Ali acar a tüp bebek yaptıranlar

Ali acarda yumurta toplama ve transferi novafertilde yapıyor
Ay o zaman o adamın ve meşhur fatma ablalarının kahrını çekmeye ne gerek var direk novafertile gidin.millet sıra beklerken ve sekreterine el pençe olurken resmen rezil oluyor be.değim gibi nıvafertille aynı ilacı veriyor bu adam.

Bende o sebeple tercih etmedim Ali Acarı. 2 yada 3 ay iğneli tedavi gördüğümde her gitmem rezillikti. Düğüne gelmiş gibi bir sürü insan oturmuş birbirinin yüzüne bakıyor. Ben de pco olduğundan her tedavide felaket karın ağrılarım oldu geceleri uyuyamıyordum. Seçil hocaya dırumu anlattığımda ohss olmuşsun merak etme ben önlemini alıcam ağrıların olmayacak dedi ve gerçekten 2 günde bir kontrol etti. Yani tüp bebek hassas bir tedavi oradaki kalabalık insanı psikolojik ve fizyolojik yoruyor paramla rezil olmaya gerek yok diye düşündüm ben. Novafertille ilgili bilgim yok. Ama bizim sorun erkek infertilitesi idi medovanın labaratuarı bu kpnuda daha başarılı olduğundan orayı tercih ettik.

Seçil hanım gerçekten işinde uzman.lab.nı bilemiyorum.açıkçası lab.çalışanları çok genç olduğu için bende çelişki yaratmıştı acaba tecrübeliler mi diye.bilemiyor insan.konyada en iyi lab.neresi acaba.dr.dan ziyade lab çok önemli.siçil hanımı yeniden düşğnebiliriz eşimde diyor.

Ali acar biraz rezillik kızlar doğru söylüyorsunuz bende cok kararsız kaldım başlayıp başlamamaktta ama ailem cok güvenir ona git illa diye b baskı oldu bende güvenip cıktım yola hayırlısı olsun bklm Rabbim yüzümüzü güldürsün

Medova da fiyatlar nasıl acaba ilaçlara falan hep parayla mı alıyorsunuz bizimde erkek faktörü var bende eğer su an ki tutmazsa seçile hanımı denemeyi düşünüyorum her yerde güzel bahesidiliyo seçil hanımdan da maşallah

Inşallah tutmuştur canım

Canım sen orda tup bebek yaptırdın mi yoksa ordakilerle mi konuştun. Bnde gittim oraya tek bir tahlil bile istemedi gerçi hazır vardı ama eskiydi tekrar da istemedi

Canım bizde kadın faktörü bnde pko ve kist var sence seçil hanımımı yoksa ali hocayı mi tercih etmeliyim

Canım sen orda tup bebek yaptırdın mi yoksa ordakilerle mi konuştun. Bnde gittim oraya tek bir tahlil bile istemedi gerçi hazır vardı ama eskiydi tekrar da istemedi
Orada başlayacaktık muayene oldum bu arada beklerken diğerleriyle konuştum.farklı bi işlem yapılmadığını öğrenince bi daha gitmedik.sonuçta ilaç işlem aynı niye oranın saçma sapan saatlerce bekleme sıkıntısını çekelim ki.

Kadın faktörü olunca çok iyi bir doktormus canım o yüzden oraya gitmek istedim açıkçası

Canım bizde kadın faktörü bnde pko ve kist var sence seçil hanımımı yoksa ali hocayı mi tercih etmeliyim
Ön görüşme ücretsiz diye biliyorum. Seçil hanımla bir görüş eğer içine sinmezse bence osman balcıya git. Ali Acar gereksiz kalabalık. Allah o bebeği nasip edecekse kime gitsen pozitif olur tabiki ama insan yine de içine sinen uzman bir yer olsun istiyor. Ali hoca da Osman hoca da seçil hoca da çok iyi. Ben olsam ilk seçi il hn. Görüşüp sonra osman hocayla görüşürdüm.

Sen seçil hanımda mi yaptırdım canım memnun muydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…