- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Söz konusu çocukları korumak ise, orada senin çocuğun benim çocuğum olayı kalmıyor. Kendi anası babası çocuğunu istismar etse diyecek misiniz "benim çocuğum değil nasılsa" ki bu bana ne demek bitirdi bizi. Açtığım son 3-4 konu hep bu eksende okuyabilirsiniz. Ben uzun zamandır toplu taşıma kullanmadım, bindim oradaki bana necilikten rahatsız oldum. Ben uzun zaman müstakil yaz evimde kaldım, merkezdeki evime geldim komşunun cinnetine şahit oldum müdahale etmek durumunda kaldım ve hatta o konudaki son güncellemeyi okursanız anlayacaksiniz ne demek istediğimi. Bana ne diyen desin, ama ben diyemiyorum. Demeyi isterdim evet, çok isterdim, kafam rahat olurdu. Çocuk, hayvan kadın gibi konularda bana ne diyemiyorum. Diyebilenleri de anlamıyorum.
Okul önü değil, apartmanima giden ara yol ve eğer aynı kişilerse, yine bu yolu kullanırlar diye düşündüm. Yüz olarak tanımanın bir önemi yok, aynı çift aynı yeri kullanırsa ikinciye görmüş olup adam mı diye bakacağım sadece. Aynı çift değilse de yine de baktım deyip vicdan rahatlatacagim.
Vhalla o yaslarda bende cok opusgendim
Millet az sokmadi o burnunu
Kaldi ki bugunun bebeleri acayip olgun dis gorunus olarak...meraktan yine takip et tabi de...hadi dedigin gibi oldu...neyi nasil yapacaksin bir sürü ugras dur
Bakın daha açık yazayım, ortada ne olduğunu bilmediğiniz, sadece kafanızda kurup dert ettiğiniz bir konu var. Erkeğin yaşı büyük mü, bilinmiyor. Kızın yaşı küçük mü, bilinmiyor. Ortada bir istismar var mı, bilinmiyor. Sadece aklınızdan geçirip kafanızda kurduğunuz varsayımlar üzerinden hareket ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama buna duyar kasmak deniyor. Çocuğunu istismar eden birini görseniz, duysanız, bilseniz burada herkes size hemen müdahale edin der. Ama bu konu o kadar havada, o kadar kurmaca, o kadar gereksiz duyar ki o kadar olur yani.
Diğer konularınızı bilmiyorum, okumadım. Ama size de, çevrenizdekilere de, çocuğunuz varsa -şimdi ya da ileride-ona da sıkıntı yaratır bu durumunuz.
Kiz istekli mi onu gozlemle en azından...belli olur yani...Di mi? Öyle çıksa da sonu nereye varacak. Oyh iki ucu...
O yaşlarda herkeşler bi öpüşgen oluyor, canlısını bulamayıp poster öpmelerimiz az mı
İnşallah iki liselidir, ben yine de yarın o yolu kullanayım dedim, içim rahat etsin. Belki kızı görürüm liseli çıkarsa ohh derim tamam. Onlar bana sapık diyebilir sorun yok :)) Adam çıkarsa da, kızı nasıl çekerim de "Ablacım yanlış anlama da gülüm bak en güzel yaşlar bunlar ama en hataya müsait de yaşlar, bu adamın yaşı sana uygun değil, reşit olduktan sonra düşünürsün" filan desem yok olmuyor.. Çok havada bi konuşma.
Hahahaaa seks mi burasiYaaa ,kusura bakmayın
Adamın cümlesini okuyunca su karikatür geldi gözümün önüneEki Görüntüle 2216343
Kiz istekli mi onu gozlemle en azından...belli olur yani...
Ama yinede araya girip ne yapabilirsin ki? En fazla polis ararsin ama ilgilenir mi bilmem
Hehe benim gibi iki liseli kızı olan biri için bir bakıp geçmek mi şaka olmalı
Gagksta hiç kaçarı yok mutlaka bir eylemim olurdu
Yani bilmiyorum senin başının ağramasını istemem ama ben olsam görünürdüm
bencede germiş...Selam kızlar nasılsınız?
Ya ben yine kendime dert buldum ya... Oyh... Dünyanın derdi hep beni gerdi.
Baştan belirteyim, konu hassas hanımlar, hani "Aa öbüşüyolla günah" filan oradan girip ne olur konumu mahvetmeyin çünkü kafam çok allak bullak ne yapsam bilemiyorum.
Hemen konuya geçiyorum;
Az önce kuaförden dönüyordum. Bizim evin orada bi lise var, çıkış saati işte öğrenciler dağılıyorlar (Saati de not düşeyim, tekrar gitmek gerekirse 15.30 gibi oldu bu olay). Liseden, bizim apartmana doğru giden sokakta tenha bir yer var; süs ağaçlarının arasında, iki lise talebesinin öpüştüğünü gördüm. Tamam sorun yok, gençler olabilir. Utandırmamak için o yana bakmadan geçeyim diye adımlarımı hızlandırdım. Sonra hani ilk bakışta bir şeyin kafanıza dank etmesi olur da ikinciye bakarsınız ya refleks, bir daha bakma ihtiyacı hissettim ama emin olamadım.
Emin olamadığım kısmı açıyorum:
İlk baktığımda kız lise formalıydı, çocuk serbest kıyafetti. Ben de otomatik "Beden eğitimi dersi" gibi kodladım geçtim galiba, iki lise öğrencisi minik romantizmleri aklıma yattı, utandırmayayım gençleri aman dedim fiti fiti giderken "Ama o kıyafet yetişkin adam kıyafeti gibi" görüntüsü geldi, la dedim bi sübyancı kızı sıkıştırıyor olmasın dedim ikinciye baktım ama geri dönemedim ve geçmiş bulundum orayı.
Anlatabildim mi bilmiyorum kızlar.
Böyle bi arada kaldığım bi durum oldu, eşofmanlı normal kıyafet; bilemedim hangisi. Adam mı lise öğrencisi mi emin olamadım, suratına tam bakamadım kirli sakal filan görsem bi şeyler emin olurdum göremedim otomatik hızlı adım geçtim bulundukları yeri. Kızı koruma güdüsüyle öyle de bi düşünce kalbimi sıktı işte.
Şimdi sorum şu hanımlar, yerimde olsanız, yarın ya da diğer gün bir müsait olduğunuzda; okul çıkış saatinde bu olayı biraz takibe alma ihtiyacı hisseder miydiniz? Ben vicdanen bi tuhaf oldum kaldım, o -acaba- gitmedi üzerimden... Böyle bi saçma hale girdim. Off.. Beni bu hallerim mahvetti Allah kahretmesin! Mahallenin aklı kırık süpermani gibi hallerimden nefretlik geldi. Başka biri olsa takmaz kafasına ama bana dert oldu hanımlar. Sübyancı mıydı o adam, yoksa beden eğitimi dersi olan bi çocuk mu göremedim, geri de dönemedim işte, geri dönemedim otomatik gittim "Ayıb" dedim içimden öyle gittim.
İnşallah iki lise öğrencisidir ilk düşündüğüm gibi. :/
Neyse..
Yerimde olsanız napardınız kızlar? Emin olmak ister miydiniz?
Hoş baskın yapsam da adam çıksa polis molis kız ne hale gelecek... Off of...
bencede germiş...
bla bla aynenn..."O halde siz de germeyin ve sizi konumdan nazikçe dışarı alayım ^_^" diyeceğim ama klasiktir "Her yoruma açık değilseniz konu açmayın bla bla" şeklinde serzenip konuya ve konu sahibine yapışmak ve polemikten banlatmak, bu sebeple sadece gülümsüyor ve bilmukabele diyorum :)
Konu sahibi sinirlibla bla aynenn...
enteresannnn...:)Konu sahibi sinirli
Kafasına uymayan yorumlar yazanları kovuyor konudan
Kaç yaşında merak ettim
Supergirl falan sanıyor kendini iyilik yapıcam millete diye hırslanmış
Kendi dünyasında kendini kahraman olarak görüyor bizde kötü,umursamaz tipler
Kendine bir dünya yaratmış kafasına göre olayları yorumlayıp kafasında felaket senaryoları kuruyor boş zamanlarında fena halde Müge Anlı fanı galiba.
Kafa dengi 3-5 saksakçı toplamış birde burda kendine
İyi ne güzel kafalar Ya
Sosyal sorumluluk projelerine katıl bence insanları bu kadar düşünüyorsan
Duyar kasıcağına iyi gelir sana
Kimdir nedir necidir bilmediğin insanlar için dertlenme senaryo üretme
Hayat zor valla sana
Her gün birşeye daha şaşırıyorum bugünde bu oldu .
Eğer itiş kakış vs olsaydı takip edin derdim ama;
Daha geçen gün tv de bir haberde; bir kadın tekme tokat dayak yiyor sevgilisinden. Görüntü polise veriliyor ama kadın şikayetçi olmuyor.
Çünkü adam evli ve kadından ayrılmak istiyor, kadın istemiyormuş, ondan dayağı sineye çekmiş.
Özetle; kız rahatsız olsa bize gerek kalmadan yetkililere bildirir.
Neyse onu dünyasıyla başbaşa bırakalımenteresannnn...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?