Alınganlık mı? kendimi işte yanlız hissediyorum...

ayrıca yazmadığınız başka durumlarda bizi ilgilendirmez
biliyoruz hastasın müdürün sana taktı düşmanlık olsun diye kimyasallar kullandılar özellikle ki siz dayanamayıp işten ayrılın diye
dip not: Ben bunu kime yaparım kovma yetkim yoksa ve yanımdaki arkadaşıma gıcık olduysam yıldırma politikasıdır bu inatla yapılan hareket ona yaparım yıldırmak bıktırmak ondan kurtulmak için
eşim müdür onun yanına atandın ama ordada yalnız kaldın eşin dahi kimse senin yanında değil üstelik işe giderken kullandığınız servis otobüsünde kolonya sürüyorlar sende eşinden olaya müdahale etmesini istedin ama o oralı olmadı

eşim görüşülmesi gereken kişilerle görüştü. o benim yanımda...

müdür benim müdürüm değildi... başka bölümün birim amiriydi.. beni kovamaz... yıldırma politikası ona sökmez... ev hanımısınız sanırım.

kışkırtmaya çalışıyorsunuz.. önemli değil... başaramazsınız...

Aslında eşiniz de açıklamış kendince ama kızmaya gelince size sohbete gelince başkalarına gibi olmuş durum ama sizi çok yıpratır ben olsam ben de alınırdım Allah yardımcınız olsun.

yazının büyük harf olması bağırmak anlamına gelir... Polimiğe girmem. Kusura bakma...

işte bunu anladım anlatmaya çalıştığımda buydu
sen herşeyin altını eşeleyip acaba neden diyen birisin ince eliyorsun sık dokuyorsun hatta kuruntulusun ve karşındaki insanında bunu yapmasını bekliyorsun yanlış burda işte
hatalısın sadece şunu diyecem sana bağırma anlamında bişey yazmadım büyük harf kullanmam farkında bile değilim kullandığım muhasebe programımda büyük harf kullanmak gerekiyor yani büyük küçük harfe duyarlı o yüzden ben büyük kullandığımı bile farkında değilim
üstelik dediğin büyük harf ile yazmışsın bu bağırmak oluyor bunu bilmiyordum bile yanlış anlamışsın ben kimseye bağırmam
neden bağırayım ki bana mı kaldı

Son düzenleme:
Aslında eşiniz de açıklamış kendince ama kızmaya gelince size sohbete gelince başkalarına gibi olmuş durum ama sizi çok yıpratır ben olsam ben de alınırdım Allah yardımcınız olsun.

eşime kızmadım... sadece yanlızlık hissettim dün... arada alınganlık olmuyor değil... şuan pms yaşıyorum da...

yıldırma politikası size bal gibi sökmüş
ev hanımı değilim ve ev hanımlarına hakaret etmeyede hakkınız yok
1999 yılından beri çalışma yaşantısının içindeyim muhasebe müdürüyüm yeterli ise sizin için isterseniz kurum bilgilerinide yazayım yerimde ziyaret edersiniz
kışkırtmayada çalışmıyorum senin iş yerindeki promlemin-varsa eşin ile problemin beni hiç ilgilendirmez
eleştiriyorum çünkü 3.şahıs olarak burdan bakıldığında eleştirilecek kişi olarak görünüyorsunuz sizi konularınızdan tanıyorum
yoksa özelde sizi tanımışlığımda yok yani
başaramazsınız demişsiniz ama niyetim kışkırtmak olmasa bile başarmışım

Son düzenleme:

ev hanımına hakaret olarak mı algıladınız... çalışma hayatını bilmediğinizi ifade etmek istedim.

üslubuma dikkat ettiğimi kışkırtılmadığımı düşünüyorum. siz istediğinizi düşünebilirsiniz...

ev hanımlarına hakaret eder gibi küçümser gibi bir uslup kullanmışsınız doğru değil bu yaptığınız
çalışma hayatını bilmediğimi düşünmüşsünüz yazık 99 yılından beri bir fiil çalışma yaşantısının içindeyim ve çok ta iyi biliyorum hatta öyleki senden daha iyi biliyorum bulunabileceğim en üst düzeyde çalışıyorum yıllardan beride üstelik bilginiz olsun
çocuk gibi her olayda bir serzenişiniz var
büyüyün artık yetişkin bir kadın gibi davranın
ben konularınızdan bunu çıkardım elinde mendil ağlayan küçük kaprisli kız çocuğu büyümüş ama büyüyememişsiniz gibi

ev hanımlarını nasıl küçümseyebilirim ki.. başta anneme haksızlık... ben onların yaptığı hiçbirşeyi dört dörtlük yapamam...

ayrıca sizi tanımıyorum... ne kadar nerede çalıştığınızıda bilemem...

duygusal olduğumuz anlar olabilir. zaten bunun için burada dertlerimizi paylaşabiliyoruz ya... içimizde tutarız. derdimizi paylaşacak birileri ararız... dışarda güçlü dururuz sanal ortamda da mızıldanır yardım isteyebiliriz... akıl akıldan üstündür belki göremediklerimizi görürler deriz... yeri gelir kendimizi savunuruz... yeri gelir kabul ederiz...

Mine arkadas biraz sert konusmus ama aslinda anlatmak isredigi sey dogru bence.sana daha gycku olmani kimsenin sana gore her zman haraket etmeyecegini belirtmis.ama biraz sert.seb herseyi esinden bekleme gur konus odasina op.esine yakin ol.ve o kadinlarlada sinirlida olsa iliskini ilerlert.ee ven sogugum ven boyleyim derseb yankiz hissedersin.guler yuzlu ol.esine sicak yaklas.gersey daha iyi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dışlanmışlık kötü ve insanın ne işte nede parada hevesi kalıyor acaba seni dışlayan elebaşı kim ya mücadele edeceksin yada eşini iş arkadaşı olarak kabul edip işe devam edeceksin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…