- Konu Sahibi MonalisaSmile
canim bence cok duygusalsin bu aralar sanirim..dogumdan sonra olur boyle..benim kcada herseyi anlatmaz.. hep sonradan ogrenirim bazi seyleri..onceler kizardim bende bana guvenmiyorlarmi acaba diye amaaan simdi memnun bile oluyorum..benim derdim bana yeter.. kocamdan bisey istemiyorlarsa beni huzursuz edecek bi durum yoksa amaaaan valla daha iyi..ha diger sekilde kocama derim bak senide ilgilendiren bi durum var benimle paylas luften yanlis anlasilmalar olmasin diye ..bence sende boyle dusun canim..fazla tepkili yaklasma kocana..oda bence biraz dogum sonrasi alisicak babaliga filan annesinde kalmak istemistir rahat etmek icin..baktiki annesi gdecek,sende onceden gidelim demissin,yok demis.. simdi meseleyi nasil hallederim diye dusunup boyle halletmeye calismis annesini ve kendini zor durumda birakmamak icin sana karsi sen bak iste ben demistim demeyesin diye..
yok canım ben kimseye laf söylemem. kayınvalidem falan farkında bile değildir bişeyler kırıldığımın, saygıda kusur etmem. burda dertleşiyorum sadece o kadar. eşime de bişey diyecek değilim. zaten desem de tek dediği, sen bişeyi kafana takma, kendini hiç bişeye üzme, takılmış plak gibi