Bebek Beslenmesi Alerjik 2016 Nisan bebeklerinin anneleri dertleşiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canım kar zarar hesabı yapcan artık sen olsun şurupla içiyorsa öyle içsin... bende meyveyle yemese alacaktım yada şekerli muhallebi yapacaktım.şifa olsun kuzuya...
Ayne oyle baska carem yok yoksa acliktan olecek. Insallah cok zarar vermiyorumdur bebegime. Ah alerji gözün kör olsun.

Biz linoa vucut losyonu, dus jeli, sampuan ve yuz kremi kullaniyoruz baya iyi geldi. Pembe coresatin kizarik yerlere kasinan yerlere suruyorum doktorumuz kesinlikle kortizon yok gonul rahatligiyla kullanabilirsin dedi. Onun uzerine krem tanimiyorum. Egzamalarimizi bile gecirdi.

Evet bunların hepsini alicam ins. Bugün nerdeyse tüm yorumlarda dediklerini önermisler

Kızlar pisik de alerji belirtisi mi? 2 gundur balkabagi corbasi yapiyorum tavuk suyuyla pisik oldu poposu. Vermeyeyim mi ne yapayim? Baska belirti yok.

Kızlar pisik de alerji belirtisi mi? 2 gundur balkabagi corbasi yapiyorum tavuk suyuyla pisik oldu poposu. Vermeyeyim mi ne yapayim? Baska belirti yok.
onun ıcn bepanthol pişik kremı kullan anında gecırıyor doktor tavsıyesı ıle kullandım kızımın poposu dogdugundan berı ılk kez kıpkırmızı olmustu bır ıkı surmede gectı, pişik olmaması için bezını sık degıstır ozellıkle buyuk tuvaletını yaptıgında ıslak mendıl yerıne ılık su ıle yıka poposunu ve arada havalandır

Evet canım piştikte alerjik tepki şüphelendiysen biraz ara ver sonra yine denersin. Tepki tepkidir, Bi tek o var diye görmezden gelmemek lazım bence...

Dogdugundan beri her alt acmada bepanthol baby kullaniyorum canim ama bu onunla gecmiyor coresatin bile gecirmedi. Kantaron yagi suruyorum biraz iyi geldi.

Evet canım piştikte alerjik tepki şüphelendiysen biraz ara ver sonra yine denersin. Tepki tepkidir, Bi tek o var diye görmezden gelmemek lazım bence...
Bugun yemedi biraz duzelmis. Kantaron yagi da surmustum o mu fayda etti yoksa yemedigi icin mi duzeldi bilmiyorum artik.

Ayyy psikolojim bozuldu artık, gece uyuyamadım... benim kızımında poposu kızardı, çok kötü değil pişik durumu ama iyileşmedi daha. Ne dokunuyor anlamadım ki. Armut yer yemez kakasını yaptı 1 hafta önce... herkese armut böyle etki yapıyo diye önemsemedim, acaba tepki mi? 3 gündür de kaka yaparken çok zorlanıyo, fındık kadar fındık kadar yapabiliyo... bu da herkeste olan bişey, bizde olunca tepki mi acaba diye kafayı yiyoken sırtı kıpkırmızı döküntü olmuş, sabah gördüm. Alerjik tepki göğüs kısmında oluyodu, bu başka bişey olabilir mi acaba???
Allah başka dert vermesin, ben çocuğa bakamıyomuşum gibi hissediyorum sadece.

Bizim de sirtta cok oluyo dokuntu kirmizi putur putur. Bende hemen hemen hergun esime soruyorum, ben bu cocuga sence bakamiyor muyum diye. Inan hepimiz ayni psikolojideyiz. Gececek elbet bugunler de napalim Allah kötü hastaliklarla sinamasin.

prensseess canım nasıl oldu bebeğin toparlandınız mı?
Canim hiç fırsat im olmadı yazmaya. tam toparlanamadik. o ilk zamanlar mi kasinti ve kızarıklık gitti. Ancak hala nereye dokunulsa vücudunda uritiker tarzı dokuntu oluyor. Bu arada kuruyemis ten hariç süt kacagi da olmuş bende. o kadar sorup yemek yememe rağmen nasıl oluyor ciddi anlamıyorum. o yüzden kendin yapıp kendin yicen her zaman. memlekete gitmistik uzun aradan sonra sırf bu yüzden 2 bayram da bir yere cikamam istik. neyse işte gazi ye götürduk ama muhtemelen anlamadilar. Bu kadar uzun tepki vermesi imkansız dediler. başka bir deri rahatsızlığı da olabikir alerji tetikliyor olabikir dediler. Çok korkuttular Allah korusun risk var dediler iğne filan da yazıcam dedi sana. anafalaktik şok olursa diye Allah korusun inş. Hiç olmaz. bebeğini kimseye emanet edip bir yere gitme dediler çok dikkat et ağzına hicbirsey sürme dedi. Kan tahlili verdi alerji için ama gazi de yapılmıyor mus. Sami ulus tan randevu aldik birde oraya goturelim dedik. birde Prof. A baktiricsz Nasip se. Çünkü anlamiyorlar l. açıkçası deri hastalığı olduğu nu çok düşünmüyorum. Çünkü ne olduysa Emzirdikten sonra oldu. ay çok karışık ve uzun oldu. ben yine yazarım inş.

Çok geçmiş olsun kuzum geçecek Allah ın izniyle hepsi bitecek sen diyetine dikkat et banada deli gözüyle bakıyorlar biz ek gıdaya başlıcaz o yuzden şimdilik zeytin ekmek pirinç et devam inan bana tiksinmedim canım bile istiyor yemek derdi yok aksama piriç pilav et sabah zeytin ekmek korkuyorum ki diger besinleri kızım degilde ben red edicem herşeyin tadını unuttum nerdeyse trajikomik bir durumdayım

Siz nasılsınız ek gıda nasıl gidiyor canım acelya2687

Bizde bugun gecikmekilide olsa 6. Ay aşılarımızı olduk inşallah ateş yapmaz annemlerdeyim yarın havuçla sebze denemesine başlıyoruz kakamız anca düzeldi inşallah bi kaç sebze ve meyveden geçeriz bizde üni hastanesine gittik kan deri testi yapıldı alerji bakımından temiz çıktı ama demirimiz çok düşükmüş yarın damlayada başlıcam Allah a emanet biz elimizden geleni yapan anneleriz bu günümüze şükürler olsun öpüyorum bebişleri

Ben bilmiyorum yaa, deri tepkimiz olmadı hiç Bi yiyeceğe ama kakadan takip edemiyorum kaka yapamıyo. Tepki mi kabızlık anlamadım,popoda da biraz kızarıklık var. Demin biraz kaka yaptı yeşildi ama yediklerinden mi yeşil... şükür huzursuzluk uykuya dalamama durumu yok.
Bende dr. Hiç yönlendirmedi, tıpta Prof.a gidelim kontrolde diyorum herkes bana çocuğun bişeyi yok sen abartıyosun diyolar... tek başıma mücadele halindeyim...
Tostikcim hayır mı annende olman?

Aşı yüzünden canım kız huysuzlandı annemde bende yatın dedi ateşimiz bir çıkıyor bir iniyor şu an

Aşı yüzünden canım kız huysuzlandı annemde bende yatın dedi ateşimiz bir çıkıyor bir iniyor şu an
Oyyy hiç kıyamam yaa, çok zor işleri onların. Benimde eşim şehirdışındaydı,4 gün annemdeyiz. Bebem Nasıl şımardı nasıl.... inmyo artık kucaktan, ararsan ya ananede kucakta ya memede :)

Ins. geçsin artık hayirlisiyla. Bizde bugün asimizi olduk. hala ürtiker dokuntu muz var bir geçseydi. Aman sana diyim kimseyi dinleme. bana da evham yapıyorsun çok çocuğun üzerine duruyorsun hiç birseyi yok dediler al gör bak neler oldu. Sınır oluyorum ya gerçekten artık tahammülü zorluyorlar. Bizde 4 tüp kan verdik bugün. normal hemogramda verdik sonuç çıkmış baktım şimdi sıkıntı var. Sanırım ürtiker döküntüsü olduğundan kaynaklanıyor. Alerji için de kan verdik kuru yemiş süt ve yumurta için bakılacak. 10 gune çıkarmış sonuçlar. Bunun tahlili vardı da neden daha önce yapmadilar o da ilginç.

Canim ateş iniz aşı dan ne kadar sonra çıktı. hala devam ediyor mu
Canım aşıdan sonraki kaka bi tuhaftı bizde keyifliydi ama akşam 7 gibi ateş çıktı sabah 10.30 da oldu aşıyı hala annemdeyiz çünki huysuzluk devam etti karın agrısı yaptı o agızdan damlatılan aşı uyku haram oldu bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…