banyo penceresi gibibuyrun kizlar bnm evimin penceresi
kendi evinin salon penceresi..Orası nersi ben anlamadım
Canım 4 kadın almak icin bir kadınların üzerlerine bir ev tabuluyorlar dini nikah oyle cnm ...paran varsa 4 tane yoksa işte alamıyorlar..Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, 4 bayanla evlenmenin Şartları nelerdir acaba?
kadınların normal camdan bakması yasakmış..Orası nersi ben anlamadım
Yok canım bildigin pencere hatta eger görürseniz..banyo penceresi gibi
allah yardımcın olsun..buraya döndüğünde gönlünce dolaşır gezersin...Yok canım bildigin pencere hatta eger görürseniz..
pencere baya yuksekte kimse bakamasın diye..
Yaa onu sormadım yaşadığı yeri soruyorum benkadınların normal camdan bakması yasakmış..
sudi Arabistan sanırım kendisi yazar şimdi..Yaa onu sormadım yaşadığı yeri soruyorum ben
Salon pencerem banyomdada pence yok..yatak odası haremlik oldugu icin siyah folyolarla bantlarla kapatıyorlar ben kapamadım..Orası nersi ben anlamadım
Evden dısarı atımımı atamıyorum canım esimsiz bir yere gidemiyorum..Kuranı kerimde kadınları eve hapsedin diye birşey yok gerçekten biz yanlış anlayanlardan olmuşuz
Neresi orası yani hanği memleketEvden dısarı atımımı atamıyorum canım esimsiz bir yere gidemiyorum..
Suudi arabistandayım osmanlı ülkedeyim.Yaa onu sormadım yaşadığı yeri soruyorum ben
Riyaddayım canım burası sehir memleket degil..Neresi orası yani hanği memleket
Hımm anladım Allah sabır versin sana ama gerçekten din bu değil yani .S
Suudi arabistandayım osmanlı ülkedeyim.
suudi arabistanın neresinden diye srcksan riyaddayım cnm ..
Şafak sayıyorum cnm..allah yardımcın olsun..buraya döndüğünde gönlünce dolaşır gezersin...
Ben böyle biliyorum burdaki kadınlar yuzlerine pece takıyorlar..ellerine eldiven siyah carsaf giyiyoruz...daha ne olsun...Hımm anladım Allah sabır versin sana ama gerçekten din bu değil yani .
Ben böyle biliyorum burdaki kadınlar yuzlerine pece takıyorlar..ellerine eldiven siyah carsaf giyiyoruz...daha ne olsun...
paylaşmak çok iyioldu sonuçta zorla dini yaptırım uygulamaya çalışıyorlar bizlerde öğrendik sayende canım..konuda dini yaptırım uygulamakla ilgili ve yanlış olduğu bir gerçek..Ben böyle biliyorum burdaki kadınlar yuzlerine pece takıyorlar..ellerine eldiven siyah carsaf giyiyoruz...daha ne olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?