Alınganlık mı? kendimi işte yanlız hissediyorum...

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
herkeze merhaba. eşimin yanında çalıştığımı daha önce yazmıştım.
eşim hariç 4 personeliz.
biz üç bayan aynı odadayız...

buraya gelmeye karar vermeden önceki ilk konumda da sıkıntı yaşayabileceğimi söyleyen arkadaşlar olmuştu. sırf hastalıktan kurtulmak adına böle bir tercih yapmak zorunda kaldım...

herneyse... ben kendimi çok dışlanmış hissediyorum. az önce başka bir odada eşimde dahil olmak üzere tüm personelin oturup sohbet ettiğini gördüm... çok moralim bozuldu... canım sıkıldı işin açıkçası... daha öncede bu gibi olaylar olmuştu zaten... yine görmek hoşuma gitmedi...

eşimle aynı yerde olmak zor... (kendisine desem küsüyor, herşeyi yapıyormuş ama yaranamıyormuş) sinirlense benden çıkartmaya kalkıyor... kibarca burdurumu anlatsam, diğer bayanların kendisini şikayet etttiği için kızamadığını söylüyor...

asıl sorunum çok yanlızım burda...

Şikayet etmek yerine aralarına karışmayı denedin mi?

Bir önceki yerinde hastalığını tetiklemek icin bilerek üzerine oynuyorlardı burda da aynısını yapamazlar değil mi?

Biraz kendini sorgulasan nasıl olur?

senin yapman gereken iki yol var birincisi eşini bi kenara koyup girişkn olman ortama katılmak o personellerle bir olmak ikinciside herşeye ragmen olmuorsa eşinden ayrı başka bi işte çalışmak bana kalırsa ikinci tercih daha sağlıklı olur

tabiki denedim.. ama olmuyor...

diğer işlerimde olanlar kesinleşti. beni göndermek için yaptıkları kesin ve net artık. enson onları ziyaret ettiğimde, kimyasal maddelerin kullanmadıklarını kendi müdür yardımcım bizzat söyledi.. hatta gerekli yerlerlede görüşmüş. neden yaptıklarınıda kesinlike biliyorum... yazamadığım başka olaylar var.

Sonuçta iş veren. Konuşmasında ne sakınca var. Konuşmadan işini teslim ettiği adamları nasıl tanıyabilir?
Sen ne istiyorsun ne bekliyorsun ki iş ortamında eşinden?

gitmek istemeye kalktığımda eşim küsüyor resmen...

az önce onları konuşurken gördüğümde de birsürü bay vardı. eşim öle olduğundada oturmama sorun ediyor, başka bahanelerle oradan uzaklaştırıyor, kıskanıyor herhalde.. kendisine söylediğimde o işin yapılması gerektiği gibi şeyler söylüyor..

bundan önceki iş yerimde rahattım yaa...

Sonuçta iş veren. Konuşmasında ne sakınca var. Konuşmadan işini teslim ettiği adamları nasıl tanıyabilir?
Sen ne istiyorsun ne bekliyorsun ki iş ortamında eşinden?

yok ya o anlamda değil. gırgır şamata vardı içerde...

bence eşin küssün bişi olmaz ileride böle giderse sizin aranız ciddi anlamda bozulcak ve birbirinizden soğuyacağıza bence şimdi küstür ve başka yerde çalış

eşinizin yanında neden calışıyosunuzki...
illaki sorun cıkarki. hem evde hem işte dip dibe.
bence işten cıkmayı bi düşünün

eşinizin yanında neden calışıyosunuzki...
illaki sorun cıkarki. hem evde hem işte dip dibe.
bence işten cıkmayı bi düşünün

eşimle sürekli dipdibe değiliz. o amirim...

birde işten çıkamam kamudayım... yerimi değiştirebilirim belki ama ona eşim yanaşmıyor...

eşimle sürekli dipdibe değiliz. o amirim...

birde işten çıkamam kamudayım... yerimi değiştirebilirim belki ama ona eşim yanaşmıyor...

o zaman olanlara aldırış etmeyin... eşinize yabancı gözüyle bakın
işinize yogunlaşın... olan size oluo baksanıza

idare ediceksin canım
bişekilde kendini kabullendirmelisin
ayrıca eşinin amirin olması bence bu durumu kolaylaştırır bile

Eğer ortak paydada buluşamıyorsan oluruna bırak. Olmuyorsa olmasın, huzursuzluk cıkmasın yeter. Eşine de cok yüklenme, neticede amirin, zor durumda kalabilir.

idare ediceksin canım
bişekilde kendini kabullendirmelisin
ayrıca eşinin amirin olması bence bu durumu kolaylaştırır bile

ben bu kadar kasacağımı tahmin edemedim... giyimime, oturmama kalkmama, konuşmama dikkat etmek zorunda gibi hissediyorum...

Eğer ortak paydada buluşamıyorsan oluruna bırak. Olmuyorsa olmasın, huzursuzluk cıkmasın yeter. Eşine de cok yüklenme, neticede amirin, zor durumda kalabilir.

yok zaten burayada deşarj olmak için yazıyorum. işte sesimi çıkartmıyorum. uygun olmaz...

herzaman dolu dolu çalışılcak bi işim olsaydı kafam raaht olurdu. gerçi bi kaç güne artacak işim...

burası 2. iş yerim değil. ilk işyerimde çok hoş dostlular edinmiştim. öğle araları felan harika geçerdi.. daha sonraki işyerimdede sıkıntım olmadı. çevrem vardı... bundan önceki işyerimde kızsamda sohbet edebilecek arkadaşlıklar kurmuştum... şimdi koca bir hiç var...

sıkıntım o galibaa..

aslında eşin var orda en samimi olduğun insan yeni bir ortama girildiğinde ordan birisini tanımak çok faydalı olur diye düşünürdüm ama öyle olmuyomuş sanırım eşinin seni sokması lazım aslında ortama sen sonradan dahil olmuşun aslında ordaki bayanlarda biliyıdur evli olduğunuzu sana bi garazlerimi varki?

arkadaşım hatırladım eski konunuzu.O zaman da kararınızı desteklemediğimi söylemiştim.Aynısı benim başıma geldiği için biliyorum.Eşinizle aynı anda başlamış olsanız sorun olmazdı Ama o, eski ortamında devam ediyor ve her yerde olduğu gibi zorluğu yeni gelen kişiler çekiyor.Çünkü ortama alışma evresi zor bir dönem.Ben bunları fazlasıyla yaşadım.Biz öğretmeniz aynı okulda.Bizde bir de nöbeti beraber tutmamız,aynı kulüpte görev almamız,....vs sorun olmuştu diğerleri tarafından.Bu sene alıştım rahatım ama bahsettiğiniz sorunu da yaşadım ilk yılımda.Bir süre sonra siz de alışırsınız,onlar da.Size tavsiyem rahatsız olsanız bile belli etmeyin,umursamaz görünmeye çalışın.

ben bu kadar kasacağımı tahmin edemedim... giyimime, oturmama kalkmama, konuşmama dikkat etmek zorunda gibi hissediyorum...

Evet eşimde de var bu sorun.Kendisi hiçbir hareketini kısıtlamadığı halde beni kısıtlıyordu.Hala ortak işlerimizi müdürle müdür yardımcısıyla kendi halleder.Beni onlarla muhattap etmez,öğrenci servislerini kendi takip eder.Velilerle görüşmelerde bile gelir bir yoklar.Beraber çalışmanın iyi yönleri de çok tabi ama huzurum olsun,ayrı bir ortamım olsun da ayrı olsaydık diyorum çoğu zaman

bazen ortamın dışında olduğumu hissediyorum... tabi cemil cümle biliyor eşim olduğunu.

sadece sağlık için geldim buraya. sıkıntılar yaşıyabileceğimi biliyordum aslında... bazen ne beklediysem dediğim çok oluyor... ama önümüzdeki dönem görevde yükselmeler olacakmış. ozamana kadar dişimi sıkmayı düşünüyorum.

canım sıkıntısını belli etmiyorum. eşimle akşam evde konuşuyorum. eşime kızarak değil tabiki... mesele dün "oo muhabbet iyiydi herhalde orada" dedim.. eşimde başka kurumdan biri daha vardı onunla konuşmak için girdiğini söyledi... başkalarıda vardı doğru.

benim eşimde bazı şeylerden dışarda tutuyor. hissettirmeden yapıyor bunuda..

eşimle birlikte çalışmanıın iyi yönleri tabi var.

eğer çok canım sıkılırsa tekrardan rahatsız ederim. deşarj olmak iyi oluyor

düşündümde
peki eve gidip nasıl karı koca hayatına devam edebiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…