Crypticcim ben dogru veya yanlis demedim zaten. Yani bu uygulama sadece türkiyede varmis gibi sadece müslümanlarin yöntemiymis gibi anlatilmasindan rahatsiz oldum.tamdem kardeş Avrupadaki uygulama doğru değil bence..
he he ay kız ona bakıolar yemegını emıne hanım hazırlıomus en ınce ayrıntısına kadar aman zehırlerler dıyebakmayın makamında cumhurbaskanı yazıyor sultan 1. tayyip o :)Masallah deme yaa ..
Yok onlara gerek kalmdn tahtalı köyü boylar belki....
aklıma geldi bir erkek din öğretmenimiz kaynanasından çok çekmiş,akraba akreptir diye anlatmıştı..biride kavgaya karışmıştı sanırım gözünün teki mordu güneş gözlüğü ile gelmişti derse:)ya bizim okuldaki Din kültürü öğretmenini hatırladım şimdi ,
magazini diline dolamış , bizlere derste sanatçıları mankenleri felan yuhalatıyordu , erkekler de hocayı gaza getirip haklısın hocam yaşa hocam felan diyorlardı adam kendinden geçiyordu
bikini yi felan doladıydı bir ara ağzına
ya bizim okuldaki Din kültürü öğretmenini hatırladım şimdi ,
magazini diline dolamış , bizlere derste sanatçıları mankenleri felan yuhalatıyordu , erkekler de hocayı gaza getirip haklısın hocam yaşa hocam felan diyorlardı adam kendinden geçiyordu
hahahbzizm din öğretmenlerimiz çok enteresandı şansıma..biri derste 40 dakika saygı duruşu şeklinde durup gitmişti..maaşları pretesto etmiş..biri az yiyin çok yemek günahtır derdi ama kendisi çok kiloluydu..komik gelirdi çocuklara:)
Bizim de bi tane vardı bi tuhaf hep kadınları kötülerdi ders anlatmazdı işi gücü kadınların gezmesi, çalışması vs. Ydi. Kadınlrla ilgili bir sorunu vardı sanırımya bizim okuldaki Din kültürü öğretmenini hatırladım şimdi ,
haklısın canım..zorla din olmazki..evde kızkardeşim çok güzel öğretti oğluna ilk okul 2 ye gidiyor,mezerlık ziyaretini Allahı vs,anlayacağı şekilde öğretti..Crypticcim ben dogru veya yanlis demedim zaten. Yani bu uygulama sadece türkiyede varmis gibi sadece müslümanlarin yöntemiymis gibi anlatilmasindan rahatsiz oldum.
Bülent Arınç geldi aklıma :) Asena Erkin diye birinin varlığını sayesinde öğrenmiş ve büyük bir aydınlanma yaşamıştımhahah
valla bizim ki de bir değişikti bikiniye bikini diyemez tikini derdi , giyiyorlar cıbıl cıbıl denize gidiyorlar derdi
bir ara sevda demireli diline doladıydıhem ahlak namus kalmadı diye yakınırdı hemde magazin aleminde neler olup bittiğini bilirdi , adam televole gibiydi
ilkokulda ki din öğretmenim çok iyiydi , hatta bayanlara karşı çok hassasdıZavallilar ya ben de din ogretmenlerini hep boyle hatrliyorum. :)
cidden sizin din dersleri gırgırla geçmiştir..tikini diyormuş:))hahah
valla bizim ki de bir değişikti bikiniye bikini diyemez tikini derdi , giyiyorlar cıbıl cıbıl denize gidiyorlar derdi
bir ara sevda demireli diline doladıydıhem ahlak namus kalmadı diye yakınırdı hemde magazin aleminde neler olup bittiğini bilirdi , adam televole gibiydi
amin..Bizim de bi tane vardı bi tuhaf hep kadınları kötülerdi ders anlatmazdı işi gücü kadınların gezmesi, çalışması vs. Ydi. Kadınlrla ilgili bir sorunu vardı sanırım
Ama lisedeki din hocamız mükemmel bir adamdı zaten dersi olması gerektiği gibi elindeki Kur'an' dan açar konuyla ilgili ayetlerokurdu sonra da tefsirini yapardı, anlayışlı gençlerin halinden anlayan çok kibar birisiydi eğer yaşıyorsa Allah sıhhat ve uzun ömür versin
:)he he ay kız ona bakıolar yemegını emıne hanım hazırlıomus en ınce ayrıntısına kadar aman zehırlerler dıyebakmayın makamında cumhurbaskanı yazıyor sultan 1. tayyip o :)
aahahhaaa çok güldüm ya güneş gözlüğü ile haaklıma geldi bir erkek din öğretmenimiz kaynanasından çok çekmiş,akraba akreptir diye anlatmıştı..biride kavgaya karışmıştı sanırım gözünün teki mordu güneş gözlüğü ile gelmişti derse:)
aaa nerde okudun senhiç girmedim din dersine. o yüzden böyle anılarım yok
Neeeee fırstlady hazırlıyor...belki onun ymgnden zehırlenir kızz.he he ay kız ona bakıolar yemegını emıne hanım hazırlıomus en ınce ayrıntısına kadar aman zehırlerler dıyebakmayın makamında cumhurbaskanı yazıyor sultan 1. tayyip o :)
seçmeliydide ondann..aaa nerde okudun sen
çok şey kaçırmışın vallaböyle hocaları gördüğüm için çok şanslıyım ne eğlenirdik din dersinde ya saatlerce magazin konuş tam bir yatış dersiydi
ama biz de zorunluyduseçmeliydide ondann..
senin zamanıdadır. ben biraz dinazor olduğum için : )ama biz de zorunluydu
nerde okudum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?