Aliekspresten abiye almak

Enivecivokkee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2018
112
42
13
Merhabalar isim vermem sorun olur mu bilenedigim icin yazdim direk sitenin adini.cok guzel abiyeler var bu sitede ustelik uygun dolar yuksek olmasina karsin uygun fiyatli.acaba alınır mı risk mi.alan var mı iade filan oluyor mu

risk nedir sorusuna verilecek en güzel cevap sizin başlık sanırım.. şöyle söyleyeyim, o abiyenin olduğu mağazada ürünün alıcılar tarafından çekilmiş fotoları var onlara bakın.. ben olsam almam, açık yazayım..

Evet yorumlara bakıyorum tabi.memnun kalan çoksa o siteden sipariş veriyorum ufak birseyde bile.abiyede daha çok dikkatli bakarm alan var mı merak ettim

Genelde göründüğünden farklı oluyorlar ve bedenleri oldukça dar oluyor gözden çıkartabileceğiniz bir rakamsa alabilirsiniz ben genelde öyle yapıyorum çok pahalı değilse alıyorum en azından bir aksilik olursa üzülmezsiniz

Riskli tabi ki.satıcılar önemli o sitede.ucuz görünüyor ama ürünün gelmeme ihtimali var.ya da bambaşka ürün gelebilir veya dandik bişey. Bir üründen farklı fiyatta var dikkat ederseniz.ucuz olmayanı tercih etmelisiniz.

5 yasinda kizima gecen sene 3 gelinlik almistim. 2si 3_4ay sonra geldi,biri de gelmedi. Saticiyla irtibata gectim sonrasinda ugrasamadim kaldi oyle. Gelen kiyafetler guzeldi ama,hala giyiyor

Geçen sonbahar mont aldım. Yorumlar, kullanıcı fotoğrafları çok güzeldi.

Geldiğinde ilk fiyaskoyu yaşadım hiç beğenmedim, tipi rengi vs aynıydı ama uzaktan göründüğü gibi güzel değildi. Ikinci fiyasko hemen beyaz beyaz tüylenme oldu içinden çıkan elyaf ipcikleri gibi.

Büyük risk bir daha giyim alışverişi yapmam muhtemelen. Daha öncede bikini ve pareo almıştım nötrdüm onlarda da.

Pahalıysa almayın, ucuzsa denemek istiyorsanız ince eleyip sık dokuyarak sipariş verin.

Merhabalar isim vermem sorun olur mu bilenedigim icin yazdim direk sitenin adini.cok guzel abiyeler var bu sitede ustelik uygun dolar yuksek olmasina karsin uygun fiyatli.acaba alınır mı risk mi.alan var mı iade filan oluyor mu
Herhangi bir sorunla karşılaşınca karşınızda bir muhattap bulamazsınız bence Güvenilir Instagram butiklerinde de uygun fiyatlı abiyeler bulabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam o riske girmezdim

TRYING ON ALIEXPRESS PROM DRESSES olarak youtube üzerinde aratabilirsiniz, yabancıların bu konuda epey videosu var. Standart bir bedendeyseniz memnun kalmayacağınızı sanmıyorum. Ama kullanıcı yorumlarını gözardı etmemek gerek tabii ki.

Ben baya alıo vermş yapıyorum ordan çok güzel yapay laleler güller küpeler Aldım. üstüme denemeden kıyafette risk alıp alma fakat kıyafet hariç ve mkyaj herşey öneririm. Çok yıldız alanlara ve yorumlara bakın çok yıldız alıp iyi yorumları olanları alın alacaksanzda

Geri gondermek vs cok is ugrasmazdim ben.. bi iki defa bise ismarladik ordan kiyafet.. gozuktugu gibi cikmiyo..

Ben bu şişko dötüme bikini alıcam

ya ben mickey li bir sweatshirt beğendim de şimdi bedeni normal insan bedeni mi yoksa xxxxxs çinli bedeni mi bilemediğimden risk alamadım kıyafet risk ama pikini için bişi diyemem dene bakalım sen memnun kalırsan bende mickey imi alayım

Ürün açıklamasına tıkla orda ölçüler yazıyor (avrupa) canım ölç kendini öyle sipariş ver bide çok alınmış foto koyulmuşları tercih edin pişman olmazsınız bence :)
Kıyafet pek almadım ama ne oldıysam gayet memnun kaldım dolar bu kacak uçtu hala ucuz

Ben dressfirstten almistim seneler once. Onun da karvosu gec geliyor ama cok ilgililerdi, verdigim olculer dusundugum gibi olmamisti onun tadilati icin bile bir miktar ucret iadesi yapmislardi. Elbise de gorundugu gibi geldi o zamanlar nispeten uygundu fiyatlar ama su an nasil bilmiyorum.
Not: baktim da hic uygun degilmis tabi o zaman dolar ucmamisti 1.5 falandi

Çok mu orjinal değişik bir model de böyle bir risk alıyorsunuz?
Deneyerek içinize sinen bir şey alsanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…