Alemin derdi, beni gerdi

Şimdi ciddi cevaplıyorum ve burayı okuyan diğer insanlardan özür diliyorum.
Suratına tükürsem yarabbi şükür diyecek gerizekalı insan müsveddesi varlık konum al senin olsun iyice eşelen burada. Hadi eyw. Yazmaya devam et hadi tüm yüzsüzlüğünle. Yeterince uydum sana zaten hiç gereksiz; baştaki noktada tahminimde yanılmadım. İşte bu kullanıcının düşük zeka ve mahalle seviyesine çekme konusunda haklı çıktım ya gerisi sorun değil. Ciklet gibi yapışıp belden aşağınızla okuyup yazıyorsunuz ya ben ona yanarım. Ülkem bunlar yüzünden hiç oldu. Gevşek gerizekalı.

Mune Mune artık konum kapansın vallahi yıldım şu hayvan eşantiyonu varlıktan. Beni de üsluptan yollayabilirsin 4 oldu artık kusura bakma. :)
Ayy kıyamam ya deli cidden bu tam tımarhanelik
Cevap veremedin içindeki Şahika çıktı
Ne dediysen sana iade ediyorum
Gerizekalı sensin
Pislik şey
Mahalle karısı da sensin
Dedikodu teyze
Sana hak ettiğin sıfatları sıralardım ama bana yakışmaz zavallı ezik
:KK70:
Kafayı sıyırmış hadsiz
Allah’ın beyinsizi ya

Bi' de bunlar dışardaymış , boşverin bari dışarda yapsınlar.Dışarda yapamasa eve girerler ki o daha kötü sonuçlar doğurur sizin düşündüğünüz gibiyse.

Mune gözünü sevem yavaş vur, sanki bi yazı geliyor içime doğdu :/
Nereden bildin :))) bu kadar mı belli ediyorum kendimi :) öncelikle bugün sizlere yeterli hizmeti veremediğim için üzgünüm çünkü uzunca bir süre dışarıda olmam gerekiyordu, malum insanoğlunun alışverişti, o'ydu, bu'ydu bir sürü işi oluyor, valla ancak oturabildim dersem yalan olmaz, tüm gün sizleri çıldırtan konular ve yorumlar olduysa ve muneee muneee diye seslenip yanıt alamadıysanız kusura bakmayın, yavaş vurmasına yavaş vururum Gangsta ama elim ağırdır buradan vurunca taaa nereye gideceksin bilemiyor kestiremiyorum ama ceza puanlarına bakınca şöyle 1 hafta kadar yıllık izin kullanacaksın gibi görünüyor, sistem affetmez :)))
Sana hayırlı yolculuklar aileye selam :KK52:

Back
X