- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
ayıranlardan senin ne farkın varArkadas ne diyorsun ya sizde bizleri ayırırken sizlere alkıs mı? tutayım hayret bişeysin yaa ..
Tabiki müslümanız ama ne demek alevi diye ayırmak bende sünni diye sizlere hitap edecez..oky mi?
ülkeyi sünmi,alevi diye ayırıyorlar bndeee aaa mı? diyeyim..
İşte kardeşim hocalar zamanında çok çekmiş Allahı anlattıklarından dolayı sürülmüşlr bu yüzden değilmi bence ninelerimiz dedelerimiz hep cahil kalmış sadece bi Allah var iman ettik demişler daha ötesine gidememişler çünkü yasakmış şimdi sözüm inananlara dünya ilimleri yıllarca veriliyor çocuklara ama konu dine gelince yazın kuran kursuna gider orada öğrenir inananlar olarak önce ahiretimizi düşünmemiz gerekmez mi
öğrenmiş oldum,demek reddetme hakkı yok,buraya has değil yaniAvrupada reddetme hakki oldugunu nerden cikardiniz. Ben avrupa da yasiyorum 5 ve 6. sinifta normal dersler gibi din dersi görüyoduk. Kendi dinlerini ögretiyolardi. Ayni sekilde kardeslerimde din dersi görüyo okulda ... Yani bi müslüman olarak ben bu dersi yapmicam diyip cikma gibi bi lüksleri yok. Saygilar. :)
Benim soylediklerimi niye derken.. derken.. diye tekrarlıyorsunuz. Bu ülkede Hanefi Mezhebi haric diger dinler mezhepler Sempatizanlar vs vs hep azınlıktır.Nerelisiniz siz azınlıklar derken ...
Galiba siz rte cisiniz degil mi? islam ülkesi diyip duruyorsunuz ..ayıranlardan senin ne farkın var
ay aman yazma bana,herşeyi yanlış anlıyorsun kendindemisin
ya sabır ya selamet !!! diyorum,noktayı koyuyorum
kime ne anlatıyorsam,umarım anlatabilmişidir !
Yav he heBenim soylediklerimi niye derken.. derken.. diye tekrarlıyorsunuz. Bu ülkede Hanefi Mezhebi haric diger dinler mezhepler Sempatizanlar vs vs hep azınlıktır.
arkadaşım anlamıyormusun yazma diyorumGaliba siz rte cisiniz degil mi? islam ülkesi diyip duruyorsunuz ..
siz islam ülkenin geri gelmesini mi? istiyorsunuz..dimi
bakın ben osmanlı ülkesinde yasıyorum suan ..
benim yasadıklarımı görseniz diliniz tutulur..
hani milleti dinle kandırıyorlar yaa.
herkesin ac ,sefil o dinle öne cıkan kişi saraylarda yasıyor...
Tamm sana soruyorum kocanın 4 tane kadın alma hakkı var.sen ne yapardın.
laiklik yok kadınları dısarı ckmaz .ve evlerının pencereleri yok ..
varsada buzlu bir cam dısarı bakmak yasak...innmıyorsan da foto ceker koyarım.kanıtı var..
İnsanları dinle sümürüyorlar yazık bizde burda bırbirimize düsüyoruuz..
Ama bu anlattıklarınız din değil gerçekten dini kendi kafalarına göre uyarlayanlar utansın ayrıca 4 bayanla evlenmenin şartları var islam dininde böyledir.Galiba siz rte cisiniz degil mi? islam ülkesi diyip duruyorsunuz ..
varsada buzlu bir cam dısarı bakmak yasak...innmıyorsan da foto ceker koyarım.kanıtı var..
iyiki yazdın arkadaşım insanlar okusunlar..şeriat gibi bir yaşamın nasıl olduğunu anlasınlar..kadınlar hapishane hayatı yaşıyor anladığım kadaryla..Galiba siz rte cisiniz degil mi? islam ülkesi diyip duruyorsunuz ..
Ama bu anlattıklarınız din değil gerçekten dini kendi kafalarına göre uyarlayanlar utansın ayrıca 4 bayanla evlenmenin şartları var islam dininde böyledir.
arkadaşım bana özelden yazdı..inanamadım buzlu cama kabus gibi lütfen bunları yaz dedim..şu an nekadar özgür olduğumuzun kıymetini bilelim..Ama bu anlattıklarınız din değil gerçekten dini kendi kafalarına göre uyarlayanlar utansın ayrıca 4 bayanla evlenmenin şartları var islam dininde böyledir.
orda bir şart olduğunu sanamam..ama arkadaş anlatsınGerçekten merak ettiğim için soruyorum, 4 bayanla evlenmenin Şartları nelerdir acaba?
Ama bırda böyle canım ..Ama bu anlattıklarınız din değil gerçekten dini kendi kafalarına göre uyarlayanlar utansın ayrıca 4 bayanla evlenmenin şartları var islam dininde böyledir.
alevi çok ama ülkemizde pekde azınlık sayılmazlar..Benim soylediklerimi niye derken.. derken.. diye tekrarlıyorsunuz. Bu ülkede Hanefi Mezhebi haric diger dinler mezhepler Sempatizanlar vs vs hep azınlıktır.
İlk başta 1. eşin razı olması lazım ki şimdi hiçbirimiz razı olmayız heralde hepsinede bakabilecek durumu olması lazım eşin ki şimdi birinin isteklerini yerine getiremiyorlar sonra aralarında adaletli davranması gerekiyor hem kuranda iki üç evlenebilirsiniz ama tek eşli olmak sizin için daha hayırlıdır buyuruluyor.Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, 4 bayanla evlenmenin Şartları nelerdir acaba?
Orası nersi ben anlamadımAma bırda böyle canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?