- 29 Nisan 2018
- 112
- 42
- 13
- Konu Sahibi Enivecivokkee
-
Evet yorumlara bakıyorum tabi.memnun kalan çoksa o siteden sipariş veriyorum ufak birseyde bile.abiyede daha çok dikkatli bakarm alan var mı merak ettimrisk nedir sorusuna verilecek en güzel cevap sizin başlık sanırım.. şöyle söyleyeyim, o abiyenin olduğu mağazada ürünün alıcılar tarafından çekilmiş fotoları var onlara bakın.. ben olsam almam, açık yazayım..
Evet yorumlara bakıyorum tabi.memnun kalan çoksa o siteden sipariş veriyorum ufak birseyde bile.abiyede daha çok dikkatli bakarm alan var mı merak ettim
Herhangi bir sorunla karşılaşınca karşınızda bir muhattap bulamazsınız benceMerhabalar isim vermem sorun olur mu bilenedigim icin yazdim direk sitenin adini.cok guzel abiyeler var bu sitede ustelik uygun dolar yuksek olmasina karsin uygun fiyatli.acaba alınır mı risk mi.alan var mı iade filan oluyor mu
Merhabalar isim vermem sorun olur mu bilenedigim icin yazdim direk sitenin adini.cok guzel abiyeler var bu sitede ustelik uygun dolar yuksek olmasina karsin uygun fiyatli.acaba alınır mı risk mi.alan var mı iade filan oluyor mu
TRYING ON ALIEXPRESS PROM DRESSES olarak youtube üzerinde aratabilirsiniz, yabancıların bu konuda epey videosu var. Standart bir bedendeyseniz memnun kalmayacağınızı sanmıyorum. Ama kullanıcı yorumlarını gözardı etmemek gerek tabii ki. [/QUOT 36 bedenim ama onların beden ölçüleri nasıl hesaplanıyor anlamadım ufak tefek olduklari için kıyafetlerde dar sanırım bildiğimizden.sadece fiyatta degl burda bulamadım ama tam istedgim modeli buldum mesela ama neden gelip gelmemesi göründüğünden farklı olma ihtimali sorun işte.guveneblecegm bı sitenbulurum burdan belki alanlardan
Ben bu şişko dötüme bikini alıcamçamaşır, toka, oyuncak, ev aleti falan iyi de kıyafet çok büyük risk.. bakalım alan kızlar varsa yazarlar..
Ben bu şişko dötüme bikini alıcam
Ürün açıklamasına tıkla orda ölçüler yazıyor (avrupa) canım ölç kendini öyle sipariş ver bide çok alınmış foto koyulmuşları tercih edin pişman olmazsınız bence :)ya ben mickey li bir sweatshirt beğendim de şimdi bedeni normal insan bedeni mi yoksa xxxxxs çinli bedeni mi bilemediğimden risk alamadımkıyafet risk ama pikini için bişi diyemem dene bakalım sen memnun kalırsan bende mickey imi alayım
Arada fiyat konusunda uçurumlar olduğundan tercih ediliyor orjinalliğinden falan değilÇok mu orjinal değişik bir model de böyle bir risk alıyorsunuz?
Deneyerek içinize sinen bir şey alsanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?