- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
kırıldığımı dile getirdim aslında ben. bu sefer de ya asıl ben kırıldım samimiyetine dayanarak yaptım filan deniyor bu kez de kötü hissettim kendimi.eğer sürekli aynı kişiler yapıyorsa bunu ben hayatımdan çıkarırım şahsen.çünkü kırıldığımı belli edip dile getiremem ama beni daha fazla üzmelerine de izin vermem.
kötü hissetmeyin kendinizi. herkesin hassas noktası farklıdır o yüzden insanlar şaka yapmadan önce düşünsünler. o şaka yaptı siz uyardınız okey ama aynı şakayı bir daha yaparsa o zaman yolu gösterin bencekırıldığımı dile getirdim aslında ben. bu sefer de ya asıl ben kırıldım samimiyetine dayanarak yaptım filan deniyor bu kez de kötü hissettim kendimi.
bunlar işte yani iş ortamında ciddiyim biraz. dışarıda eğlenmeyi severim ama. yani her an her yerde şen şakrak olamıyorum bu bile espri konusu. her espriyi kaldırmamı bekliyorlar sanırım. kötü niyetli değiller biliyorum ama başka espri konusu yok mu.Biraz daha açsan konuyu , espri malzemesi yapılacak kadar ne özelliğin var .
abartı bi tepki vermedim hatta tepkisiz kalarak çıktım ordan. bunu da diyorlar işte. gelip söyleseydin niye söylemiyorsun diye. söyleyince böyle olacağını biliyordum aslında. değer verdiğim arkadaşlarımla kötü olmak istemiyordumMuhtemelen takıntılı olduğun bir özelliktir. İnsanlar gayri ihtiyari patavatsızca söyleyiveriyor. Mesela çok kilolu birine hemen hemen her ortamda ay çok yedin, ay patlayacaksın ehe eheheue diyorlar. Sen alınganlık geliştirmiş olabilirsin ama bu onları haklı kılmaz. Ancak tepkin abartılı olursa insanlar da şaşırır.
evet teşekkür ederim olabilir dediğiniz gibi denemek gerek.Bence onlar asıl söylemek istediğini şakaya vurarak yapıyorEğer arkadaşlığımı bitiremem ve o kadar belirttim alındığımı yine de yapıyorlar diyorsanız ; onlardan önce siz davranın kendinizle dalga geçin aynı konular üzerinden, karşı tarafa fırsat vermemiş olursunuz. bir süre sonra böyle şakalar yapmayacaklarına kalıbımı basarım
Bende cok alınganım yaama biraz törpüledim kendimi dalgaya vuruyorum artık
Aynen takmayınca bırakıyorlarEn güzeli o zaten öyle olunca sıkılıyorlar onlarda yapmıyor.Erkek arkadaşım yapınca çok bozuluyordum ben o da ben sevdiğim kadına şaka yapamacak mıyım diyordu bir şey diyemiyordum. Artık bende dalgaya alıyorum baktım o da sıkıldı yapmaktan, azalttı şaka yapmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?