Alınganlık mı? kendimi işte yanlız hissediyorum...

diğer konularını hatırlıyorum
astım hastasısın evet maske kullanmak zorundasın rahatsızsın kabul tamam da
arkadaşım her yerde sorun sensin farkındamısın
bence kendini sorgula kendini yargıla
yalnız kalırsın kalmışsın da
çalıştığın iş yerinde mesai arkadaşların ile sürekli şu yada bu sebepten sorun yaşıyorsun ve insanları belki kocan da dahil kendinden uzaklaştırıyorsun
hastalığını kendine bahane ediyorsun bence
meai arkadaşlarına bir adım at bakalım hatalı bir davranışta bulunduysan affettir kendini ve bir adım at bakalım düzelecekmi ortam
düzelince eşin ile ve dahi arkadaşların ile iş yerinde huzuru bulacakmısın bence bulacaksın
kimse kimseyi dışlamaz yalnız bırakmaz sebepsiz heleki eşin ile aynı ortamdaysan ve hala yalnızsan suçu kendinde ara

O kadar zor oluyor mu ya?
Biz de ortak iş yeri açıp beraber çalışalım diyoruz gelecek yıl ama şimdi ben de bir düşündüm nasıl olur diye
Hep güzel olur gibi düşünmüştüm

Bundan önceki yerde başkaydı sorunum. Benim gitmem için astımı tetikleyecek temizlik maddelerini kullandirdi. Bilerek yaptı. Eminim... Tüm yaşadık larimi yazamadım. Tanıyan biri çıkarsa diye...

Bu konuda farklı. Eşimle kavga etmiyorum.... Tüm yorumları okumamışsiniz. Uzaklaştıracak birşey yapmadım...

Sanki kavga ettik yazdım. Kimseye kıracak birşey yapmadım. Yazdıklarm duygularımdi. Desarj olmak için yazamazmiyim burayaaa...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence biraz rahat olmayı dene. Kimseyi sevmek zorunda değilsin ama aynı işyerinde çalışıyosan insanlarla iyi geçinmek zorundasın. Geçinemiyorsan da mesafe koyarsın araya yalnızım diye sızlanmazsın.
Eşini bu kadar sıkmanın sebebi ne? Adamı da pişman edersin böyle yaparak aynı yerde çalıştığınıza. Erkekler bu konuda çok sıkılganlar çünkü. Sızlanmaya falan gelemiyorlar.
Biraz eşinden soyutlanmayı dene işyerinde. Evde nasıl olsa berabersiniz. Kendine arkadaş edinmeye bak. Eşinle de arkadaş gibi olmalısın ama işyerinde karı koca hayatı sürdüremezsiniz tabi ki. Adamın senden ayrı bi çevresi var. Tabi ki başkalarıyla da konuşacak.
Sorunu kendinde ara ve kendin çözmeye çalış. İşyerindeki arkadaşlarına da böyle hissettirirsen kimse senin yanında olmak istemez.
Biraz pozitif düşünce, biraz güleryüz tüm sorunları çözer inan.

deşarj olmak için yazarsın buna kimse bişey demedi sanırım en azından ben buna birşey demedim
ben sadece kendini sorgulaman gerektiğine değindim
tüm yorumları okumadım elbette okumakta zorunda değilim
sadece her çalıştığın ortamda sorun yaşıyorsan sorun sende olabilir yüksek ihtimal
kimse durup dururken sana özel bişey yapmaz inadına gitmen için bile isteye bişeyler yaptılarsa buna sebep ne bunu sorgula
hastalığınla kimse seni yıldırmak üstüne gelmek istemez
ama ne oldu ki aranızda ne geçtiki bu kadar zıt bellediler sana
ordan ayrıldın şimdi çalıştığın bu kurumda neden dışlanmış hisediyorsun kendini
neden yalnızsın eşin dahil diğer mesai arkadaşların neden yanında değil sipsivri yalnız kalıyorsun
bir konunda servis aracında kolanya sürdükleri için kokusundan rahatsız olduğunu eşinin buna müdahale etmesini v.s istemişsin yazmışsın
kolonya kokusundan bende nefret ederim hatta evimde yoktur asla
ama kimseyede özellikle toplu ulaşım araçlarında toplu yaşam alanlarında serviste kimseye sürmeyin rahatsız oluyorum demem diyemem siz de diyemezsiniz
ben genel olarak sorunun sizde olduğunu düşünüyorum
kendi fikrim ama yazdıklarınzdan öyle anlıyorum
merkezde siz olun etrafınızdakiler size kendilerini endekslesinler istiyorsunuz sanırım
ama dikkat edin eşinin de olduğu ortamda yalnız kalman yalnız hissetmen normal değil
o dahi yanınızda değilse şapkayı önünüze koyun bir düşünün derim ben

daha önceki işyerimden gitmek zorunda olduğum konuya değineyim. bizim orada çok müdür yardımcısı şube müdürü vardı... orada çalışırken gizli olan bir evrak hakkında başka bölümün amiri bizden evrak istedi. bizden değilde kendi amirimden bilgi edinebileceğimi belirttim. ondan önce yanımdaki arkadaş başka gizli bilgiyi ona vermiş... ben direk kendi müdür yardımcıma ilettim. oda müdüre bildirdi... ama bu başka bölümün müdür yardımcısı o zaman bana düşmanlık yapmaya başladı. tüm hizmetliler ona bağlıydı ve benim rahatsız olmam için kimyevi şeylerle temizlettirdi... ve benim rahatsızlığım arttı... rahatsızlık artınca (sağlık raporu ile) devamsızlık yapmaya başladım. benim birim amirimle görüşerek başka bir yere almayı teklif etti. ama onlar istemediler. bu giceğim başka yerde de kendi tarafında olan kişiler vardı. ozaman beni tamamen yıldırma uygulayacaklardı... hatta yazım çıkmış gitmek üzereyken ozamanki birim amirim engellemiş. oda farkındaydı. ama ben rahatsızlığım hat safada iken yanımdaki bayanla sorun yaşadım... maske taktığımda iyleşmeye başladığımda yanımdaki bayan iyi davranmaya başladı.. bu sefer ben hazmedemedim... o nedenle ayrıldım oradan... eski işyerim halen benim dönmemi istiyor... en son gittiğim zaman görüştük. ve şuanda hiç birşekilde temizlik malzemesi kullanılmadığını onlar söyledi.

eşimle aramda bir sorun yok... o an üzüldüm ve buraya yazdım... ama kesinlikle ona yansıtmadım. odadakilerlede görünürde sorun yok. konuşuyoruz vs... onlarıda anlıyorum beni ajan gibi görüyorlar... çekinceleri olabilir.. haklılar...

o zamanlar psikolojik sorunlar da yaşadım.. ilaçta kullandım... çok zor dönemlerdi...

eşimle dip dibe değilim. o kendi odasında ve çağırmadan gitmiyorum... çağırdığında ise iş için görüşüyoruz zaten... içimde yaşadığım durumu çok yansıtmıyorum. burada yazmamın amacıda o zaten. vıdı vıdı yapmadan çözmek. sürekli mualefet ettiğime bakmayın. ben alınacak dersleri alıyorum...

kolanya demişsin ya nefret etmek farklı kriz geçirmek farklı... sen kokuyu alınca ıyy dersin ben hastanelik olurum...

O kadar zor oluyor mu ya?
Biz de ortak iş yeri açıp beraber çalışalım diyoruz gelecek yıl ama şimdi ben de bir düşündüm nasıl olur diye
Hep güzel olur gibi düşünmüştüm

güzel yöneri var. ama zor olan yöneride var... eşine de bağlı biraz..

Bence eski iş yerinizden ve hastalığınızdan dolayı rapor almanıza bile söylenmelerinden dolayı biraz ön yargılı yaklaşıyorsunuz bu iş yerine.
Bir de dedikodu olayınız vardı sanırım?
Biraz rahat olmaya çalışın, yapmak istediklerinize ben yaparım diyin ama yapmak istemediklerinize "yapmıyorum" diyebilin. Eşinizin amir olması bir şey değiştirmez.
Herhalde iş yerinde çay içiyorsunuzdur? Bir gün çayın yanına kurabiye falan götürün misal, ne bileyim biraz girişken olun sorun olmaz diye düşünüyorum. Yoksa kendi kendinizi dışlarsınız şahsen ben yanımıza gelmeyen bir arkadaşımıza gelsene demem hatta tam tersi niye gelmiyor demek ki bizle muhabbet etmek istemiyor diye düşünürüm.

malesef ön yargılarım var. çok sıkıntı çektim.. şimdi bunları yazarken bile üzülüyorum... dediğinizi yapıyorum bende arada... poğaça çikolata felan tutuyorum...

biraz soğuk bir yapım var ilk girdiğim ortamda hemen bana alışamazlar... sıcak kanlı değilim...

odadaki arkadaşlar muhabbetlerini kağıtta chat olarak yapıyorlar bu arada..

kolanya demişsin ya nefret etmek farklı kriz geçirmek farklı... Sen kokuyu alınca ıyy dersin ben hastanelik olurum...

o zaman evinde oturacaksın eğer kullandığın ilaçlar çare değilse ve maske kullanıyorsan genede alırsan kokuyu tıkanırsan yapacak bişey yok hava tüpü ve dahi ilaçların sürekli yanında olucak
bu durumla birlikte yaşamayı öğrenmelisin yada yapacak bişey yok istifanı verirsin evde oturursun dışardaki insanların özgürlüğünü kısıtlayamazsın bu mümkün değil

ben genede sizin sorun yaratmak için yaratıldığınızı düşünüyorum
çok hassassınız ve hastalığınızı duygusal kullanıyorsunuz gibi geldi
benide ilgilendirmez ama yaşadıklarından yola çık bir yerlerde bişeyleri yanlış yapıyorsan düzelt
sorunu görüp çözen insanlar evliliklerinde sosyal hayatlarında ve iş yaşantılarında başarıya ulaşan mutlu olan insanlardır

yaşadığımın çoğunu yazdım. ki yazamadığım başka durumlarda var... ama eleştirirken çok dar bakıyorsunuz...

kpssden deli gibi çalış, sonra lisans oku ardından yüksek lisans yap, sonra biri kolanya döktü onun keyfini bozmıyayım evde oturayım demek ne kadar mantıklı... şimdiki sosyal güvenlik yasalarındanda haberin yoktur... özgürlük başkasının özgürlüğünü kısıtladığı yerde biter...

o önceki konumdu. arkadaş değindiği için yazdım... yazım kişisel alanlarında yapılan şeyler için değil. beni ilgilendirmez zaten...

Bence en azından sana daha sıcak olan birini seç ve ona yakınlaş öğle yemeğini beraber yiyelimmi de okadar ileri gitmek istemiyorsan ilk etapta ona bişeyler sor veya yardım iste hergun muhabbeti dahada ilerlet zamanla o da arkadaşlarının arasîna seni sokacaktır sen yeterki üzerindeki o önyargıyı kır..mine denen arkadaşta okuduğum kadarıyla önyargılı senin durumunla ilgili yorumlarında yani sana nasihat vermeden ônce şapkayı kendi önüne koymasını tavsiye ederim..eşinle ilgili rahatsız olduğun şeyleri ben olsaydım eğer aynısını bende ona yapardım tabii aranızı bozabilir bi süre ama benim yapımda o bundan rahatsız oluyosa bende oluyorumu anlatmak vardı hep..bende biraz kısasa kısas vardîr tabi sizin ilişkiniz farkli olabilir

İmza

YOOO HİÇ ALAKASI YOK ELEŞTİRİRKEN DAR BAKMIYORUM TAHSİL DURUMUMUZ BİRBİRİMİZDEN FARKLI DEĞİL BU 1
2.Sİ ÖZGÜRLÜK KONUSUNA GİRME ÇIKAMAZSIN SEN ÖZGÜRSÜN BEN ÖZGÜRÜM KOLONYAYI SEVMEYENLER OLARAK SEVİP KULLANANDA ÖZGÜR NASIL OLUCAK SEN MESAİ ARKADAŞINSA EĞER RİCA EDER DURUMUNU RAHATSIZLIĞINI SÖYLERSİN O KABUL EDER EDER ETMEZSE YAPACAK BİŞEY YOK TAKICAKSIN MASKENİ SIKACAKSIN HAVANI OTURACAKSIN
BU HASTALIĞI SANA ALLAH VERMİŞ BENDE ASTIM YOK AMA ALERJİK TIKANIKLIK VAR SENİ ANLIYORUM YANİ NEFES ALAMAMAK NE DEMEK BUNUDA ÇOK İYİ BİLİYORUM AMA KİMSE SANA UYMAZ SEN UYUM SAĞLAYACAKSIN TEDBİRİNİ ALICAKSIN OLAYA ÇARE ÖYLE BULUCAKSIN
KARŞINDAKİ İNSAN ANLAYIŞLI İSE SEN DURUMU BİLDİRDİKTEN SONRA SAYGI DUYAR KULLANMAZ YADA KULLANMAYA DEVAM EDER YAPACAK BİŞEY YOK
YA BU DEVEYİ GÜDECEKSİN YA BU DİYARDAN GİDECEKSİN MİSALİ
O İNSANLARDAN BU KADAR ŞİKAYETÇİYSEN EVİNDE OTURACAN O ZAMAN NİZAMINI EVİNDE SAĞLAYACAN SENİN KURALLARIN SENİN EVİNDE GEÇERLİDİR BANA SÖKMEZ YANİ (bana derken kolonyayı süren kişilerden bahsettim)
YADA HAKLISIN EVİNDE OTURMAK İÇİN BUNCA OKUMADIN ÇALIŞMAK HAKKIN O ZAMAN ÖZEL ARAÇ ALICAN KENDİNE İŞE ONLA GİDİP GELİCEN
YARIN KAFEDE OTURSAN YADA DIŞARDA YEMEK YESEN YAN MASADAN PARFÜM KOKUSUDA GELİCEKTİR SANA YADA MEKANA SIKILAN ODA PARFÜMLERİ YADA TOZ- ÇİÇEK POLENİ BUNLAR HEP SIKINTI HANGİSİNE ÇARE BULACAN SEN HASTALIĞIN İÇİN İLAÇ MASKE HAVA TÜPÜNÜ YANINDA TUTUCAN
YAPACAK BİŞEY VARMI
DAR DÜŞÜNEN SENSİN EŞİNİ DAHİ ETRAFINDAN UZAKLAŞTIRMIŞ DERTLENMİŞ KONU AÇMIŞSIN PENCERENİ AÇ İÇERİ TEMİZ HAVA GİRSİN

yazının büyük harf olması bağırmak anlamına gelir... polimiğe girmem. kusura bakma...

elimden geldiğince yardıma ihtiyacı olup olmadıklarını soruyorum.. önerilerinide dinleyeceğim teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…