"Alır götürürsün, hesabını kim soracak ki?"

bazı insanların kafası nasıl çalışıyor, bu ne demek böyle ?

erkek arkadasin onlara dert yanıyordu belli ki.senin yanına gelen kızda bu laf yüzünden sinirlenmiş.
o ne demek ? doğru konuş ? gönlü olmayani ben napıyım ? burası dag başımı ? dicek o kadar söz var ki. Sözde güçlü şahsiyet... öyle kolay affetme.bana kalırsa hic affetme.

Bence hayatının daha önceki hiç bir döneminde bu kadar haklı olmamışsındır.o derece haklısın.Ağzının payını vermene sevindim.

eşyadan geçtim seni canı istenirse herşey yapılabilir vs gibi görmüş gerçekten bunun özürü olamaz diyorum

Alır götürürsün ne hem, dağa mı kaldıracak, bu laf her yere çekilir yani, sahip çıkani yok kullan at gibi bi anlama bile sokarım ben bu lafı,fesatlık işte
evet ya ben bile sinir oldum burada
resmen annesi babası vefat etmiş olsa birisinin yapacakları bu o zaman yani
sinir oldum sinir...

Düzgün insanlar zaten sahipsiz diye düşünmez bir omuz da ben olayım der, bizde öyle yani,atıyorum anne baba ya da ikisi birden vefat etmiş birine kol kanat gerilir, hakkı birse üç verilir, sahipsiz tepesine çökelim denmez,babacan yaklaşılır

Bana bir hanede bunlar edilse nasılsa sahipsiz dense ben o eve girip çıkmam zaman kötü

Kadını mal gibi görmeye devam eden yaratıkların nesli ne yazık ki asla tükenmeyecek. Ne yazık ki kafa yapılarını değiştirmek de imkansız. O yüzden en azından böyle tiplerle karşılaştığımızda hadlerini bildirip, ortamı terk etmek, onları kendi kurdukları kokuşuk dünyalarıyla baş başa bırakmak lazım. Tepkiniz abartı değil, gayet yerinde. Hatta bana göre az bile. Bir insanın, bir kadının hayatını ne kolay oyuncak gibi görüyorlar değil mi? Zihniyete bak. Mide bulandırıcı, yürek daraltıcı...

Bir de ortam genel olarak garip, biri geliyo senin hakkında konuşuyorlar diye laf taşıyo, bi manyak malum lafı ediyo doğru erkek zannedilen adam susup kalıyo falan,peki arkadaş ortamda değil miydi o birsey demedi mi

Bu cümleyi kuran iğrenç bir karaktere sahip çok alçak bir kişilik. Merak ettiğim ne dediniz siz? Sizin hakkınızda konusurlarken size haber veriliyor bir kız tarafından ortamı kafamda canlabdiramadiim. Ama umarım tepkiniz sert olmuştur.

Şuan aslında birinin benimiçin böyle birşey söylemesini cok isterdim.Al götür beni ..çok bunaldım sıkıldım

nasil olsa sahip çıkanı yok , bııtınmı ondan mendil gibi kullan at hesabını kim soracak demiş Rabbim en güzel hesabını sorandır o kişininde öyle başına olmaz denen işler gelirki nerden geldiğini bilemez güya çok düzgün adam olacak bu seviyesi düşük lafı edeni dinliyorsa ki konuşmasına izin veriyor, bildiğim şey düzgün adamın böyle insanların yanında olmazdı, arkadaşını söyle ne olduğunu söyleyeyim ..

Adam içinde düşünecek biseyin kalmamış artik. Bu iğrenç söylemde savunmayan walla evliyken seyine takmaz pislik herif

maalesef insanoğlu kim kimi sahipsiz görürse ezmeye çalışıyor
sadece senin durumun da değil
anne babası olmayanlar, anne ayrı baba ayrı olan babası olmayan onları geçtim anne babası hayatta ve birlikte dahi olsa kızının arkasında olmayacak evine almayacak insanlar var
ve onların bu durumdan yararlanmaya ve ezmeye çalışanlar
sadece bir avuç vicdanlı insan bunu kullanmayacak olan

konuna gelince az bile yapmışsın
adama gelince bunu aklının bir köşesine yaz ve davranışlarını daha yakından incelemeye al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…