Bebek Beslenmesi Alerjik 2016 Nisan bebeklerinin anneleri dertleşiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Iyi olmus canim burdan haberlesiriz destek oluruz. Bizimde kanda ve deride cikmiyor ama ben emzirirken cocuk egzamalardan mahvolmustu. Diz arkalari kulak arkalari resmen yara olmustu. Simdi duzeldi 3 aydir anne sutu alamiyor zaten neocate iciyor. Ama 2 aydir reddediyor tadini almaya basladi. Ancak vanilya surubu ve pekmezi beraber koyarsam icirebiliyorum. Mamayi bagirsaklar toparlansin diye veriyorlar bildigim kadariyla. Ek gida deneme asamasindayiz. 8.ayda tekrar kontrolumuz var bizim de.

Canım vanilya şurubu şekerli mi oluyo, nerden aldın sen?

Canım vanilya şurubu şekerli mi oluyo, nerden aldın sen?
Sorma icinde glikoz surubu var ama mecbur damlatiyorum yoksa kusuyor. Doktor yavas yavas azalt dedi bakalim pekmezle karistirip koymazsam yine icmiyo. Ikisi birden olcak icinde hem pekmez hem vanilya surubu. Ona ragmen agzina biberonu sokana kadar omrumden omur gidiyo acmiyo agzini. Zorla sokuyom oyle iciyo iste biraz.

Bizimkide kaşıkla içiyor biberon almıyor şükür tadında problem yaşamadım aksine kızım şekerli güzel şeyleri sevmiyor tuhaf bir bebek Rabbim acısını göstermesin ama kesinlikle biberon almıyor

Günde kaç cc mama verıyosun

Canım kar zarar hesabı yapcan artık sen olsun şurupla içiyorsa öyle içsin... bende meyveyle yemese alacaktım yada şekerli muhallebi yapacaktım.şifa olsun kuzuya...

Kızlar burayı açmak çok iyi olmuş. Benim bebeğim in alerjisi çok alevlendi şu an. Biliyorsunuzdur nisan annelerinde yazıyorum. Bu sefer çok çok tecrübeler edindim. Ins. Biraz toparlanalim hayrlsiyls sizle de paylaşmak isterim. Rabbim Hayirlisyka şifa versin bebeklerimize. Alerjik bebek büyütmek bir sanat mis onu öğrendim. Bizler seçilmiş anneleriz. Artık böyle düşünüyorum. Hem kendi yemeğimiz den kisiyoruz hem de bebeğimiz nasıl daha iyi beslenebikir diye cirpiniyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim. . .

Belki geçmişte yazmissinizdri okuyamadim şu an çok fırsatım da olmuyor. Şu an bebeğimin çok fazla kasinti si var. Atopik ciltti bebek annelerinde n tavsiye istiyorum. Bizim ilk defa deri de tepki oldu hep kanlı kaka ishal olurdu. Bebeğim in kaşıntısına iyi gelebilecek ne kullanabilirim . Dr a gitmeden az daha olsa rahatlasin uyku dahi uyuyamiyor

Kuzum yaa senin kuzunun alerjisi daha ağır sanırım. Allah yardımcınız olsun, valla zormuş ama Allah beterinden korusun... canım bişey isteyince bebeğin göğsünü kaşıdığı geliyo gözüme, hiç bişey yiyesim olmuyo öyle olunca... burda yazdıklarımız topluca olsun bakalım

Canım öteki tarafa yazmıştım, kendim denemedim ama Mısır nişastasıyla banyo yaptırın diye okumuştum... babe atopik ciltler için krem kullanıyorum, o iyi geldi. Sürekli nemlendiriciyi sürmek gerekiyor iyileşene kadar...

Cok sagol canım. Nişasta ya cesaret edemem de şimdilik. Dediğin kremi hemen arastirayim inş. Buradan bulabilirim.

Cok sagol canım. Nişasta ya cesaret edemem de şimdilik. Dediğin kremi hemen arastirayim inş. Buradan bulabilirim.
Canım babe günlük nemlendiricimiz. Evde değilim o yüzden alevlendiği zaman kullanmamız için verilen kremin adını biraz aramam gerekti. Alerjisi alevlenince advantan krem kullanıyoruz. Şu anda babe hafif gelebilir...

Merhaba lar öyle içimden yazmak geldi oğlum bes altı yasında. Bir yasında basladı alerjisi vücudunda. Aynı su ciğeği gibi sulu kırmızı kabartılı kasıntılı yara cıkatıyordu tüm vücudunda. Üç sene çok siddetliydi. Geceleri çok ağlardık ikimizde ben kaçırdım o biraz uyurdu. Kendisi kanatırdı ağlardı niye ben kasınıyorum hep diyr.bizimki egzama değildi ne olduğu bulamadı ne gıda ne baska bişiy. Çok şükür bir senedir iyi azaldı çok rahatladık çok şükür Rabbime anne yüreği dayanmıyor. En kısa zamanda Rabbim şifa versin bebeklerinize

Canim sizin de mi sende kaçak olduğu zaman bebeğin vücudu atıyordu. Ya bizde kanlı mukuslu ishal oluyordu. Bu ilk defa oldu. Ve cok şiddetli geçiriyor. Nerden çıktı bu tepki anlamadik. Tepkisi mi değişti acaba diyoruz ya d A yediğim şeylerin tepkileri de mi farklı anlamadim

Canim senin Dr neden mama verme dedi.

Benim kızımda cilt tepkisi önce başladı zaten... mukuslu yeşil kaka sonradan oldu ve uzun süredir var. Kakada kanıda alerji dr.undan geldikten sonra gördüm 3. Aydan beri egzamayı yaşıyoruz. Rejime başlayalı 8 gün oldu, kaçak yok şükür ama öncesinden sütlü ürünleri çoğaltınca yada alerjisini bilmediğim bişey yiyince(ciğer) yiyince egZaması azıyordu. Mukuslu kaka çabuk düzelen bişey değil sanırım, Hale'n bazen mukus geliyo, hatta bazen yeşil sıvı mukuslu Bile yapıyor ama yedik'lerinden değil bence

Amin cümlemizin evladına şifa versin Rabbim. Sebebini bilmemekte zor. Biz sebebini biliyoruz rejim falan yapıyoruz en azından inşallah geçer tamamen

Canım aşurede çok çeşit var mesela fasulye kuruyemişler falan Allah ne verdiyse artık içinde o yüzden bu kadar şiddetli oldugunu düşünüyorum mesela ben taze fasulyenin etini yiyodum ama salak kafam fasulyenin suyu geçiyordu ete sonradan farkına vardım bunun gibi düşün o yüzden bu kadar alevlenmiştir nişastada korkcam bişey yok son durulama suyuna katılıyo yüz hariç vuxuda döküyomısum araştır bloglarda çok faydasını gören olmustu profesör demiş birine google yazarsan bulursun mimigi öp yerime Allah beterini vermesin buna binlerce şükürr bu arada 4 aydır pirinç kuzu eti zeytin yumurta sarısı arada bulgur ekmek böyle besleniyorum inan bana evladım için yenmicek bişey de olsa yerim Rabbim şifasını verecektir vardır bunda da bir hayır Rabbim bizim göremediğiniz neleri görüpte verdi en kötü günümüz böyle olsun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…