Alevi öğrenciye kelime-i şahadet getirten öğretmen görevden alındı

İşte bizdesecmeli olsun diyoruz..
Allah allah anlama kıtlıgı var vallahi herkezde..neden zorunlu olsun ki
T.C her tür dinden ırktan meshepten insanların yaşadığı laik bir devlettir..islam ülkesi değildir..tesettüre giren kadar dinsizliği tercih eden ünüversite gençliği var..terk etmelerindeki nedende dayatmacı zihniyettir..

Sen bana mı? terbiyesiz diyorsun hadsiz!
Aleviyim evet bununla gurur duyuyorum ..
diger konulardan baskalarına yazdıklarıma kendi üzerine alınıyorsan nne diyeyim..
gercekten böyle yazan insanlarla karsılıklı tartısmak bile istemiyorum selametle....

Cryptic,
Aynen agzına saglık..

sen beni alıntılamadın mı?
başkasına diyorsun ama beni alıntılıyorsun ilginç hadsiz hanım :)
selametle.

aslında arastırmam lazım ıyıce sonra yazmam lazım ama ıkı alevı arkadas var calıştıgım okulda yanı kuran okuyoruz oruc tutyoruz hz yı sevıyoruz dıyorlar musluman degılız demıyorlar yani şehadet getirmek yokmu alevılerde gercekten ögfrenmek için soruyorum google amcaya sormaya üşendim

niye verilmeyecekmiş pardon
siz istemiyorsunuz,bizde verilmesini istiyoruz.
sadece o derse girmek istemeyen girmeyebilir o kadar.

Ebedi yanlis anladin. Sen demedin mi bana demin. Azinliklarin din derslernn verilmesi zor olur diye. Ona katiliyorum. Hemen muhalefet olmaya cabaliyosun. :) halbuki benim niyetim kotu degil beni baskalarinin aldigi din dersi ilgilendirmez. Sunni dersi yine olsun. Ama aileler karar versin cocugun girip girmeyecegine demedim mi ben demin? Benim cocugum sirf kimliginde islam yaziyor diye o dersi almak zorunda olmamali. Cunku benim cocugum sunni olmayacak.

Ama bana gereksiz gelen diger mezhepler icin ayri dersler olmasi. Evde ogretmek yanlisiyim cunku.

Canım var tabiki allahım yaa alevileri siz ne sanıyorsunuz yaa varr o ogretmen alevileri dinsiz ilan etmiş ki zorla kelime-i şaadet getırtmeyi zorlamıs ohhh ceza almıs .gebersiz..

sen beni alıntılamadın mı?
başkasına diyorsun ama beni alıntılıyorsun ilginç hadsiz hanım :)
selametle.
Ben onu demiyorum dadlum benim diger konularda yazdıklarımı uzerınıze alınmıs gibi az önce bana tekrarladınız yaa onları diyorum..
Hanımefendi..

' o da beni seviyor ' filmi geldi aklıma orada bir replik vardı sünni kız Aleviler için ' onlar müslüman değiller mi, Allah Allah diye yeri göğü inletiyler ' :) aynen böyle diyordu. Yani Alevi deyişlerine bir baksın bu öğretmen, bir kere cemevine gitsin izlesin Allah zikri düşmüyor dillerinden ( hoş demeseler de kime ne ya neyse) o öğretmenin haddine düşmez çocukları kaldırıp tekmil verdirir gibi kelime-i şehadet getirtmek. Adam o kadar ezik ki Alevi öğrencileri böyle zolryarak Sünni öğrencilere kendisini kanıtlıyor aklınca ego tatmini yapıyor, böylesi hasta ruhlu biri eğitimci olmamalı, iyi bir karar olmuş hatta şaşırdım görevden alınmasına bu ortamda.

Canım var tabiki allahım yaa alevileri siz ne sanıyorsunuz yaa varr o ogretmen alevileri dinsiz ilan etmiş ki zorla kelime-i şaadet getırtmeyi zorlamıs ohhh ceza almıs .gebersiz..
:) gebersiz ne kız

yok ben alevılerı pek tanımıyorum tokata gelın geldım burda cok var esımın koyunde de cok var ama bı baksana sızın ınancınız nasıl nasıl ıbadet edıyosunuz dıye sormadım hiç hanı banane yanı ben kişilğine bakarım derim şimdi konuyu tepkılerı okuyunca merakımı gıdermek ıstedım

gebersin yani...:)

Abladım canım canım bende sinirlendim alevileri ne sanıyorlar yaa herkesin allah korkusu olsun yeter..
insan olmaya bence ..
rte bu milleti ayırıyor birbirine düşürüyor..onun bir ayagı cukurda ..

gebersin yani...:)

Abladım canım canım bende sinirlendim alevileri ne sanıyorlar yaa herkesin allah korkusu olsun yeter..
insan olmaya bence ..
rte bu milleti ayırıyor birbirine düşürüyor..onun bir ayagı cukurda ..
yok canım ne sanacam hem ne olursa olsun herkesın dını kendıne yanı di mi yha
ona bişey olmaz canım turp gıbi maşşallahhh :) daha neler neler yasayacagız bunlar ne ki

Avrupada reddetme hakki oldugunu nerden cikardiniz. Ben avrupa da yasiyorum 5 ve 6. sinifta normal dersler gibi din dersi görüyoduk. Kendi dinlerini ögretiyolardi. Ayni sekilde kardeslerimde din dersi görüyo okulda ... Yani bi müslüman olarak ben bu dersi yapmicam diyip cikma gibi bi lüksleri yok. Saygilar. :)

yok canım ne sanacam hem ne olursa olsun herkesın dını kendıne yanı di mi yha
ona bişey olmaz canım turp gıbi maşşallahhh :) daha neler neler yasayacagız bunlar ne ki
Masallah deme yaa ..
Yok onlara gerek kalmdn tahtalı köyü boylar belki....

tamdem kardeş Avrupadaki uygulama doğru değil bence..

ya bizim okuldaki Din kültürü öğretmenini hatırladım şimdi ,
magazini diline dolamış , bizlere derste sanatçıları mankenleri felan yuhalatıyordu , erkekler de hocayı gaza getirip haklısın hocam yaşa hocam felan diyorlardı adam kendinden geçiyordu
bikini yi felan doladıydı bir ara ağzına

bzizm din öğretmenlerimiz çok enteresandı şansıma..biri derste 40 dakika saygı duruşu şeklinde durup gitmişti..maaşları pretesto etmiş..biri az yiyin çok yemek günahtır derdi ama kendisi çok kiloluydu..komik gelirdi çocuklara:)

Dersin adini ve icerigini yazin lutfen. Hangi ulkedeyseniz o dilde yazin dersin adini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…