Sessiz kaldıPeki o hoslandigin kisi bu lafin uzerine ne diyor?
Hayır biz yukarda oturuyorduk arkadaşımla. Sonra o da bana hak verdi zaten mahcup oldu.Bir de ortam genel olarak garip, biri geliyo senin hakkında konuşuyorlar diye laf taşıyo, bi manyak malum lafı ediyo doğru erkek zannedilen adam susup kalıyo falan,peki arkadaş ortamda değil miydi o birsey demedi mi
bir daha onunla konusmayi dusunmuyorsun insallah? bunun 2. sansi yok cunku.Sessiz kaldı
Sert oldu bence, hem o densiz kuzenine hem de ona bağırdım herkesin içinde. Böyle şeyleri kaldırabilecek biri değildi kolay kolay. Zaten benden büyük baya. Her zaman yaş, olgunluğa evirmiyor insanı demek ki.Bu cümleyi kuran iğrenç bir karaktere sahip çok alçak bir kişilik. Merak ettiğim ne dediniz siz? Sizin hakkınızda konusurlarken size haber veriliyor bir kız tarafından ortamı kafamda canlabdiramadiim. Ama umarım tepkiniz sert olmuştur.
Kendisinin savunması o öyle konuşunca onun dediğini mi yapacağım yani saçmalama falan dedi. Açıkçası düşünmüyorum ama çok şaşırttı beni normalde çok medeni bir insan sanıyordum.bir daha onunla konusmayi dusunmuyorsun insallah? bunun 2. sansi yok cunku.
o öyle konuşunca seni savunması , onun dediğini yapacağı anlamına gelmezdi. bundan sonra senle iletişime geçtiğinde onu tersleyip " senin dediğini mi yapıcam? " dersen ve hayatından defedersen anlar seni savunması gerektiğiniKendisinin savunması o öyle konuşunca onun dediğini mi yapacağım yani saçmalama falan dedi. Açıkçası düşünmüyorum ama çok şaşırttı beni normalde çok medeni bir insan sanıyordum.
Herkese iyi geceler. çok sinirlendiğim bir konu var. buradaki insanların değerlendirmesine de ihtiyaç duydum, hemen konuya giriyorum.
çok yakın bir arkadaşımın abisi uzun bir süredir benimle ilgileniyor. ben de ona karşı boş değilim ama şu an kiminle olursam olayım benim için yanlış zaman. bu yüzden hayatımda kimse olsun istemiyorum şu an. bu adam benim için önemli hatta evliliği isteyebileceğim tek erkek diyebilirim. çok güçlü bir kişiliği vardı, ben de buna hayrandım açıkçası. ya da öyle sanıyormuşum.
arkadaşım sağlık problemleri yaşadığı için biraz gergin, bu yüzden geçen gün beni evlerine çağırmıştı. ben de gittim, orada kuzenleri falan vardı, birinin doğumgünü falanmış sanırım, ev kalabalıktı. ben arkadaşımın yanına çıktım. bir süre sonra başka bir arkadaş geldi ve bir şeyler ima etti, sinirliydi zaten. senin hakkında konuşuyorlardı gibisinden bir şeyler dedi. ben de aşağı indim, salonun kapısının önünde durdum. kuzenlerinden biri aynen şöyle diyordu malum şahsa : " ikna etmek için uğraşma sen de, alır götürürsün hesabını kim soracak ki?"
şunu söyleyeyim, annemler boşanıyor ve babamla iki buçuk senedir görüşmüyorum. yani bazı kafalara göre "sahipsiz" bir kızım. bu laf resmen iğrençliğin daniskası değil mi? bu nasıl bir zihniyet ya?! o kendini bilmeze herkesin içinde ağzının payını verdim zaten. o günden beri özür diliyor aklınca. ve inkar da etmiyor, bu sözün o anlama geldiğini. haklısın onu susturmam lazımdı falan diyor. zaten özellikle bekledim biraz bir şey diyecek mi diye, demedi.
bazı insanlara göre aşırı tepki veriyormuşum, gerçekten bu aşırı bir tepki mi? bana göre resmen iğrenç bir zihniyet, kendimi bir eşya gibi hissettim. haksız mıyım?
Herkese iyi geceler. çok sinirlendiğim bir konu var. buradaki insanların değerlendirmesine de ihtiyaç duydum, hemen konuya giriyorum.
çok yakın bir arkadaşımın abisi uzun bir süredir benimle ilgileniyor. ben de ona karşı boş değilim ama şu an kiminle olursam olayım benim için yanlış zaman. bu yüzden hayatımda kimse olsun istemiyorum şu an. bu adam benim için önemli hatta evliliği isteyebileceğim tek erkek diyebilirim. çok güçlü bir kişiliği vardı, ben de buna hayrandım açıkçası. ya da öyle sanıyormuşum.
arkadaşım sağlık problemleri yaşadığı için biraz gergin, bu yüzden geçen gün beni evlerine çağırmıştı. ben de gittim, orada kuzenleri falan vardı, birinin doğumgünü falanmış sanırım, ev kalabalıktı. ben arkadaşımın yanına çıktım. bir süre sonra başka bir arkadaş geldi ve bir şeyler ima etti, sinirliydi zaten. senin hakkında konuşuyorlardı gibisinden bir şeyler dedi. ben de aşağı indim, salonun kapısının önünde durdum. kuzenlerinden biri aynen şöyle diyordu malum şahsa : " ikna etmek için uğraşma sen de, alır götürürsün hesabını kim soracak ki?"
şunu söyleyeyim, annemler boşanıyor ve babamla iki buçuk senedir görüşmüyorum. yani bazı kafalara göre "sahipsiz" bir kızım. bu laf resmen iğrençliğin daniskası değil mi? bu nasıl bir zihniyet ya?! o kendini bilmeze herkesin içinde ağzının payını verdim zaten. o günden beri özür diliyor aklınca. ve inkar da etmiyor, bu sözün o anlama geldiğini. haklısın onu susturmam lazımdı falan diyor. zaten özellikle bekledim biraz bir şey diyecek mi diye, demedi.
bazı insanlara göre aşırı tepki veriyormuşum, gerçekten bu aşırı bir tepki mi? bana göre resmen iğrenç bir zihniyet, kendimi bir eşya gibi hissettim. haksız mıyım?
Bakışma durumu değil, kendisiyle flört etmiyoruz ama üç senedir falan tanışıyoruz. Benimle evlenmek istiyor, nişan attı hatta yakın bir zamanda. Ama ben bu kafada biriyle evlenemem tabiki. Resmen zorbalık, terbiyesizlik.Haklisinda bu lafi kim soyledi ? O begendigin adam ve kuzenleri sen yukaridayken oturuo bunumu konusmuslar ? Senin saglam karakterli dedigin adam mi bu ? Yani henuz aranizda sadece bakisma varken sozlu birsey soylenmemis bir iliski bile yokken oturmus insanlarla havadan sudan konusur gibi bunu konusmus ve yanidakilerde seni girunce bunu mu soylediler yani ?
Cidden yuh diyorum o arkadasini bilmem ama o adamdan ve o cevreden uzaklasmani tavsiye ederim sana, senin ailevi durumun ne olursa olsun bunu sana deme haklari yok bu cok cirkin ama onun disinda evlilik/iliski gibi seyleri bu sekilde ulu orta herkesin agzina sakiz eden insanlarida pek mantikli bulmadim ben.
Uzaklas ve umruna takma derim gerekirse o arkadasinlada arani ac..
annemler boşanıyor ve babamla iki buçuk senedir görüşmüyorum. yani bazı kafalara göre "sahipsiz" bir kızım.
Kesinlikle haklısınız, böyle bir düşüncem olamaz zatenbenim de annem babam ayri; bende oyle bir anne var ki esim bile hazirola gecer karsisinda. bin tane babadan daha erkek, daha kuralci, daha disiplinlidir.
asla boyle bir dusunceye kendinizi kaptirmayin.
olaya iyi tarafından bak. daha başlamadan o pisliğin gerçek yüzünü gördün. arkadaşına cesaret vermişki arkadaşı o cümleyi kullanabilmiş. hadi öyle olmadı diyelim arkadaşını susturmalıydı. anında o nasıl laf demeliydi. ama şeref yoksunu işteHerkese iyi geceler. çok sinirlendiğim bir konu var. buradaki insanların değerlendirmesine de ihtiyaç duydum, hemen konuya giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?