Ali acar a tüp bebek yaptıranlar

Şuan nereye gidiyorsun canım ve memnun musun acaba
Bu yazımdan sonra çok zaman geçmiş.bu dönemden sonra novafertil ve medovada denedim yine olmadı canım.artık düşünmüyorum en azından şimdilik çünkü 6 defa hatta 7 diyeyim sonuncu havuz sistemiydi 2 defa işlem yapıldı.yorulduk hem maddi hem manevi

2 negatifi nerden aldınız canım.ali acardan mı.gittiyseniz bilirsiniz.yani ben oradaki hastalarla görüştüm benim novafertilde kullandığım ilaçları kullanıyorlardı e hal böyleyse oranın rezilliğini çekmeye ne gerek var dedik ve devam etmedik.

Bende Ali acarın hastasıyım ilk denemem inşallaj güzel sonuclanır konyada baska nereye güvenebiliriz tavsiyesi olan var mı

Novafertil e gittim canım oradan negatif sonucu aldım. Siz şuan nereye gidiyorsunuz

Havuz sistemi nasıl oluyor canım acaba

Ben anıtta sibel hanım ile 4 ay klomenle denedim
2 yada 3 ay iğneli tedavi ile Ali Acar ile denedim.
Medicana Narin hanıma rahim filmi çektirdim
Kist oluşmuştu medova güler hanıma, farabi Suna hanıma, Osman Balcı ya gittim.
Novafertile hiç gitmedim. Ama lab olarak medovanın daha iyi olduğu yorumlarını okudum.
Medova seçil hanım da tüp bebek yaptırdım çok şükür pozitif.
Bunca gittiğim doktor için çok şey diyebilirim ama çok uzun olur.
Ama sonuç olarak Seçil hanım kesinlikle mükemmel.
Ali Acar kafın hastalıklarında iyi.
Osman Balcı kist ameliyatında iyi.
Ama Ali hoca çok kalabalık çok sıra bekleyip canınızdan beziyorsunuz.
Osman hoca çok iyi ama paraya fazlaca zaafının olduğunu hissettirdi bana.

Seçil hanımı duydum bir arkadaşım daha Seçil hanımda tüp bebek koydurdu su anda 4 aylık hamile

Y Ylmzftm00 canım sonucunu paylaşır mısın merak ettim neler yaptınız kaçıncı denemeniz
Bizim ilk denememix canım erkek faktörü var bizde iler hareketlilik %0 ali acar direk tüp bebek dedi aşılama olmaz dedi başladık bizzde baya bi yogun ilaçlar igneler aldım transferin 8. Günü işte Perşembe test yapcam bakakım ne cıkacak inşallah ilk seferde tutmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…