Ikimizden baska kimse yok sanirimKızlar Ali Acar a tüp bebek yaptıranlar var mi varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Benim suan hsg sonucuma bakicak henuz tup bebek asamasina gelmedik insallah o zamana kalmayizSiz yaptırdınız mi gitmeyi mi düşünüyorsunuz
Çok teşekkür ederim canım özel değilse siz neden gitmiştinizAli acar tüp bebek konusunda değil kadın hastalıkları konusunda iyi bir dr.ben muayene için gittim tüp bebekte farklı bir teknik uygulama yok.kullanılan ilaçlar bile diğer merkezlerle aynı.ben özel yerine gittim hiç beğenmedim.fi tarihinden kalma aletlerle muayene ediyor.birde 4 kadını aynı anda yatırıyorlar hepimiz birbirimizi gördükşaka gibiydi.sekreteri fatma parayı bol keseden kesip yeleğinin cebine koymayı biliyor ama.gündüz 3 4 gibi gidip gece 12 1 e kadar bekleyen var adamın keyfi gelecek hastaneden gelip sana bakacak.sıra falan da yok.sekreter fatmanın tekelindesin.ha bu arada masada muyene için yatan kadın kalkınca fatma sekreter kadındaki bezi alıp bana verdi soyununca örtmem için.bezde değil naylon bişeydi.yani kadın özel bölgesine örtüyor oradaki sıvı örtüye geçsede kumaş olmayınca çekmiyor direk başka kadına veriliyor örtü sen örtün diye.aman ya ne anlatayım tam bir fiyasko o adam.isim yapmış sadece.ha kafın hastalıklarını teşhiste iyi bence ama tüp bebekte berbat...
Ilk oglum 5 yasinda ondada ali beye gidiyordum tup bebek olcakti serophene duphastonla oldu cok iyi bi hekim kesinlikleInşallah canım peki memnun musun Ali acardan
Konya şekerin nizamiye kapısının karşısında muayenehanesi var meram tıp fakültesinde hocalık yapıyor kendisiHangi hastahanede peki canim
Yeni tip fakultesinde meram tip geciyo sanirim ozeline sonuc icin gitcem henuz gitmedimHangi hastahanede peki canim
Tüp bebek için canım.ama ilk muayeneden sonra bıraktım başka yere gittik.Çok teşekkür ederim canım özel değilse siz neden gitmiştiniz
Bende arkadaşa katılıyorum aslında. Mehmet Çolakoğlu nda oldum bende ikinci tedavimi. Hocalığına hiçbir şey diyemem. Çok iyi bir kadın doğum uzmanı. Ali hoca Osman hoca hepsi bence öyle üniversite hastanenin doktorları, hocaları sonuçta ama tüp bebek için teknoloji lab eksik kalıyor. Eğer tedavi de kadın faktörü varsa evet çözümü bulurlar. Ama bizim gibi erkekse ve bizde lab sperm seçimi çok önemli olduğu için yetersiz kalıyor. Bu doktorlar kendi merkezlerini açsalar iyi bir lab kursalar müthiş olur.Yarın ali acar a gideceğim bakalim nasıl bir doktor
Siz orada tüp bebek yaptırdınız mı yoksa bi tanıdığınız falan mi yaptırdı berbat diyorsunuz. Yanlış anlamayın bn çok iyi duydum o yüzden bi iki kere gittim daha önce 2 kere başarısız denememiz oldu doktor arayışı içindeyiz eğer gerçekten kötüyse bi kez daha negatif sonuç duymak gerçekten çok yıpratacak bni başka yerlere de gitmek istiyorum aslında off kafam çok karışıkAli acar tüp bebek konusunda değil kadın hastalıkları konusunda iyi bir dr.ben muayene için gittim tüp bebekte farklı bir teknik uygulama yok.kullanılan ilaçlar bile diğer merkezlerle aynı.ben özel yerine gittim hiç beğenmedim.fi tarihinden kalma aletlerle muayene ediyor.birde 4 kadını aynı anda yatırıyorlar hepimiz birbirimizi gördükşaka gibiydi.sekreteri fatma parayı bol keseden kesip yeleğinin cebine koymayı biliyor ama.gündüz 3 4 gibi gidip gece 12 1 e kadar bekleyen var adamın keyfi gelecek hastaneden gelip sana bakacak.sıra falan da yok.sekreter fatmanın tekelindesin.ha bu arada masada muyene için yatan kadın kalkınca fatma sekreter kadındaki bezi alıp bana verdi soyununca örtmem için.bezde değil naylon bişeydi.yani kadın özel bölgesine örtüyor oradaki sıvı örtüye geçsede kumaş olmayınca çekmiyor direk başka kadına veriliyor örtü sen örtün diye.aman ya ne anlatayım tam bir fiyasko o adam.isim yapmış sadece.ha kafın hastalıklarını teşhiste iyi bence ama tüp bebekte berbat...
Görüştün mu canım ali acarla nasıl bir doktor sence bnde gittim deBenim suan hsg sonucuma bakicak henuz tup bebek asamasina gelmedik insallah o zamana kalmayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?