Alevi öğrenciye kelime-i şahadet getirten öğretmen görevden alındı

tamdem kardeş Avrupadaki uygulama doğru değil bence..
Crypticcim ben dogru veya yanlis demedim zaten. Yani bu uygulama sadece türkiyede varmis gibi sadece müslümanlarin yöntemiymis gibi anlatilmasindan rahatsiz oldum.

Masallah deme yaa ..
Yok onlara gerek kalmdn tahtalı köyü boylar belki....
he he ay kız ona bakıolar yemegını emıne hanım hazırlıomus en ınce ayrıntısına kadar aman zehırlerler dıyebakmayın makamında cumhurbaskanı yazıyor sultan 1. tayyip o :)

aklıma geldi bir erkek din öğretmenimiz kaynanasından çok çekmiş,akraba akreptir diye anlatmıştı..biride kavgaya karışmıştı sanırım gözünün teki mordu güneş gözlüğü ile gelmişti derse:)

Zavallilar ya ben de din ogretmenlerini hep boyle hatrliyorum. :)

hahah
valla bizim ki de bir değişikti bikiniye bikini diyemez tikini derdi , giyiyorlar cıbıl cıbıl denize gidiyorlar derdi
bir ara sevda demireli diline doladıydı hem ahlak namus kalmadı diye yakınırdı hemde magazin aleminde neler olup bittiğini bilirdi , adam televole gibiydi

Bizim de bi tane vardı bi tuhaf hep kadınları kötülerdi ders anlatmazdı işi gücü kadınların gezmesi, çalışması vs. Ydi. Kadınlrla ilgili bir sorunu vardı sanırım

Ama lisedeki din hocamız mükemmel bir adamdı zaten dersi olması gerektiği gibi elindeki Kur'an' dan açar konuyla ilgili ayetlerokurdu sonra da tefsirini yapardı, anlayışlı gençlerin halinden anlayan çok kibar birisiydi eğer yaşıyorsa Allah sıhhat ve uzun ömür versin

Crypticcim ben dogru veya yanlis demedim zaten. Yani bu uygulama sadece türkiyede varmis gibi sadece müslümanlarin yöntemiymis gibi anlatilmasindan rahatsiz oldum.
haklısın canım..zorla din olmazki..evde kızkardeşim çok güzel öğretti oğluna ilk okul 2 ye gidiyor,mezerlık ziyaretini Allahı vs,anlayacağı şekilde öğretti..

Bülent Arınç geldi aklıma :) Asena Erkin diye birinin varlığını sayesinde öğrenmiş ve büyük bir aydınlanma yaşamıştım

Zavallilar ya ben de din ogretmenlerini hep boyle hatrliyorum. :)
ilkokulda ki din öğretmenim çok iyiydi , hatta bayanlara karşı çok hassasdı
biz düşük not alınca çok üzülürdü , kızlar siz daha çok çalışın derslerinize mutlaka meslek sahibi olun derdi , kız çocukları eğitimli olmalı , cahil olmamalı derdi
iyiler de var genellememek olmaz da , tabi çatlaklarda var

cidden sizin din dersleri gırgırla geçmiştir..tikini diyormuş:))

amin..

aahahhaaa çok güldüm ya güneş gözlüğü ile ha

hiç girmedim din dersine. o yüzden böyle anılarım yok
aaa nerde okudun sen
çok şey kaçırmışın valla böyle hocaları gördüğüm için çok şanslıyım ne eğlenirdik din dersinde ya saatlerce magazin konuş tam bir yatış dersiydi

Bak şimdi bana da eski günleri hatırlattınız...orta okuldayken din kültürü dersimize giren ögretmenimiz namazı anlatmak için bir ögrenciyi sıranın üzerine çıkartıp namaz kıldırtırdı

sonra sonra bu alışkanlıgından vazgeçti tabi

he he ay kız ona bakıolar yemegını emıne hanım hazırlıomus en ınce ayrıntısına kadar aman zehırlerler dıyebakmayın makamında cumhurbaskanı yazıyor sultan 1. tayyip o :)
Neeeee fırstlady hazırlıyor...belki onun ymgnden zehırlenir kızz.
alıskın degildir o ymk yapmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…