- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.885
- 268
- Konu Sahibi gelengiden
-
Maddi durumu bizimle eş değer zannediyorduk evlendikten sonra anladım bizden bir iki tık üst… Benden öncede vardı benden sonrada arttı.Maddi durumu sizden önce çok mu iyiydi ki evlilik sonrası malları hak ettiğinizi düşünmüyorsunuz?
Havasını bipliyim onun…Konu sahibi,hediyelere gelince bunlar ufak tefek şeyler adam unutmuş bile olabilir geri yollamanıza gerek yok,benimle iletişime geçmeye çalışıyor bahane arıyor diye havaya bile girer
O bilezikler de mehir aslında, o yüzden onlar da geri alınamıyor. Mahkeme kadına bırakıyor.Düğünde istenen bilezik bile 2-3 tane olmuyor, mehir mi o kadar olacak?
Çocuk olmayınca evlilikten sayılmıyor ki? Yine kendinden ödün veriliyor.Çocuk olayı ayrı birşey çocuk varsa sonuna kadar alıması gerekiyor herşeyden zaten evliyken alınan herşey boşanırken yarısı kadına veriliyor. Ama ortada çocuk yoksa gereksiz yakasına yapışıp istemek.
Kesinlikle öyle çocuk olsa her şey yapılır da…Çocuk olayı ayrı birşey çocuk varsa sonuna kadar alıması gerekiyor herşeyden zaten evliyken alınan herşey boşanırken yarısı kadına veriliyor. Ama ortada çocuk yoksa gereksiz yakasına yapışıp istemek.
Bana sorduklarında ben birşey istemiyorum demiştm olmaz illa birşey isteyeceksin dedikleri için 2tane 20gr bilezik demiştim adet yerni bulsun diye. Bi kadının güvencesi kocasından alacağı bilezik para vs. Olmamalı kimse boşanıcam diye evlenmiyor ama yinede bi kadının mesleği ve gururu olmalı diye düşünüyorum. Herkesin kendi görüşü tabi bilemem.Evlilik devam ederken eşiniz neden almadı?
üç beş bilezik olur mu? herkesinki farklı kimisiniki 200 gr altın vs şu ekonomide ciddi para
Valla öyle hizmeti saygısı sevgisi bakması bu kısa sürede yıpranmışlığı paraya döksek taşıyamazÇocuk olmayınca evlilikten sayılmıyor ki? Yine kendinden ödün veriliyor.
Yavrum benimde işim var her ne kadar ara vermiş olsam da döneceğim babamın da durumu iyi fakat mesele senin tamah etmediğini onlar kendilerini üstün görecek şekilde ohhhhh çekip devam ediyorlar yani onların canına minnet hanımlar da bunu demek istiyorBana sorduklarında ben birşey istemiyorum demiştm olmaz illa birşey isteyeceksin dedikleri için 2tane 20gr bilezik demiştim adet yerni bulsun diye. Bi kadının güvencesi kocasından alacağı bilezik para vs. Olmamalı kimse boşanıcam diye evlenmiyor ama yinede bi kadının mesleği ve gururu olmalı diye düşünüyorum. Herkesin kendi görüşü tabi bilemem.
Herkes sizin gibi söylüyorduk pişman olan varBu senin evliliğin senin kararın, müsaadelik bir şey yok. İlk evliliğinden çantasını alıp 40lı bebeğiyle çıkan arkadaşım çok pişman oldu. O da babasını dinlemiş, o evliliği hür iradenle bitiriyorsan hakkını da hür iradenle almalısın, kimsenin lafına bakma lütfen
Evet anldım ne demek istediğinizi ama artık boşanıp gideceksiniz kimin ne düşünüceği pekte umrumda olmadı sadakam olsum mehiri istemiyorum der giderdim. Ama işte herkesin görüşü farklı dediğim gibi bana gereksiz geliyor.Yavrum benimde işim var her ne kadar ara vermiş olsam da döneceğim babamın da durumu iyi fakat mesele senin tamah etmediğini onlar kendilerini üstün görecek şekilde ohhhhh çekip devam ediyorlar yani onların canına minnet hanımlar da bunu demek istiyor
Kesinlikle alın hayat sizin sandığınız gibi bi şey değilSen ne diyorsun nafaka vs.
Üç yıllık eşiyim neyin nafakasını ve neyin mal bölüşmesini isteyeceğim ya kendime yakıştıramam
Yoksa ben onların çöpünü dahi istemiyorum çeyizlerim kalsın diyorum sadece kıyafetlerimi alayım herkes saçmalama diyor gelgir fakir fukaraya ver diyorlar mesele onların yanına bırakmamak aslındaYavrum benimde işim var her ne kadar ara vermiş olsam da döneceğim babamın da durumu iyi fakat mesele senin tamah etmediğini onlar kendilerini üstün görecek şekilde ohhhhh çekip devam ediyorlar yani onların canına minnet hanımlar da bunu demek istiyor
Bence gurur ve kendine saygısı olan insan kendisine verilmiş hakkı mutlaka kullanmalı, farklı bakış açıları işte.Bana sorduklarında ben birşey istemiyorum demiştm olmaz illa birşey isteyeceksin dedikleri için 2tane 20gr bilezik demiştim adet yerni bulsun diye. Bi kadının güvencesi kocasından alacağı bilezik para vs. Olmamalı kimse boşanıcam diye evlenmiyor ama yinede bi kadının mesleği ve gururu olmalı diye düşünüyorum. Herkesin kendi görüşü tabi bilemem.
Herkes söylüyorsa doğrudur. Hakkını bırakmasan iyi olurHerkes sizin gibi söylüyorduk pişman olan var
Kendinizi kısa süreliğine de olsa güvence altına almak için bu mehir. Ölümü var, işsiz kalma durumu var. Kendinize ait bütçe oluşturmak için. İlla boşanmayı düşünmek gerekmiyor.Bi kadının güvencesi kocasından alacağı bilezik para vs. Olmamalı kimse boşanıcam diye evlenmiyor
Konuyla alakasız ama benim de boşanma davam olacak boşanma protokolünü imzaladıktan sonra karşı tarafta bende mahkemeye gitmek zorunda mıyız avukatım önemli olan protokol değil mahkemedeki kabul etme diyor da ben gitmek istemiyorum avukat ile bitsin istiyorumBoşanma avukatı olarak altın tavsiyem; zırnık bırakmayın. Bugünün yarını var
Şu anki ruh halinizden dolayı kurtulayım da nasıl olursa olsun kafasındasınız. Biraz zaman geçince keşkelere başlarsınız. Bu durumun şaştığına şahit olmadım.Yoksa ben onların çöpünü dahi istemiyorum çeyizlerim kalsın diyorum sadece kıyafetlerimi alayım herkes saçmalama diyor gelgir fakir fukaraya ver diyorlar mesele onların yanına bırakmamak aslında
Çok ponçik düşünüyorsunuz bence.Bana sorduklarında ben birşey istemiyorum demiştm olmaz illa birşey isteyeceksin dedikleri için 2tane 20gr bilezik demiştim adet yerni bulsun diye. Bi kadının güvencesi kocasından alacağı bilezik para vs. Olmamalı kimse boşanıcam diye evlenmiyor ama yinede bi kadının mesleği ve gururu olmalı diye düşünüyorum. Herkesin kendi görüşü tabi bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?