Alemin derdi, beni gerdi

Vhalla o yaslarda bende cok opusgendim
Millet az sokmadi o burnunu
Kaldi ki bugunun bebeleri acayip olgun dis gorunus olarak...meraktan yine takip et tabi de...hadi dedigin gibi oldu...neyi nasil yapacaksin bir sürü ugras dur

Bakın daha açık yazayım, ortada ne olduğunu bilmediğiniz, sadece kafanızda kurup dert ettiğiniz bir konu var. Erkeğin yaşı büyük mü, bilinmiyor. Kızın yaşı küçük mü, bilinmiyor. Ortada bir istismar var mı, bilinmiyor. Sadece aklınızdan geçirip kafanızda kurduğunuz varsayımlar üzerinden hareket ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama buna duyar kasmak deniyor. Çocuğunu istismar eden birini görseniz, duysanız, bilseniz burada herkes size hemen müdahale edin der. Ama bu konu o kadar havada, o kadar kurmaca, o kadar gereksiz duyar ki o kadar olur yani.

Diğer konularınızı bilmiyorum, okumadım. Ama size de, çevrenizdekilere de, çocuğunuz varsa -şimdi ya da ileride-ona da sıkıntı yaratır bu durumunuz.

Vhalla o yaslarda bende cok opusgendim
Millet az sokmadi o burnunu
Kaldi ki bugunun bebeleri acayip olgun dis gorunus olarak...meraktan yine takip et tabi de...hadi dedigin gibi oldu...neyi nasil yapacaksin bir sürü ugras dur

Di mi? Öyle çıksa da sonu nereye varacak. Oyh iki ucu...
O yaşlarda herkeşler bi öpüşgen oluyor, canlısını bulamayıp poster öpmelerimiz az mı
İnşallah iki liselidir, ben yine de yarın o yolu kullanayım dedim, içim rahat etsin. Belki kızı görürüm liseli çıkarsa ohh derim tamam. Onlar bana sapık diyebilir sorun yok :)) Adam çıkarsa da, kızı nasıl çekerim de "Ablacım yanlış anlama da gülüm bak en güzel yaşlar bunlar ama en hataya müsait de yaşlar, bu adamın yaşı sana uygun değil, reşit olduktan sonra düşünürsün" filan desem yok olmuyor.. Çok havada bi konuşma.

Ok. Nasıl düşünürsen öyle olsun. Cidden uzun uzun bir daha açıklayamayacağım "Emin değilim" kısmını. İyi akşamlar.

Kiz istekli mi onu gozlemle en azından...belli olur yani...
Ama yinede araya girip ne yapabilirsin ki? En fazla polis ararsin ama ilgilenir mi bilmem

senin karışman oldukça gereksiz ve yersiz.böyle şeyleri kafaya takmayın gerçekten başı belada birini görünce durup izlemek ya da kameraya çekmek yerine müdahale edin.

Kiz istekli mi onu gozlemle en azından...belli olur yani...
Ama yinede araya girip ne yapabilirsin ki? En fazla polis ararsin ama ilgilenir mi bilmem

Bakmadım ki dikkatli, refleks gibi iki kere kafam döndü:
1) Refleks: Gör ve kafayı çevir hemen -Utandırma gençleri-
2)Refleks: La ya bu koca herifse, geri bak ama göremeyip kafayı çevir.

Saniyelikler bunlar, filmlerdeki gibi saçım filan savruldu ikincide, boynum dönmedi filan.
Neyse, karara bağladım yarın bi kuaföre föne giderim ben o saatlerde, artık görürsem koca herif göze alıp bi şey derim en azından ben doğru bildiğimi yapmış olurum.

Mune Müdürüm konum kapanabilir ufaktan, karara bağladım.
Yorumlayan (Konuyu Mersin'den tersine çeviren bazıları hariç ) herkese teşekkür ederim.

Diyelim ki kız küçük, adam büyük. Ne diyebilirsiniz ki? Kızı adamı uyardınız diyelim ama kız size yükseldi sanane diye. Maksimum yapabileceğiniz polisi aramak. Ama kızın rızası var yani, adama ne yapabilirler ki? Adam kızı kandırmışta olsa sevmişte olsa başkasının hayatına müdehale hakkınız yok. Hataysa hata, yapacak. Ben olsam ilgilenmezdim.

Hehe benim gibi iki liseli kızı olan biri için bir bakıp geçmek mi şaka olmalı
Gagksta hiç kaçarı yok mutlaka bir eylemim olurdu
Yani bilmiyorum senin başının ağramasını istemem ama ben olsam görünürdüm

Yarın oradan aynı saatlerde bi geçme kararı aldım. Adam olduğunu görürsem de ben diyeceğimi derim, alacağım tepkiye bakmam dedim. Son kararım bu. En azından içim rahat eder, doğru bildiğimi yapmış olurum. İnşallah da iki liseli romantizmidir sadece, zihnim beni şaşırtmıştır.

bencede germiş...

bencede germiş...

"O halde siz de germeyin ve sizi konumdan nazikçe dışarı alayım ^_^" diyeceğim ama klasiktir "Her yoruma açık değilseniz konu açmayın bla bla" şeklinde serzenip konuya ve konu sahibine yapışmak ve polemikten banlatmak, bu sebeple sadece gülümsüyor ve bilmukabele diyorum :)

bla bla aynenn...

Eğer itiş kakış vs olsaydı takip edin derdim ama;

Daha geçen gün tv de bir haberde; bir kadın tekme tokat dayak yiyor sevgilisinden. Görüntü polise veriliyor ama kadın şikayetçi olmuyor.
Çünkü adam evli ve kadından ayrılmak istiyor, kadın istemiyormuş, ondan dayağı sineye çekmiş.

Özetle; kız rahatsız olsa bize gerek kalmadan yetkililere bildirir.

bla bla aynenn...
Konu sahibi sinirli
Kafasına uymayan yorumlar yazanları kovuyor konudan
Kaç yaşında merak ettim
Supergirl falan sanıyor kendini iyilik yapıcam millete diye hırslanmış
Kendi dünyasında kendini kahraman olarak görüyor bizde kötü,umursamaz tipler
Kendine bir dünya yaratmış kafasına göre olayları yorumlayıp kafasında felaket senaryoları kuruyor boş zamanlarında fena halde Müge Anlı fanı galiba.
Kafa dengi 3-5 saksakçı toplamış birde burda kendine
İyi ne güzel kafalar Ya
Sosyal sorumluluk projelerine katıl bence insanları bu kadar düşünüyorsan
Duyar kasıcağına iyi gelir sana
Kimdir nedir necidir bilmediğin insanlar için dertlenme senaryo üretme
Hayat zor valla sana
Her gün birşeye daha şaşırıyorum bugünde bu oldu .

enteresannnn...:)

Kız küçükse ve adamla sevgiliyse hani var ya öyle haberlere çıkıyorlar, kayıp kızlar aranıyor; bi delilik kaçıyorlar vs vs...
Emin olamadım adam büyükse 30lu yaşlardaysa, kız 14-15indeyse filan oradan geçerken. Kız razıysa da rıza aranmaz hani o yaşta birinde; çocuk kandırma olayı gibi olur. Zaten karara bağladım Grill, yarın bi geçeceğim aynı saatlerde aynı yerden; adam çıkarsa da liseli de 14-15likse zaten söylerim söyleyeceğimi, tepki alsam da sorun değil. Belki kıza dank edeceği gelir, en olmadı ben doğru bildiğimi yapmış olurum rahatlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…