Alıngan erkek ?!?

Şuan aramız düzelir gibi oldu ama bunları çok sık yaşıyorum.Nişanlım biraz fazla kıskanç.Bu arada o terazi yengeç olan benim :))

Şuan aramız düzelir gibi oldu ama bunları çok sık yaşıyorum.Nişanlım biraz fazla kıskanç.Bu arada o terazi yengeç olan benim :))
Hahaha yengeç olan sen misin, o zaman nisanlının yaptiklarina alınmiş olma :)) saka bi yana sen kendini aşmışsın demek ki.

Benim eski esim teraziydi alınma, kırilma huyu yoktu. Ancak sürekli pohpohlanmak isterdi, yani her yaptiğina methiyeler düzeceksin bir bardak su getirse bile sanki bu dunyadaki en güzel suyu o getiriyormus muamelesi yapacaksın.

Sen de biraz hisli bir yengecsen o boyle ilgi, övgü, alaka beklerken sen de kabuguna cekiliyorsan o da alamadigi ilgi icin seni bu şekilde zorluyor olabilir belki, insaallah hersey gönlüne göre olur.

Kiskanclik konusunda da evet basta asiriydı ama guvenince rahat birakirim dedi ve dedigi gibi de yaptı sonrasinda kiskanclik hic aramizda sorun olmadi.

Ben moduma göre şarkı dinlerim. Belki o da öyledir. Siz şarkı atınca romantik bir şey beklemiş olabilir. Yengeç veya balık burcu mu ?

Ben de sevgiliniz gibiyim açıkçası. Hatta yeni bir tribin telefonunu kapattım da geldim

O kadar doğru ki söyledikleriniz inşallah uyum sağlarız birbirimize ne diyeyim :) seviyorum ama köpeği:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…