- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Nasıl yani ?Allaa alllaa!ilişkinizde altta yatan başka sebepler var diye düşündüm bi anda...
gecende benim kocamda bu sarkiyi cok seviyorum dedi askini bir sir gibi senelerdir saklarim sonra ben terlik kumanda yastk ne. bulduysam firlattim:)Merhaba kızlar ,
Sevgilisi, nişanlısı,kocası çok alıngan olan var mı ?
Benimkisi gerçekten bir tuhaf ne diyeceğimi şaşırıyorum artık.Bu sabah konuşurken birden şarkılara geldi konu eskilerden.Bende dilek taşı şarkısını çok severim dedim.Bunun suratı düştü.Vay efendim o şarkısı ayrılık şarkısıymış.Eskiden bir kalıntı mı varmış bende? Neden dinliyomuşum? Bunları dinleyerek neler düşünüyormuşum ?
Yani bir şarkı sonuçta bu kadar uzatmaya ne gerek var allah aşkına ? Ve şuan soğuk davranıyor bana şaka gibi:)) Ama sanırım bunun sebebi aramızdaki jenerasyon farkı 10 yaş var aramızda bilemedim sebebi bu mu ?
Haklısınız olay olmamış gibi davranıyorum şuanda .Yaşla bir ilgisi yok,mizaç farkınız var.
Eşim benden 8 yaş büyük, bu tip durumlar yaşamıyoruz.
Benim eşim de biraz hassastır,ince düşünür.
Başkalarının gülüp geçtiği şeyleri o irdeler.
Belli ki sizin eşiniz fazla hassas ve alıngan,üzerine gitmeyin,bir müddet sonra unutur.
Hahaha demek ki oluyormuş :)))gecende benim kocamda bu sarkiyi cok seviyorum dedi askini bir sir gibi senelerdir saklarim sonra ben terlik kumanda yastk ne. bulduysam firlattim:)
aynen canim kiskanmis belliki seniHahaha demek ki oluyormuş :)))
Bende yengeç mi diye sormaya gelmiştimYengeç burcu mu, bizim bir arkadasimiz vardi, gazeteci- yazar ve yengec, herseyi duygusal bir girdap haline getirir bi de yazarlik yetenegiyle bi uzatir ay bir edebiyatlar bir irdelemeler ama herseye muhalif yani illa olaylara farkli acidan bakacak ya o da gazetecilikten sanirim mesleki yaklasim.
Gercekten kolay degil alingan biriyle iletisim kurmak cunku senin hic aklinda olmayan ve kasttetmedigin birseyi o odak noktasi haline getirip seni tartismaya cekiyor ya da küsüyor ama sen noldugunu anlamıyorsun.
İyisi mi baktın ki yanlis anladi bi kez acikla hala uzatirsa da umursama normal hayata devam et cunku sen aciklamaya calistikca o dogru bir yerden yakaladigini düşünüp bu alinma firsatini kullanarak daha da uzatabiliyor.
Not: Canim benim konuma biraz once yorum yapip kuruntu yapma yazmistin ya simdi daha iyi anladim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?