Alemin derdi, beni gerdi

Böyle durumlarda bizim halk supermenlige soyunuyor ama yabancilar direk polisi ariyor .Bende ne canımı sıkarsa polisi ariyorum oldugu gibi anlatiyorum polis ne yaparsa yapsın bana ne .
Birde ayip gunah desinler baari de sübyancılarda firsat bulamasin yahu .
Algılarim direk sapik arıyor bendeki durumda biraz bozuk .

Yok gidemezsin artık, burası çıkmaz sokak gardaş. Pıçaklar konuşacak daha.
Hazır mıyız; çoktan seçmeli sorulara?
Benim her soruya verilecek cevabım var da
Senle aynı seviyede değiliz belli
O yüzden ben sormaya başlarsam senin işin zor be canım
İyi gözetlemeler sana
Öpüşenleri incele üstünde forma mı var ne var herşeyi biliyorsun maşallah

Yolda öbüşen çift gördüğünüzde tepkiniz ne olurdu:
a) Genşler ehi ehi derdim bakmazdım
b)Ağzıynan mı öbüşüyolla diye iyice bakardım
c)Görmezdim çünkü çevreme hiç bakmam denk gelmez kimse öbüşmez görmem mümkün değil imkansız körüm çünkü (Bu seçeneği işaretlemişsin evet)
d)Bi öbücük de ben isterim alt dudaktan

Yanlış cevap. :)
Elendiniz.
Seviyenizi de alıp gidebilirsiniz, teşekkürler.

Yabancılar öpüşüyor gayette
Polisi arayanı hiç duymadım
Arabistan daysa bilemem tabi

Sen b şıkkını işaretlemişsin
Ne giymiş ona bile bakmışsın

Ayrıca sokakta öpüştüpümde oldu sen gördüysen üzgünüm bilseydim yapmazdım
Öpüşenleride gördüm incelemedim benim için doğal çünkü

Yorumları ve konuyu alt tarafınızla okuduğunuz için a'yı göremeyip bye odaklanmanıza şaşırmadım sazan.avi hoppalaaa
Senin yorumlarını okuyamıyorum bile bir yandan dizi izliyorum
Sen b demişsin işte
Olay yerinde git incele kim kimi öptü
Yazık ya

Lise caginda kirk yaslarinda adamla sevgili olani gordum.
Tacize ugrayan kisi ses cikartir.
Rizasi olana bir sey soylenir mi bizden size ne derler adam psikopat cikip size de zarar verebilir.
Karsiyi mi yim karsiyim en azindan toplu yerlerde cocuklarin bebeklerin oldugu yerlerde ozel anlarin yasanmasina karsiyim.

Ayrıca sokakta öpüştüpümde oldu sen gördüysen üzgünüm bilseydim yapmazdım
Öpüşenleride gördüm incelemedim benim için doğal çünkü

Şimdi ciddi cevaplıyorum ve burayı okuyan diğer insanlardan özür diliyorum.
Suratına tükürsem yarabbi şükür diyecek gerizekalı insan müsveddesi varlık konum al senin olsun iyice eşelen burada. Hadi eyw. Yazmaya devam et hadi tüm yüzsüzlüğünle. Yeterince uydum sana zaten hiç gereksiz; baştaki noktada tahminimde yanılmadım. İşte bu kullanıcının düşük zeka ve mahalle seviyesine çekme konusunda haklı çıktım ya gerisi sorun değil. Ciklet gibi yapışıp belden aşağınızla okuyup yazıyorsunuz ya ben ona yanarım. Ülkem bunlar yüzünden hiç oldu. Gevşek gerizekalı.

Mune artık konum kapansın vallahi yıldım şu hayvan eşantiyonu varlıktan. Beni de üsluptan yollayabilirsin 4 oldu artık kusura bakma. :)

Topa tutulucağımı düşünerek yazıyorum , şimdiki lise öğrencileri senden benden beter.Çok çok azı saf ve aşk diye kandırılıcak tipte.Kızların lisede birbirlerine yaptıkları şeylere şahit olsanız ağzınız açık kalır ve hiç beklemediğiniz çocuklar bile öyle artık.Bizim zamanımızdaki saf kandırılan liseli kızlar kalmadı gibi geliyor bana , bu nedenle hiçbir şey yapmazdım.

Bi' olaya böyle karışmıştık okulda , kız liseli oğlan liseli değil üniversiteli de değil boş gezenin boş kalfası bir tipti.Annesi geldi okulda terör estirdiydi ben haberdardım çocuğuma neden böyle yaptınız diye ki bişey de yapılmamıştı yani.Rehber öğretmen konuşmuş.Kadın resmen okulu basmıştı.O yüzden boşverin.Şimdiki kızlar neyin ne olduğunu biliyorlar , çok azı bilmiyor.Onlar da zaten sevgili işlerinden uzak duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…