- 15 Temmuz 2015
- 1.169
- 1.734
- 133
- Konu Sahibi acelya2687
-
Sana hangi mamayı verdi? Hipp in yulaflı kaşık mamasını pregomin ile hazırlıyorum. Yani önce pregomini 100 ml üzerinde yazan gibi hazırlayıp 2 kaşık yulaflı mamanın üzerine ekliyorum. Vanilya şurubu veya pekmezle tatlandırabilirsin demişlerdir sanada zaten...ben henüz pekmeZ tadımı yapmadım, vanilya yağı damlatıyorum 2 damla kokusunu bastırıyor . çok şart mı bu mama bilmiyorum ki....Benımde kakası hep sıvıydı ama dr önemsemedi hep olır dedi bacaklarında temra gibi çatşak çatlak izler olustu işte alerji druna götür dedi götürdük direkt kesin aşerji dedi mama verdi asla içmiyor denedım bana diyet verdi kan sonucu daha cıkmadı napçamı bilmiyorum kaşık mamasıo mamadan degıl ama dimi
Peki kaşık mamasında süt ürünü yok mu birde sen hangisini kullanıyosun ve deun verdiği mamayı günde kaç defa veriyosunBenim sütüm var canım ama şimdi diyetteyiz ya sütümüzden kalsiyum falan alamadığı için mama... eşim özellikle sordu, tedavisi yok, mama tedavi edici değil Allah tarafından düzelecek dedi :) süt alerjisiyse diğer mamadan verme canım onların içinde süttozu var, yaptığın diyette boşa gider. Kaşık mamaları 4.5 aydan itibaren başlıyorlar onla deneyebilirsin. Ben alerji dr.undan sonra özel hastanede kendi dr.umuza gittim tekrar, o daha çok yönlendirdi mamayı yedirme ve ek gıda açısından. Benim bebeğim 6+17. Aman herşeyi Bi günde deneme, çoklu gıda alerjisiyse başka neye alerjisi olabilir gözlemle, 3 günde bir yeni gıda ile dene...
Peki sizde kaka tahlili yapıldı mıKakanın biri sıvı mukuslu yeşil, sonraki sarı normal... ben anlamıyorum ki bişey dokunuyor mu dukunmuyor mu?
Yok bizde kakaya bakılmadı hiçPeki sizde kaka tahlili yapıldı mı
Hipp in alerjik bebekler için bir serisi var, pirinç unlu, yulaflı, 5 tahıllı 3 ürünü var. Ben pirinçli ve yulaflı olanını aldım. İçinde başka herhangi bir katkı maddesi yok onlarda... normal pirinç unu alıpda mamada yapabilirsin, muhallebi pişiriyorlar ya o şekilde... ben bir defa veriyorum bu şekildePeki kaşık mamasında süt ürünü yok mu birde sen hangisini kullanıyosun ve deun verdiği mamayı günde kaç defa veriyosun
Peki mamayı kaç defa veriyorsunHipp in alerjik bebekler için bir serisi var, pirinç unlu, yulaflı, 5 tahıllı 3 ürünü var. Ben pirinçli ve yulaflı olanını aldım. İçinde başka herhangi bir katkı maddesi yok onlarda... normal pirinç unu alıpda mamada yapabilirsin, muhallebi pişiriyorlar ya o şekilde... ben bir defa veriyorum bu şekilde
Peki mamayı kaç defa veriyorsun
bana kitapçık verdiler bir kaç tarif var içinde istersen göndereyim sanadaHipp in alerjik bebekler için bir serisi var, pirinç unlu, yulaflı, 5 tahıllı 3 ürünü var. Ben pirinçli ve yulaflı olanını aldım. İçinde başka herhangi bir katkı maddesi yok onlarda... normal pirinç unu alıpda mamada yapabilirsin, muhallebi pişiriyorlar ya o şekilde... ben bir defa veriyorum bu şekilde
Sadece kaşık maması veriyorum, biberondan içmiyoPeki mamayı kaç defa veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?