıp geliverem aranıza o zaman açılın
Bü dakka o öyle değildi dimi

Valla çalıcam kapınızı pztesi

Ahhh ahhhhh nerde ac geziyim yıllarca deki gibi yediklerine sayıyorum inş sen istemede zayıflamış olursun. Bende artık çok geç

Bana bile dank ettiyse sizin için hiç geç değildir bence
Dün gece, dışarda es kaza yarım bıraktığım yemeği yemediğim için kendimi hülya koçiyiğit tarzı yüz üstü yatağa atıp ağlayacak kıvama geldiydim

Valla nasıl aldığımızı biliyoruz da nasıl vereceğiz onu bilmiyoruz haksızlık bu
Ben de hep yerken veriyorum diyet kararını ne hikmetse
Bu sefer kesin zayıflicam dediğim arkadaşlarıma ertesi gün bak açım zaten sinirim tepemde bulaşmayın bana derken buluyorum kendimi

Ah aranıza ben de katılayım en yakın zamanda inşallahh
Ne güçlü kararlı hanımlar var valla gurur duydum cinsimden

Du beş dkkda kek çırpıp geliverem aranıza o zaman açılın
Bü dakka o öyle değildi dimi

Valla çalıcam kapınızı pztesi
Pazartesii olmaz. Bugün çal o kapıyı. Ben hep bahane hep bahane buldum. Amaaaaaan kilo bu verilir. O gün o yemeğe yiyemezsem içimde kalır. Tut ki açsın diyettesin araba çarptı ölüceksin. İnsan aç gitmeseydim bari diye tasalanır derdim. Aç ölünür mü derdim. :)) Aç kalmadan da zayıflanıyormuş. Ama bugün daha pek bişi yiyemedim. Bn bi de o süreçte regl olamadım. Sanırım her şey üst üste gelmişti. Yemek yemek aşırı eğlenceli. Hele televizyon karşısında filan. :))

Evlenip çocuk doğurmadan evvel sağlıklı beslenmeyi adet edinirsin inşallah tatlım. Ben 3 buçuk yıl önce 54 kiloyla evlendim. 2 yaşında bir oğlum var. Şuan 73.5 kiloyum 70'e çıkınca geçen yıl diyet yaptım 8 kilo verdim bu yıl fazlasıyla geri aldım. Üstelik 70'i görünce bir de insülin direnci denilen meret'i sardım başıma polikistik over'i hiç söylemiyorum bile zira kendileri insülin direncinin olduğu vücudu pek sever. İnsülin direnci öyle birşey ki hiç birşey yapasın gelmiyor. Aşırı tatlı isteğim var. Ev işi yapmaya ve hatta oğlumla oynamaya bile mecalim yok. Çocuk kendi halinde takılıyor. Oyyy oyyy

Açlık sinir yapıyor bu bi gerçek ama ben hep ağlamaklı geziyorum ama sana ufak bi tavsiye su iç tıka basa mide şişiyor

Vallahi hamileliğimi düşünemiyorum ben
Kilo almaya çok müsait bir yapım var
İri kemikli sayılırım da
Omuzlar da geniş
Kilo alınca direk pehlivan gibiyim
Bir de çocuğu olan anne aç kalmaz sözü aklıma geldi
Çocuğun yemeyip bıraktığı tabağı hep anneler yer ya
Şu insülin direnci bende de var mı acaba ya belirtileriniz nelerdi sizin

Abov hemen mi
Bugün gelsem yediklerimin listesini yazsam oraya heralde market stok yenileme listesi falan sanılabilir ama

Sadece bayanlara ozel spor salonlari var, bulundugun sehirde yok mu?

3 ayda 12 kilo?
hasta falan mısınız? fiziksel ya da psikolojik anlamda?
çünkü anormal bir durum yoksa böyle bir şey olmaz sadece yemekle.. önce buna odaklanmalısınız

Aynen öyle bir ziyan olmasın olayı var biz anneler de hatta çocuğa da bulaştı yavrum bütün kırıntıları topluyor. İnsülin direnci ah o insülin direnci millet 37'ydi 100'dü bunlardan bahsedeken benim insülin direncim 10 küsürlerde ama of diyorum. Acaip tatlı isteğim var, abur cubur hayatımın merkezi resmen hatta ben artık öyle fazla yemek yemiyorum varsa yoksa abur cubur. Hareketsizlik, yemekten sonra uyku hali, insülin polikistik overi de beraberinde getiriyor. Adetim her ay gecikiyor. Her ay bir gebelik şüphesi taşıyorum. Çarşamba doktora gideceğim bakalım insülin direncime baktıracağım. Diyet değil de ben abur cubura unlu ve tatlı gıdalara veda etsem her sabahta 1 saat yürüsem. Sofradan doymadan kalkmayı, herşeyden az az yemeyi bir öğrensem. 1 sene içerisinde yavaş yavaş veririm kiloları. Bütün bunları başarırsam burda anlatacağım zaten. Sen en başta iyi bir endokrinoloji doktoruna görün bence. Sonrasına sonra bakarsın. Bak benim eteğimde bir de 2 yaşında çocuk var. Benim bekarken hiç kilo problemim olmadı. Kendime çok bakardım ah ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…