- Konu Sahibi camdankalp2013
-
Malesef mi aldıramadın? Neyse sustum.
doktora gittim cocugu aldirmak icin maalesef aldiramadim kiyamadim . bir hisimla ciktim geldim. simdi aglama krizine girdim hungur hungur agliyorum.dogru bir kararmi verdim. sanal aldatan bir kocaya bir cocuk daha fazla degilmi. niye bu kadar zor olmak zorunda hersey.....
evet maalesef cunku hic dogurmak istemiyorum. senin kocanda internette eski sevgilisine arada goruselim gibi mesajlar yazsa sende bir cocuk dogurmak istemessin boyle bir adama. yoksa istermiydin..
Bir bebeğin canına kıymamışsın.
Yaşadıkların zor olabilir ama o masumun suçu değil.
Umarım herşey düzelir ve hakkınızda hayırlısı olur
Ben senin aldirmayacagini bliyordum camdankalp...
Aglama lutfen...
Allah der ki ;
hayir bildiklerimizde ser, ser bildiklerimizde hayir vardir...
offf offf o kadar sykintim varki ...kendiliginden olmesi icin dua ediyorum. karnimda kalbi felan dursa keske diye dua ediyorum. kotu bir anneyim daha simdiden....
offf offf o kadar sykintim varki ...kendiliginden olmesi icin dua ediyorum. karnimda kalbi felan dursa keske diye dua ediyorum. kotu bir anneyim daha simdiden....
Iste bunu soylemeyecektin.
doktora gittim cocugu aldirmak icin maalesef aldiramadim kiyamadim . bir hisimla ciktim geldim. simdi aglama krizine girdim hungur hungur agliyorum.dogru bir kararmi verdim. sanal aldatan bir kocaya bir cocuk daha fazla degilmi. niye bu kadar zor olmak zorunda hersey.....
ya neden acaba mutsuzluklarınıza bir de çocuk ekliyorsunuz? Aldırsaydı topa tutacaktınız bir cana nasıl kıydın diye. Mutsuz ortamda yetişen çocuk daha mı iyi? Ya da yarın öbür gün boşanıp kadın başına 4 duvar arasında çocuğunu büyütmeye çalışmak... Durup dururken aldıranlara çok kızıyorum evet ama bir cana kıymayım diye mutsuzluğa itmek ne kadar doğrudur? Çocuğa hazır değilse evlilik keşke önceden önlem alınsa...Allah yar ve yardımcınız olsun. Insallah mutluluk içinde alırsınız yavrunuzu kucağınıza.
soylemeyeyimde ne yapayim onu aldiramicak kadar acizim. zavalliyim. dogunca hic sevmicem cunku hic istemiyorum. cunku ona baktikca kocamin ihanetini ogrendigim gunler aklima gelicek. unutamiyorum .yuzune baktikca lanet ediyorum kocama. bu bebek istenmeden olan bir bebek benim cocugum gibi degil...sanki ihanet cocugu gibi....ben ilk cocuguma hamileyken serefsiz kocam arkamdan ne isler cevirmis ya simdi ne yapicak vucudum daha cok deforme olucak ben niye fedakarlik yapmak zorundayim hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?