Alınan hediyeler eski eş kişisine verilmeli mi ve mehir istenmeli mi?

Çocuk olmayınca evlilikten sayılmıyor ki? Yine kendinden ödün veriliyor.

Evlilik devam ederken eşiniz neden almadı?

üç beş bilezik olur mu? herkesinki farklı kimisiniki 200 gr altın vs şu ekonomide ciddi para
Bana sorduklarında ben birşey istemiyorum demiştm olmaz illa birşey isteyeceksin dedikleri için 2tane 20gr bilezik demiştim adet yerni bulsun diye. Bi kadının güvencesi kocasından alacağı bilezik para vs. Olmamalı kimse boşanıcam diye evlenmiyor ama yinede bi kadının mesleği ve gururu olmalı diye düşünüyorum. Herkesin kendi görüşü tabi bilemem.

Yavrum benimde işim var her ne kadar ara vermiş olsam da döneceğim babamın da durumu iyi fakat mesele senin tamah etmediğini onlar kendilerini üstün görecek şekilde ohhhhh çekip devam ediyorlar yani onların canına minnet hanımlar da bunu demek istiyor

Herkes sizin gibi söylüyorduk pişman olan var

Evet anldım ne demek istediğinizi ama artık boşanıp gideceksiniz kimin ne düşünüceği pekte umrumda olmadı sadakam olsum mehiri istemiyorum der giderdim. Ama işte herkesin görüşü farklı dediğim gibi bana gereksiz geliyor.

Yoksa ben onların çöpünü dahi istemiyorum çeyizlerim kalsın diyorum sadece kıyafetlerimi alayım herkes saçmalama diyor gelgir fakir fukaraya ver diyorlar mesele onların yanına bırakmamak aslında

Bence gurur ve kendine saygısı olan insan kendisine verilmiş hakkı mutlaka kullanmalı, farklı bakış açıları işte.

Bi kadının güvencesi kocasından alacağı bilezik para vs. Olmamalı kimse boşanıcam diye evlenmiyor
Kendinizi kısa süreliğine de olsa güvence altına almak için bu mehir. Ölümü var, işsiz kalma durumu var. Kendinize ait bütçe oluşturmak için. İlla boşanmayı düşünmek gerekmiyor.

Boşanma avukatı olarak altın tavsiyem; zırnık bırakmayın. Bugünün yarını var
Konuyla alakasız ama benim de boşanma davam olacak boşanma protokolünü imzaladıktan sonra karşı tarafta bende mahkemeye gitmek zorunda mıyız avukatım önemli olan protokol değil mahkemedeki kabul etme diyor da ben gitmek istemiyorum avukat ile bitsin istiyorum

Yoksa ben onların çöpünü dahi istemiyorum çeyizlerim kalsın diyorum sadece kıyafetlerimi alayım herkes saçmalama diyor gelgir fakir fukaraya ver diyorlar mesele onların yanına bırakmamak aslında
Şu anki ruh halinizden dolayı kurtulayım da nasıl olursa olsun kafasındasınız. Biraz zaman geçince keşkelere başlarsınız. Bu durumun şaştığına şahit olmadım.

Çok ponçik düşünüyorsunuz bence.

Mehir ile kadının mesleği,ayaklarının üzerinde durması ne alaka? Hakkı olanı alınca o kadınlar muhtaç gurursuz mı oluyor?

Evlilik yaparken bu erkekler aşırı gaza gelip iste aşkım iste diye baskı yaparlar mehir mevzusunda,çoğu aşık kadınlarımız hehe uhüü ayıp olur mu diye çok mutevazi davranıyorlar sonra da istedikleri 10 gr bile alamıyorlar.

Ayrılırken o erkekler aynı mı kalıyor aşık,medeni?

Valla 2 evlilik yaptım,ikisinde de muhtaç görmemiş biri değildim,dini inançlarım bilgilerim zayıf olmasına rağmen imam nikahında da ciddi bir gr yazdırdım hazır söyle söyle bu senin hakkın diyen koca varken yanımda.

İkisi de evlilik devam ederken aldılar. İkinci evliliğim daha yeni 3 haftalık o da aldı.

Üç gün sonra ölürsem borcum kalmasın bu benim görevim diye.

Çoğu erkek boşanırken ya veriyor ya vermiyor. Galiba en temizi evlilik devam ederken erkeğin kendi isteğiyle eşine alıp vermesi.

Diğer konuda size katılıyorum medeni kanunlara göre boşanırken çocuk yoksa parazit gibi yapışıp kendine nafaka para vs talep edenlerden hoşlanmıyorum.

Çocuk varsa alınmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…