Aledax'ın burun estetiği.Dr.Muhammed Dilber

Selam clementine34, ameliyat ücreti nedir? Yurtdışından olduğunu bilince yüksek fiyat veriyorlarmış doğru mu

sisi10 arkadaşım yurtdışındAN olunca fiyat değişiyormu bilmiyorum, istersen muhammet dilberin muayenehanesini ara tatlım

..

aledax canım yarında dualarımız senible olacak...bi yatcan bi kalkcan inşallah...hımmm bu arada son sigara iç şekerim daha da içme bence

Kızlar artık saat saymaya başladım.son 17 saat.

Herkesten güzel enerjilerini ve dualarını istiyorum.:)Bekle beni ethica geliyorum:)

hahaha ethica ya meşhur hastane =) cok güzel ortamı var cok rahat merak etme =))

Yarın saat kaç da canım ameliyatın ?

Telini ameliyat sırasında aramayayım Çok güzel olacağından şüphem yok

Yarın kendini iyi hissetmezsen açma telini sonra dedikoduyu yaparız

Yarın saat kaç da canım ameliyatın ?

Telini ameliyat sırasında aramayayım Çok güzel olacağından şüphem yok

Yarın kendini iyi hissetmezsen açma telini sonra dedikoduyu yaparız

Canım saat 11 de amelıyathanede kuzu gibi yatıyor olacağımİnşallah çok güzel ve son olur.

Sen istediğin zaman ara.açamassam refakatçim gerekli bilgiyi aktarır:)Tamponlardan sesimi tanımassan sen şaşırırsın asıl:)

Güzel dileklerinizini bekliyorum.Teşekkur ederim.

canım yaaaa sende bendensin bu sigara işi ne olcak bilmiyorummm ama o heyecanla insan dahamı cok ister yoksa unuturmu bilmemm:))ama senin aklından çıkar inşş sıhhatli bi şekilde girer memnun bi şekilde cıkrsın inş allaha emanet ol canım.

hahaha ethica ya meşhur hastane =) cok güzel ortamı var cok rahat merak etme =))

Senelerin incirli hastanesı ethica oldu meşhur oldu:)Çocukluğum oralarda geçti.Nerden bileydim bir gün burun amelıyatı için yatıvereceğimi:)

Lindd durdum durdum son an geldi pır pır yüreğim.Sonuçu merak etmekten heyecan bastı..SABAH ola hayrola:)

İlk gün girmeden önce heyecandan yakıyor ınsan:)

Çıktıktan sonra sersemlikten hatırlamıyor.Eskı deneyımlerım:)İş burun olunca sıkacağız kendimizi.İnşallah sağ salım olsun.Varsın içilmesin.

ay evet ya şu sigara olayı..bende tiryakiyim..napıcam bilmiom..yakarım heralde stressten :)

inşallah herşey istediğin gibi olur..çooook güzel bir burnun olur umarım.
şimdi yap bi kahve ,yak bi sigara ohhhh..güzel fındık burnunun şerefine

inşallah herşey istediğin gibi olur..çooook güzel bir burnun olur umarım.
şimdi yap bi kahve ,yak bi sigara ohhhh..güzel fındık burnunun şerefine

Aynen öyle

Teşekkur ederim durbakalım..Asıl kutlama bantlar falan çıkınca.Pasta keseriz beraberce.

Herkese iyi geceler.Pıtık olup aranıza sıvışmak üzere gidiyorum.By By.

Aynen öyle

Teşekkur ederim durbakalım..Asıl kutlama bantlar falan çıkınca.Pasta keseriz beraberce.

Herkese iyi geceler.Pıtık olup aranıza sıvışmak üzere gidiyorum.By By.

Günaydın :) bolşans aledax hersey gönlünce geçer inş dualarımız senınle :)

Bitmiştir ameliyatın arayacağım birazdan seni kendine gel diye bekliyorum

tam afet olmuşsundur burunda tamam oh keyfini çıkarırsın artık

Aradım eşi çıktı teline, az önce çıkmış ameliyat dan çok güzel geçmiş ameliyatı sorun yok dinleniyormuş

geçmişler olsun arkadaşım

Son düzenleme:
Aledax cım güzel yeni minicik burnuna kavuştun sanırım.Jelesec ten aldık güzel haberlerini.Geçmiş olsun. Sevgiler

Sevgili Aledax arkadaşım acil şifalar dilerim,tekrar geçmiş olsun....

Eklentiler

• $427350_448525335178497_1386713354_n.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…