Bebek Beslenmesi Alerjik 2016 Nisan bebeklerinin anneleri dertleşiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oyyy hiç kıyamam yaa, çok zor işleri onların. Benimde eşim şehirdışındaydı,4 gün annemdeyiz. Bebem Nasıl şımardı nasıl.... inmyo artık kucaktan, ararsan ya ananede kucakta ya memede :)
Aynen kapılara bakıyo ananesini arıyo bugun evimize gidicez inş

Canım testler kesin sonuç vermiyormuş çünkü, o yüzden yapılmamıştır. Bende ilk dr.un demesiyle yaptırmadım,2. Dr.da yapılsın deyince öyle gittik alerji uzmanına. Sonuç:kanda alerji çıkmadı ama yinede diyetteyiz...

Şu lanet mamayı içiremiyorum pekmezle verdim bugün alerji yaptı pekmez. Zaten bir aydır elim gitmiyordu vermeye sabah 10 da içti şimdi fısırdadı göğsü. Hipp pirinç unlu mamasıda, yulaflıda çok kabız yapıyo, kabızlıkta çok huysuzluk yapıyo... napıcam bilmiyorum artık

İnanırmısın az önce geldin aklıma hip 5 yulaflı ile 90 cc yaptım dama 3 4 kaşık verdim ilk defa veriyorum sıkıntı olursa diye artık mamaları vermemiz gerek bence vitamin ve kalsiyum bakımından ek gıda tambir muammaaaa

Benimki mamayı pekmez ve meyve suyuyla içiyor. İsterseniz pirinç unu yapıp içine mama koyup birazda meyve püresi koyun ölede yiyebilir ya da çorba içine koyun mksat manayı yemeesi

Benimki mamayı pekmez ve meyve suyuyla içiyor. İsterseniz pirinç unu yapıp içine mama koyup birazda meyve püresi koyun ölede yiyebilir ya da çorba içine koyun mksat manayı yemeesi
Ek gıdaya iştahlı olan çocuk o mamayı yemiyo, ne yapsam olmuyo. Pirinç unlu yapınca kabız oluyo zaten en fazla 40-50 cc lik bişey yedirebiliyorum armutla tatlandırıyorum içi yumuşasın diye ama yinede kabız yapıyo. Başka neyle karıştırsam içmedi çok üzülüyorum. PekmeZ olarak ne pekmezi veriyorsunuz?

Ben ev yapıımı pekmez aldım bi yerden bugün dra gittk kendim diyeteb süte baslıcam 2 hafta denme için dr mama için yemesi gerek diyo bende dedim içmek oek isteniyo be yaparsan içine kat diyo o mamadan alması gereken şeyler var dedi

Kızlar acaba günde kaç cc mama İçmesi gerek bebeklerimizin. bizi diyet is yen e yonlendirdi ler ancak daha gitmedik

arkadaşlar benimde oğlumda inek sütü alerjisi çıktı deri testi güvenilir mi deri testinde çıktı bana diyet verdi ve 1 yıl süt ve süt ürünleri yasak ama 1 yıl çok fazla değil mi sizcede yoksa başka dr.mı götürsem.ek gıdaya geçme aşamnız nasıl oldu

Merhaba bayanlar;
bebeğim üç aylık anne sütü ile beslenıyor. büzünde kaşınmalar ve kızarıklıklar belirdi ve kusması çok fazla doktora gittiğimde ise sütü ve yumurtayı yememei söyledi yemediğim hale aynı şekılde devam edıyor. bebek alerji doktoruda bulunduğum bölgede eğit,me gitmiş ne zaman geleceği belli değilmiş . doktor gelene kadar cok tedırgın olacağım sizde bu durum neden kaynaklıdır ekmeğide yemiyorum ıkı gundur. belkı ekmekdendır dıye. aynı durumda olan arkadaşlar varsa lütfen bilgi vereilirmi acil yardıma ıhtıyacım var

bizimki de 2 yaşlarında çok isilik oluyordu dr travazol yazmıştı iyi geldi ama hala seyrekte olsa oluyor dönem dönem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…