Aldım başımı gidiyorum

Ben kilolarıma ayrı ev tutacak duruma geliyorum yavaş yavaş
Biri bize dur desin

Ya bende de olabilir sanırım bu
Çünkü gece çikolata aşererek kalkıyorum uykumdan
Sabah bir kolumda ekmek bir kolumda çikolata oluyor mutlaka
Bu hafta içi bir randevu alayım mutlaka
Sizin için de geç değil aslında atılacak adımı biliyorsunuz
Oğlunuza da bu serüvende bir rol verebilirsiniz
Parkta birlikte koşup eğlenebilirsiniz
Müzik açın geçin tv karşısına dans edin oda kudurmanın keyfini çıkarsın
Ben kilolarıma ayrı ev tutacak duruma geliyorum yavaş yavaş
Biri bize dur desin

O umutla açtım konutu bakalım kimler bu sevaba girecek

Sadece bayanlara ozel spor salonlari var, bulundugun sehirde yok mu?

Var aslında bi tane ama o da fazla pahalıymış sanırım sorup soruşturdum da
Kendime step tahtası alıp tepinmeyi düşünüyorum
Düzenli salona giderken step derslerine katılıyordum terlemeyen yerim kalmıyordu
Baya da kalorş yaktırıyor hem de eğlenceli
Sanırım ona başlayacağım yine

3 ayda 12 kilo?
hasta falan mısınız? fiziksel ya da psikolojik anlamda?
çünkü anormal bir durum yoksa böyle bir şey olmaz sadece yemekle.. önce buna odaklanmalısınız

Hasta değilim boğazım pis :)
Ha, bir de guatr ve insülin direnci şüphem var
Hareketsizlik, bilinçsiz beslenme ve yavaş çalışan bir metabolizma ile ayda 10 kilo bile alabilirsiniz

bende bir yıldan kısa sürede 12 kilo civarı aldım.çok hızlı bir şekilde.
38 bedenden 42 bedene çıktım.
tıpkı sizin gibi geldi gıdılar
can simiti gibi sarkan etler.
3yıl kadar o halde kaldım.hep bir fazlalikti kendimi taniyamiyordum.
aynaya baktığımda gördüğüm yanaklarima bakmak istemiyordum.
şimdi son 8 ayda 9 kiloyu verdim.özüme döndüm şükür.
ilk once şunu söyleyim hızlı kilo alınca vücudun dengesi bozuluyor.
bozuldukca daha fazla kilo alıyor aldıkça daha fazla bozuluyor tam bir kısır döngü..
3 aydır adetleriniz düzenli mi?
hormon testi yaptırdınız mi?
davamli
kullandığınız herhangi bir ilac varmi?
bunların yanında son 3 ayda hareketleriniz kısıtlandı mi?
sürekli evde misiniz mesela.
dışarı çıkın.park olur market olur yürüyüş yapın.yurudukce size iyi geldiğini hissedeceksiniz.
bitki çayları için.yeşil cay icin.metabolizma hızlandırıcı çaylar için.zencefil portakal kabugu v.s
aciktikca kalorisi düşük sağlıklı şeyler atıştırin.
yoğurt domates meyve gibi.
ekmeği azaltın.bol su için.
tatlı ihtiyacı fazlaysa suyun içine kok tarçın atin.
gece yemeklerini birakın.hiç dayanamazsaniz yeşil elma felan yiyin.
kendi büyüklüğünün 10 katı büyüklüğüne ulaşabilen tek organimiz midemiz.yedikçe genişliyor.
sofradan kalkmak için tokluk hissini beklemeyin.
umarım en kısa sürede önüne geçersiniz bu durumun.
sağlıkla kalın:)

Yaa gerçekten çok teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için, ne kadar kıymetli hele ki şu psikolojime bir bilseniz. Gülüp geçiyorum ama çok kafaya takıyorum çeşit çeşit kıyafetim vardı hiçbiri olmuyor şimdi yeni bir şey alma hevesim bile yok aynılarını giysem dert etmiyorum
Tebrik ederim sizi kararlılığınız ve çabanız için.
Bir kadın aldığı kiloları verebiliyorsa herşeyin de üstesinden gelecek güçtedir bence
İnsülin direnci olduğundan şüpheleniyorum
Halihazırda guatrm var zaten
Ona bağlı halsizlik yorgunluk çok oluyor
Kullandığım tek ilaç tiroid ilacım bir ara adet düzensizliğim yüzünden doğum kontrol hapı kullanmıştım
Bir de benim vücudum çok ödem tutuyor, e su da içmiyorum iyice balon gibi hissediyorum kendimi
Dediklerinizi not defterime ekledim hepsini yapacağım.
Bir de suda hazırlanan kürler var ödem sökücü onlara bakacağım
Darısı başıma

Canım burda birbirimize destek olalım inşallah herşey düzelecek. İstedikten sonra. Buarada özgüvenine hayran kaldım desem yeridir. Kendini ti'ye alman güzel

Canım burda birbirimize destek olalım inşallah herşey düzelecek. İstedikten sonra. Buarada özgüvenine hayran kaldım desem yeridir. Kendini ti'ye alman güzel

Çok teşekkür ederim sizin gibi hanımlar bana bunu da yaparsın ya, gücünü veriyor
Bakın umutsuzca girdim aklımda bir dolu planla çıktım bile

İnşallah hedef kilomuza istikrarla ulaşırız en yakın zamanda

Eminim manken gibi ve yılları tersine çeviren annesiyle gurur duyacaktır
İnşallah neden dersen benim annem beni 37 yaşında doğurmuş kilosu vardı herkes benim için torunun mu derdi ben çok üzülürdüm. Annesi genç gösterenlere özenirdim. O böyle düşünsün istemiyorum. İyi oldu böyle sohbet ettik

merak etmeyin verirsiniz.isteyin yeterki:))
ama bütün hayatınızı buna endekslemeyin.
yani aklınızda hep bu olmasın.sürekli tartiya çıkmayın.
yemeğe oturunca duydum zaten canım istemiyor deyin.beyninizi kandirin:))
onu yöneten sizsiniz.
adet düzensizliği çok büyük bir etken.onunda sebebi vardır zaten.benim proloktinim yüksekti.bu yüzden duzensizdi.
doktor hizli kilo aldin mi dedi.
evet dedim 10 kilodan fazla
bu dedi birbirini tetikler.
ee adet goremenin sıkıntısı bir taraftan bitmek bilmeyen iştah bir taraftan.
sanki boş kuyuya atıyordum yediklerimi.
zerre tokluk hissi olmuyordu
ilk once sebze yemekleriyle başladım.
pirasa havuç balkabagi ıspanak.
ekmeği azalttim.yavaş yavaş istahimın kesildiğini hissetmeye başladım.bitki çayları özellikle zencefil yeşil çay papatya ictim açlık hissettikce.
son 6 aydır adetim düzene girdi.ve son 6 ayda çok hızlı kilo vermeye başladım.sanırım vücut fazlaliklari atmaya basladi
bir yerden başlayın.mesela abur cuburu minimuma indirerek.
eminim istediğiniz kiloya ulaşacaksınız.
gazaniz mübarek olsun

Bir insan ancak bu kadar tarif edebilir kendini. Okurken gülmekten öldüm. Tebrik ediyorum sizi.. Cogu erkek balik etli sever.

Son düzenleme:

Üç ayda 12 kilo almışım

ay canım güldürdün beni, 3 ayda 12 kilo "almışım" ne demek insan hiç mi fark etmez yahu, ne bileyim her hafta bi kilo almışsın, insan iki haftada ne oluyoruz der ve kıyafetler sıkmaya başlar sanırım
neyse olmuş artık, seni sürekli acıktıran o abur cuburlar zaten ve sık yemek bence, un ve şekeri tamamen kesip, meyveyi de az şekerlilerden ölçülü yersen, kolayca verirsin sanırım, çünkü zaten 36 bedendin, o kilolar yerleşik değildir bence

Kac yasindasiniz? Bu yasa kadar 36 beden olup, birden 3 ayda 12 kilo almaniz istahla aciklanabilecek bisey degil. Tiroidinize ve diger hormonlariniza hemen baktirin

İnanın farketmedim, o apayrı bir sorun zaten
Yüzüm kilodan kabakulaklı bebe gibi olmuş,
Bense, gece çok uyudum yaa yüzüm şişmişş diye tribe
giriyodum
Pantolonlar dar geliyodu, anne kıyafetlerimi yeni mi yıkadın fermuarı kapanmıyor modundaydım
Taaa ki annem artık dayanamayıp ağzını açıp gözünü yummaya, benimse gözümü açmaya teşrif edene kadar
Nasıl anlamadım ki hakikaten

Kac yasindasiniz? Bu yasa kadar 36 beden olup, birden 3 ayda 12 kilo almaniz istahla aciklanabilecek bisey degil. Tiroidinize ve diger hormonlariniza hemen baktirin

Yok yahu daha önceki beden ölçülerim de çay bardağını andırmıyordu fakat ilk kez bu kadar kilo aldım zaten tiroidim var.
36 bedene de 38-40 bedenden düşmüştüm
Ama şimdi 42yim

Aynısı bana oldu 10 kilo birden aldım birkaç ayda neyse iyiyim falan diyordum doktorum cok kilo almışsın ne yiyorsan yeme dedispora ve diyete başladım 1 2 ayda 4 kilo vermistim ama bacağımdan ameliyat oldugum icin sporu sürdüremedim zaten doktorum da bacağını yorma dedi verdigim 4 kilonun da 2 sini geri aldım çünkü sporu bırakınca diyeti de bıraktım

3 ayda 12 kilo heryeriniz catlak olmustur .lutfen durun artik o catlaklar zayıflasanızda gecmeyecek .Sizin adinıza uzuldüm belki hastasinız doktora gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…