Alemin derdi, beni gerdi

İnşallah yaşıtlardır.
Hiçbir çocuğun kurban olmasını istemem.

Ben olsam karismam.

Taciz gibi durmuyor olay anlattigina gore.

Sana ne? Derlerse ne dicen?

Not; sokak ortasinda opusmeye karsiyim

Ben karşı değilim öbüşsünler de düşündüğüm ikinci şık değildir inşallah.
Sana ne derlerse de vicdanım rahat edecek, ben demiş olacağım o benden geçecek artık.

Şu konuyu mahalle kavgasına çekecek potansiyelinizi gördüğüm ve kale alabileceğim zeka seviyesinin altında olduğunuzu fark ettiğim için alıntılamadan genele yazıyorum; eğleniyorsunuz ok eğlenin ama aynı zamanda konu sabote oluyor. Ben de kimi konuları gırgıra alırım ki gördüğüm burada yenisiniz ikiniz de; dediğim gibi gırgıra alırım ama bir noktadan sonra işin cıvkı çıkar 2. yahut 3. mesajı geçmem giderim, ısrarla devam ettiğim konular "Troll" konulardır ki bu konu troll bir konu değil, üstelik siz orada buradaki halden daha eminmiş gibi davranıyorsunuz, olayı da şahsileştiriyorsunuz; had öğretmeye kalkmak, konuyu olmadık yerlere çekmek, şimdi de hakaret. Bu nedir? Bu mu eğlence anlayışınız cidden?

Biraz kalite ya; ekşiye olan KKya da oluyor galiba. Sene sene düşüyor mu ne buranın da seviyesi.
Mune müdürüm konumu kapa. Soğudum yeminle KKdan bunlar yüzünden

Hala da okuyor gelmiş alttan, ısrarla ciklet gibi yapışıyorsunuz ya. Neyin kinini yaşıyorsunuz abi siz? Nasıl hayatlarınız var abi sizin hiç mi sevmediler sizi? :)

Hala da okuyor gelmiş alttan, ısrarla ciklet gibi yapışıyorsunuz ya.
Offf çok komiksin cidden
Hayatım ben senin iyiliğin için konuştum
Burnunu sokarsan alırsın cevabını
Bence git sok burnunu ne oluyor gör madem meraklısın
Ben de senin gibi duyar kasmaya çalışanlarla aynı dünyada yaşamaktan yoruldum
Sürekli bana laf sokup aaa okuyorsun ama denilmesi komik
Komik olma evinle varsa işinle ilgilen
Benden sana tavsiye başına bela açarsın

Eğleniyordun hani, gevşe biraz :)
Ve tadını çıkar, muhatap alıyorum.

Her konumda bi banlatırlar böyle gelirler; örgüt müsünüz olm, faydan yok yapma işte şunu yapma :)) Eleştiri desen değil, hakaret ya sayfa sayfa hakaret. Biz hiç bilmiyoruz sanki hakaret etmeyi. Nasıl zorluyorsunuz adamı ya :)))

Bana deli diyen bi tek onlar olmaz o sorun değil de işte, benim vicdan kudurdu yine. Bakalım olmazsa yarın çıkış saatlerinde havaya doğru ıslık çalarak turlarım bi oraları nolur nolmaz şu edayla
Ay cansın ya çok güldüm kusur bakma bende geçen hafta erkek kardeşimin okula gittim oda liseli okul etraflarında hani senin gördüğün gibi bişey değil de kız oğlana resmen kur yapıyordu Allah'ım dedim ben mi saf mışım dedim sipalar nasıl değişik göründü gözüme anlatamam
Sen de haklısın bende olsam aklım kalırdı ama dua ederdim sadece kötü birşey olmasın diye çünkü şimdi kimseye seslenilmiyor maalesef

Eğleniyordun hani, gevşe biraz :)
Ve tadını çıkar, muhatap alıyorum.
Ay çok mutlu oldum
Senin gibi bir toplum gönüllüsü tarafından muhattab alınmak gurur duydum
İstismar,pedofili,taciz gibi ithamlar ağır ithamlar
Bunları her önüne gelene yapıştıramazsın buna hakkın yok dedim niye bu kadar alındın ?
Senin yaptığın çok daha ağır ve dava açılır hakkında
Ben o çocuğun yerinde olsam açardım mesela
Ortada istismar Yok çünkü
Liseli kız 14 yaşında değil belki lise sonda 18 yaşında
Nerden biliyorsun kızın yaşını
Yarım yamalak gördüğün birşey için pusuya yatıcam yarın bakıcam vs demek İnan bana hiç sağlıklı bir durum değil
Aksini iddia ederse başın ağırır
Herseye istismar diyemezsiniz
Önce anlamını öğrenin bu kelimelerin bunlar ciddi iddialar çünkü
Eğitimli bilgili gözükğcem diye komik olmayın
Boşverin biraz takıntılı birisin belli
Bunlar kafanda yarattığın kurgu
Çocuklarınızı biraz bireysel yetiştirin lütfen
Her genç kız kandırılmıyor her genç kız istismara uğramıyor bu ülkede.

Eşimle tanıştığımda 15 yaşındaydım
Liseye gidiyordum
Eşim 20 yaşında ve pek tekin görünmeyen bi tipti okuldan da değildi zaten yaş itibariyle. Dışarıdan bakınca pis subyancı, kızı taciz ediyor tablosu çiziyorduk
Öyle sokak aralarında buluşmuşluğum çoktur
Neyse ki beni senin gibi bi zehir hafiye takip etmemiş gangstacım :)

Hakaret etmedim ama edersen zaten hak var hukuk var canım haklarımı ararım
Ayrıca seni banlatıp ne yapıcam çok mu önemli benim için yada benim banlanmam
Girmeyiveririm buraya
Yani senin hayatın sosyal ortamın burası olabilir ama benim çok daha güzel bir sosyal ortamım var
Bugün işe gitmedim diye burda çok vakit geçirdim
Konu ilgimi çekti yorum yaptım
Bu kadar sinirli biriysen eleştiriye tahammülün yoksa karşı fikire benle alay ediyolar huhuu diye ağlıyorsan korkarım dünya sen ve senin doğrularından ibaret değil

Söyleyeceklerin bittiyse mikrofonu alayım canım.
Evet, 3-a dan Ayşe arkadaşımızı nasıl duyar kastım ama kompozisyonu ile dinlediniz.
Yine aynı arkadaşımızdan şimdi de "Duyar kasanları tespit eder konuları sabote ederim çünkü ben süper bilirim insanların içini" adlı resmi ile sahneye alıyoruz. Buyurun söz yine sizde ayşe hanım, az kahverengi kullanın ama bir dahakine.

Canım ben ülkenin en iyi okullarından birinden çok güzel bir diploma sahibiyim çok şükür
3-A da kalan sen olmuşsun üzücü tabi
Ben kendimi ne olduğumu biliyorum
Sana iyi gözetlemeler
Hadi bakalım

Canım ben ülkenin en iyi okullarından birinden çok güzel bir diploma sahibiyim çok şükür
3-A da kalan sen olmuşsun üzücü tabi
Ben kendimi ne olduğumu biliyorum
Sana iyi gözetlemeler
Hadi bakalım

Alkışlar sizin için, seviye mahalle :)
Güzelmiş ya buraları, bu petunyalar bana mı canım?

Gangsta şimdiki kızlar bizim zamanlarimizdaki gibi saskaloz değil
Sen fiti fiti gitmeye devam et
Sanırım bende bisi yapmazdım
Sanane lan teyze dese bi de döver kendi başımı belaya sokarım ben
33 e ramak kala

Mahalle teyzesi mi bunu bana söyleyen
Sen öpüşen çocukların arasına giren yaşlı teyze değil misin yahu

Emin miyiz? Son kararınız mı? D şıkkı mahalle teyzesi diyor ve maalesef eleniyorsunuz Ayşe hanım. Doğru cevap size laf sokan mahalle teyzesi olacaktı ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…