- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
kendısı dedıydı :) herseyımı emıne hanım hazırlıyor dıye :) onlara bişey olmaz yaniNeeeee fırstlady hazırlıyor...belki onun ymgnden zehırlenir kızz.
alıskın degildir o ymk yapmaya...
iyilerde var elbette ya işin espirisi tabi hepsi kötü diyemeyiz , her branşta var böyle hocalar bizim kimyacı sapıktı mesela :)Bizim de bi tane vardı bi tuhaf hep kadınları kötülerdi ders anlatmazdı işi gücü kadınların gezmesi, çalışması vs. Ydi. Kadınlrla ilgili bir sorunu vardı sanırım
Ama lisedeki din hocamız mükemmel bir adamdı zaten dersi olması gerektiği gibi elindeki Kur'an' dan açar konuyla ilgili ayetlerokurdu sonra da tefsirini yapardı, anlayışlı gençlerin halinden anlayan çok kibar birisiydi eğer yaşıyorsa Allah sıhhat ve uzun ömür versin
Crypticcim ben dogru veya yanlis demedim zaten. Yani bu uygulama sadece türkiyede varmis gibi sadece müslümanlarin yöntemiymis gibi anlatilmasindan rahatsiz oldum.
Bizdede ögrrtmen olmynca dsrı ckr oyun oynardık..hahah
valla bizim ki de bir değişikti bikiniye bikini diyemez tikini derdi , giyiyorlar cıbıl cıbıl denize gidiyorlar derdi
bir ara sevda demireli diline doladıydıhem ahlak namus kalmadı diye yakınırdı hemde magazin aleminde neler olup bittiğini bilirdi , adam televole gibiydi
estağfurullahsenin zamanıdadır. ben biraz dinazor olduğum için : )
gavurun bebesi ne demek. kime dediniz bunuDemek ki Fatiha Okusa intihar edecekti gavurun bebesi...
Benim ablamda 3 yasindaki ogluna anliyacagi sekilde ögretiyor. Peygamberimizin annesini babasini hepsini biliyor... Cocuk benden fazla bilgi sahibi.haklısın canım..zorla din olmazki..evde kızkardeşim çok güzel öğretti oğluna ilk okul 2 ye gidiyor,mezerlık ziyaretini Allahı vs,anlayacağı şekilde öğretti..
ilkokulda ki din öğretmenim çok iyiydi , hatta bayanlara karşı çok hassasdı
biz düşük not alınca çok üzülürdü , kızlar siz daha çok çalışın derslerinize mutlaka meslek sahibi olun derdi , kız çocukları eğitimli olmalı , cahil olmamalı derdi
iyiler de var genellememek olmaz da , tabi çatlaklarda var
Demek ki Fatiha Okusa intihar edecekti gavurun bebesi...
burda gayri muslimlere gavur denir bir tabirdir tdkda ki acıklaması bilmem. Bebe de Ankarada cocuk diye kullanılır. Birlestirince guzel bir espri cıkıyor ortaya. Kimseye demedim yanigavurun bebesi ne demek. kime dediniz bunu
aynı şekilde benim oğlumda..ilerideki tercihi kendine ait ben öğretmem gerekeni öğretirim anne olarak..ama okullarda dayatmaya karşıyım canım..hele konu başlığı çok fena zorla kelime-i şehadet getirtmek falan çok kötü..bu iş gönül işidir..dinle ilgili değildim açıkçası 30 yaşımdan sonra ilgilenmeye başladım..Benim ablamda 3 yasindaki ogluna anliyacagi sekilde ögretiyor. Peygamberimizin annesini babasini hepsini biliyor... Cocuk benden fazla bilgi sahibi.Ben okullarda din derslerini sorun olarak görmüyorum ama zorunlu olmasaymis tabi daha hos olurmus. Baska dinden insanlarinda okula gittigini gözardi etmemek gerek.
burda gayri muslimlere gavur denir bir tabirdir tdkda ki acıklaması bilmem. Bebe de Ankarada cocuk diye kullanılır. Birlestirince guzel bir espri cıkıyor ortaya. Kimseye demedim yani
Teşekkür EderimSenin bebene de istavroz çıkartırlarsa anlarsın ne demek.
aleviler gayri müslim değil yalnızburda gayri muslimlere gavur denir bir tabirdir tdkda ki acıklaması bilmem. Bebe de Ankarada cocuk diye kullanılır. Birlestirince guzel bir espri cıkıyor ortaya. Kimseye demedim yani
ahh çok fena yazdığınız..fatihada öğrenirdi belki ama böyle zorba hocalar varken öğrenesi varsada öğrenmez..Demek ki Fatiha Okusa intihar edecekti gavurun bebesi...
bilmese sadece onları seçmezdi değilmİSorun burda nedir Allah aşkına?
Kelime-i Şehadet getirmek mi yoksa ozellikle Alevileri seçip onlara getirtmesi mi?
Peki adam bunlarin Alevi olduğunu nerden biliyormuş? Alinlarinda mi yaziyormus?
Hicbir sey anlamadim doğrusu.
gayri müslim denebilir gavur nedir ,hangi yüzyıldayız..aleviler gayri müslim değil yalnız
Bende Aleviyim. Bunun en iyi farkında olanlardan biriyimdir Zaten gercekten Alevi olan sehadet getirmekten utanc degil onur duyar efendim saygılarAleviler gayri müslim olmuyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?