- 20 Ekim 2009
- 8.826
- 15.568
- 823
- Konu Sahibi Kalplizebra
-
Annem bazen çimdiriyo yeme artık diye
Hissetmiyorum bile resmen koruma kalkanı yapmışım kendime
Ah bu kilo almak kolay da vermesi niye zor acaba
Erkekler ne güzel, göbekleri köşeyi onlardan önce dönse bile popoları küçücük kalıyor ya
Benim ki katana, ve genelde dağları devirmek amaçlı kullanıyorum
Aynen öyle bir ziyan olmasın olayı var biz anneler de hatta çocuğa da bulaştı yavrum bütün kırıntıları topluyor. İnsülin direnci ah o insülin direnci millet 37'ydi 100'dü bunlardan bahsedeken benim insülin direncim 10 küsürlerde ama of diyorum. Acaip tatlı isteğim var, abur cubur hayatımın merkezi resmen hatta ben artık öyle fazla yemek yemiyorum varsa yoksa abur cubur. Hareketsizlik, yemekten sonra uyku hali, insülin polikistik overi de beraberinde getiriyor. Adetim her ay gecikiyor. Her ay bir gebelik şüphesi taşıyorum. Çarşamba doktora gideceğim bakalım insülin direncime baktıracağım. Diyet değil de ben abur cubura unlu ve tatlı gıdalara veda etsem her sabahta 1 saat yürüsem. Sofradan doymadan kalkmayı, herşeyden az az yemeyi bir öğrensem. 1 sene içerisinde yavaş yavaş veririm kiloları. Bütün bunları başarırsam burda anlatacağım zaten. Sen en başta iyi bir endokrinoloji doktoruna görün bence. Sonrasına sonra bakarsın. Bak benim eteğimde bir de 2 yaşında çocuk var. Benim bekarken hiç kilo problemim olmadı. Kendime çok bakardım ah ahh
Ben kilolarıma ayrı ev tutacak duruma geliyorum yavaş yavaş
Biri bize dur desin
Sadece bayanlara ozel spor salonlari var, bulundugun sehirde yok mu?
3 ayda 12 kilo?
hasta falan mısınız? fiziksel ya da psikolojik anlamda?
çünkü anormal bir durum yoksa böyle bir şey olmaz sadece yemekle.. önce buna odaklanmalısınız
bende bir yıldan kısa sürede 12 kilo civarı aldım.çok hızlı bir şekilde.
38 bedenden 42 bedene çıktım.
tıpkı sizin gibi geldi gıdılar
can simiti gibi sarkan etler.
3yıl kadar o halde kaldım.hep bir fazlalikti kendimi taniyamiyordum.
aynaya baktığımda gördüğüm yanaklarima bakmak istemiyordum.
şimdi son 8 ayda 9 kiloyu verdim.özüme döndüm şükür.
ilk once şunu söyleyim hızlı kilo alınca vücudun dengesi bozuluyor.
bozuldukca daha fazla kilo alıyor aldıkça daha fazla bozuluyor tam bir kısır döngü..
3 aydır adetleriniz düzenli mi?
hormon testi yaptırdınız mi?
davamli
kullandığınız herhangi bir ilac varmi?
bunların yanında son 3 ayda hareketleriniz kısıtlandı mi?
sürekli evde misiniz mesela.
dışarı çıkın.park olur market olur yürüyüş yapın.yurudukce size iyi geldiğini hissedeceksiniz.
bitki çayları için.yeşil cay icin.metabolizma hızlandırıcı çaylar için.zencefil portakal kabugu v.s
aciktikca kalorisi düşük sağlıklı şeyler atıştırin.
yoğurt domates meyve gibi.
ekmeği azaltın.bol su için.
tatlı ihtiyacı fazlaysa suyun içine kok tarçın atin.
gece yemeklerini birakın.hiç dayanamazsaniz yeşil elma felan yiyin.
kendi büyüklüğünün 10 katı büyüklüğüne ulaşabilen tek organimiz midemiz.yedikçe genişliyor.
sofradan kalkmak için tokluk hissini beklemeyin.
umarım en kısa sürede önüne geçersiniz bu durumun.
sağlıkla kalın:)
Canım burda birbirimize destek olalım inşallah herşey düzelecek. İstedikten sonra. Buarada özgüvenine hayran kaldım desem yeridir. Kendini ti'ye alman güzelYaa gerçekten çok teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için, ne kadar kıymetli hele ki şu psikolojime bir bilseniz. Gülüp geçiyorum ama çok kafaya takıyorum çeşit çeşit kıyafetim vardı hiçbiri olmuyor şimdi yeni bir şey alma hevesim bile yok aynılarını giysem dert etmiyorum
Tebrik ederim sizi kararlılığınız ve çabanız için.
Bir kadın aldığı kiloları verebiliyorsa herşeyin de üstesinden gelecek güçtedir bence
İnsülin direnci olduğundan şüpheleniyorum
Halihazırda guatrm var zaten
Ona bağlı halsizlik yorgunluk çok oluyor
Kullandığım tek ilaç tiroid ilacım bir ara adet düzensizliğim yüzünden doğum kontrol hapı kullanmıştım
Bir de benim vücudum çok ödem tutuyor, e su da içmiyorum iyice balon gibi hissediyorum kendimi
Dediklerinizi not defterime ekledim hepsini yapacağım.
Bir de suda hazırlanan kürler var ödem sökücü onlara bakacağım
Darısı başıma
Canım burda birbirimize destek olalım inşallah herşey düzelecek. İstedikten sonra. Buarada özgüvenine hayran kaldım desem yeridir. Kendini ti'ye alman güzel
İnşallah oğlum okul çağına gelince annesini çok güzel bulsun istiyorum.Çok teşekkür ederim sizin gibi hanımlar bana bunu da yaparsın ya, gücünü veriyor
Bakın umutsuzca girdim aklımda bir dolu planla çıktım bile
İnşallah hedef kilomuza istikrarla ulaşırız en yakın zamanda
İnşallah oğlum okul çağına gelince annesini çok güzel bulsun istiyorum.
İnşallah neden dersen benim annem beni 37 yaşında doğurmuş kilosu vardı herkes benim için torunun mu derdi ben çok üzülürdüm. Annesi genç gösterenlere özenirdim. O böyle düşünsün istemiyorum. İyi oldu böyle sohbet ettikEminim manken gibi ve yılları tersine çeviren annesiyle gurur duyacaktır
merak etmeyin verirsiniz.isteyin yeterki:))Yaa gerçekten çok teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için, ne kadar kıymetli hele ki şu psikolojime bir bilseniz. Gülüp geçiyorum ama çok kafaya takıyorum çeşit çeşit kıyafetim vardı hiçbiri olmuyor şimdi yeni bir şey alma hevesim bile yok aynılarını giysem dert etmiyorum
Tebrik ederim sizi kararlılığınız ve çabanız için.
Bir kadın aldığı kiloları verebiliyorsa herşeyin de üstesinden gelecek güçtedir bence
İnsülin direnci olduğundan şüpheleniyorum
Halihazırda guatrm var zaten
Ona bağlı halsizlik yorgunluk çok oluyor
Kullandığım tek ilaç tiroid ilacım bir ara adet düzensizliğim yüzünden doğum kontrol hapı kullanmıştım
Bir de benim vücudum çok ödem tutuyor, e su da içmiyorum iyice balon gibi hissediyorum kendimi
Dediklerinizi not defterime ekledim hepsini yapacağım.
Bir de suda hazırlanan kürler var ödem sökücü onlara bakacağım
Darısı başıma
Bir insan ancak bu kadar tarif edebilir kendini. Okurken gülmekten öldüm. Tebrik ediyorum sizi.. Cogu erkek balik etli sever.Hanımlar merhaba
Bundan bir kaç ay önce 36 beden incecik çıtı pıtı bir kız idim. Buna güvenip kendime yaza giyerim diye internetten bir dolu 36 beden kıyafet aldım
Gelin görün ki şimdi aldığım pantolonlara bacağımın teki bile girmiyor
Üç ayda 12 kilo almışım
Ve son bir aydır elime ne geçse öğütüyorum
Geceleri uykumdan uyanıp dolap kurcalıyorum
İlerde ola ki hamile kalırsam şimdiden tüm aşerme kotamı doldurdum.
Biri yemeğini yarım bıraksın, zorlama kendini boşver kalplizebra yer ona ver diyorlar, tam bir çöpkutusu oldum
Birazcık stresten biraz da boş kalmanın verdiği sıkıntıdan sanırım
Nasılsın diye sorsalar, resmen yuvarlanıp gidiyorum cevabını hakkıyla verdiğimi düşünüyorum
Gece hiçbir şey bulamasam kendime ve yedi sülaleme yetecek kadar bir şeyler hazırlayıp sonra arkamdan kaçırıyorlarmış gibi tepiyorum ağzıma
Her hafta sonu önümdeki bir dolu abur cuburu mutlulukla yerken diyet planları yapıyorum
Ama sonuç,
Kaçak kat çıkmış bir göbek
Bıngıl yanaklar
Yer çekimine yenik düşmüş bir gıdı
Göbek çevremde denize düşsem beni kurtaracak bir can simidim
Ve dolgun iki adet butum var
İçimde çıtı pıtı bir kızım ama görünüşümden dolayı hükümet gibi kadın teşbihine cuk oturuyorum
Erkek arkadaşımla eski incecik sülün halimle tanışmıştık
Çok kilo aldım dediğimde iyisin iyisin böyle balık etlisin abartma diyor
Ama balina da bir balıktır onu mu kastediyor acaba
bir türlü motive olamıyorum
Üç ayda 12 kilo almışım
Bir insan ancak bu kadar tarif edebilir kendini. Okurken gulmekten öldüm. Tebrik ediyorum sizi.. Cogu erkek balik etli sever.
ay canım güldürdün beni, 3 ayda 12 kilo "almışım" ne demekinsan hiç mi fark etmez yahu, ne bileyim her hafta bi kilo almışsın, insan iki haftada ne oluyoruz der ve kıyafetler sıkmaya başlar sanırım
neyse olmuş artık, seni sürekli acıktıran o abur cuburlar zaten ve sık yemek bence, un ve şekeri tamamen kesip, meyveyi de az şekerlilerden ölçülü yersen, kolayca verirsin sanırım, çünkü zaten 36 bedendin, o kilolar yerleşik değildir bence
Kac yasindasiniz? Bu yasa kadar 36 beden olup, birden 3 ayda 12 kilo almaniz istahla aciklanabilecek bisey degil. Tiroidinize ve diger hormonlariniza hemen baktirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?