Alevi öğrenciye kelime-i şahadet getirten öğretmen görevden alındı

ayıranlardan senin ne farkın var
ay aman yazma bana,herşeyi yanlış anlıyorsun kendindemisin
ya sabır ya selamet !!! diyorum,noktayı koyuyorum
kime ne anlatıyorsam,umarım anlatabilmişidir !

Evet, çok haklisiniz kesinlikle. O yüzden bizler bilincli olalim. Ilk egitimi evimizde bilincli bir sekilde verelim sonra gerekli yerlere de gider, öğrenirler ve destek oluruz. Ama yeter ki dogru bilgiyi verelim ve dogru bilgileri ogrenmelerine sebep olalim..

öğrenmiş oldum,demek reddetme hakkı yok,buraya has değil yani
tabiki seçmeli olsun ama.

Nerelisiniz siz azınlıklar derken ...
Benim soylediklerimi niye derken.. derken.. diye tekrarlıyorsunuz. Bu ülkede Hanefi Mezhebi haric diger dinler mezhepler Sempatizanlar vs vs hep azınlıktır.

ayıranlardan senin ne farkın var
ay aman yazma bana,herşeyi yanlış anlıyorsun kendindemisin
ya sabır ya selamet !!! diyorum,noktayı koyuyorum
kime ne anlatıyorsam,umarım anlatabilmişidir !
Galiba siz rte cisiniz degil mi? islam ülkesi diyip duruyorsunuz ..
siz islam ülkenin geri gelmesini mi? istiyorsunuz..dimi
bakın ben osmanlı ülkesinde yasıyorum suan ..
benim yasadıklarımı görseniz diliniz tutulur..
hani milleti dinle kandırıyorlar yaa.
herkesin ac ,sefil o dinle öne cıkan kişi saraylarda yasıyor...
Tamm sana soruyorum kocanın 4 tane kadın alma hakkı var.sen ne yapardın.
laiklik yok kadınları dısarı ckmaz .ve evlerının pencereleri yok ..
varsada buzlu bir cam dısarı bakmak yasak...innmıyorsan da foto ceker koyarım.kanıtı var..
İnsanları dinle sümürüyorlar yazık bizde burda bırbirimize düsüyoruuz..

arkadaşım anlamıyormusun yazma diyorum
bak benide zorla yazdırıyorsun.

Anlayana Sivri Sinek saz Anlamayana davul zurna az dogusmeyin taam

Ama bu anlattıklarınız din değil gerçekten dini kendi kafalarına göre uyarlayanlar utansın ayrıca 4 bayanla evlenmenin şartları var islam dininde böyledir.

iyiki yazdın arkadaşım insanlar okusunlar..şeriat gibi bir yaşamın nasıl olduğunu anlasınlar..kadınlar hapishane hayatı yaşıyor anladığım kadaryla..

Ama bu anlattıklarınız din değil gerçekten dini kendi kafalarına göre uyarlayanlar utansın ayrıca 4 bayanla evlenmenin şartları var islam dininde böyledir.

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, 4 bayanla evlenmenin Şartları nelerdir acaba?

arkadaşım bana özelden yazdı..inanamadım buzlu cama kabus gibi lütfen bunları yaz dedim..şu an nekadar özgür olduğumuzun kıymetini bilelim..

Benim soylediklerimi niye derken.. derken.. diye tekrarlıyorsunuz. Bu ülkede Hanefi Mezhebi haric diger dinler mezhepler Sempatizanlar vs vs hep azınlıktır.
alevi çok ama ülkemizde pekde azınlık sayılmazlar..

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, 4 bayanla evlenmenin Şartları nelerdir acaba?
İlk başta 1. eşin razı olması lazım ki şimdi hiçbirimiz razı olmayız heralde hepsinede bakabilecek durumu olması lazım eşin ki şimdi birinin isteklerini yerine getiremiyorlar sonra aralarında adaletli davranması gerekiyor hem kuranda iki üç evlenebilirsiniz ama tek eşli olmak sizin için daha hayırlıdır buyuruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…