Dedim gitmeyecektik ısrar edince ve şartlarımızın iyi olacağını tekrar edince onu sevdiğim icin denemek istedim ama şuan yapamıyorumEvet üsküdar güzel bir semt sakin o sakinlik eminim bursada da vardır ayrıca iş ortamında iyi insan diye bir şey yok idare edeceksin insanları ayrıca evlenmeden gittiniz mi hiç? Ben burada yaşayamam demediniz mi?
Peki şuan eşin ne diyor bu duruma? Ya da önceden alışamazsam döneriz gibi konuşmalarınız oldu mu?Dedim gitmeyecektik ısrar edince ve şartlarımızın iyi olacağını tekrar edince onu sevdiğim icin denemek istedim ama şuan yapamıyorum
Peki şuan eşin ne diyor bu duruma? Ya da önceden alışamazsam döneriz gibi konuşmalarınız oldu mu?
O zaman sabredin eşinizle ayrı olsanız bu da evliliğinizi zedeler 1,5 yıl sonrasının planlarını yapın en azından gitmiyoruz dememişEşim anlayışla karşılıyo 1buçuk yıl sonra görev süresi doluyo o zaman gideriz diyo ama ben o kadar sabredeceğimi hiç düşünmüyorum önceden gitmenin yollarını arıyorum onsuz dönünce nasıl olacak bilmiyorum
Ben 1buçuk yıl dayanabilsem hiç gitmem ama o kadar dayanabileceğimi düşünmüyorumO zaman sabredin eşinizle ayrı olsanız bu da evliliğinizi zedeler 1,5 yıl sonrasının planlarını yapın en azından gitmiyoruz dememiş
Geriye dönüp baktığında aman ne kadar saçmalamışım diyeceksin emin ol. Bu kesin ve net. Fakat bu süreçte seninde çaba göstermen lazım. Aksi takdirde evliliğinde bazı şeyleri tüketirsin. Ve bak bunun dönüşü olmaz. O adamada yazık, kendini onun yerine koy ve düşün, sürekli bunalımda olan bir eş ile ne kadar gidebilirdin? Huzur olmaz bi defa. Ve huzurun olmadığı yerde hiçbir şey olmaz.Hiçbiri işlemiyo şuan bazen intihar etmeyi düşünüyorum
Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok ama pişman olmayın iyi düşünğn her seyiGidicem ama eşimi bırakıcam onun 1.5 yılı var bu kez ayrı kalıçaz Ama böyle hiç mutlu değilim
Kimse beni anlamıyorum ben yapamıyorum uzakta hergün daralıyorum yarin kurumu arayıp görüşmek istiyorumGeriye dönüp baktığında aman ne kadar saçmalamışım diyeceksin emin ol. Bu kesin ve net. Fakat bu süreçte seninde çaba göstermen lazım. Aksi takdirde evliliğinde bazı şeyleri tüketirsin. Ve bak bunun dönüşü olmaz. O adamada yazık, kendini onun yerine koy ve düşün, sürekli bunalımda olan bir eş ile ne kadar gidebilirdin? Huzur olmaz bi defa. Ve huzurun olmadığı yerde hiçbir şey olmaz.
Kaldı ki bursa istanbula çok uzak değil hatta yakın bile sayılır, 2 saat bile sürmüyor. İstanbul'da bir yerden bir yere zaten en az iki saat.
Bunları düşün ve şükret.
Tek pişmanlığım maddi açıdan olurOlmuyorsa zorlamanın anlamı yok ama pişman olmayın iyi düşünğn her seyi
Keşke ğelseler gelmiyolarAileni yanina getirme şansin yok mu ?
Beni zorla getirdi kendi düşünsün bn istemedimSu an esinizi birakip gitmeniz ona kendisini skinti aninda ilk vazgecilen kisi olarak hissettirecek. 1.5 yil sonunda sizin yaniniza gelip kardesiniz ve dedenizle beraber yasayacaginizi inanmanız icin saf olmaniz lazim ne diyeyim. Esiniz size kor kutuk asiktir ama farkinda olacak misiniz bilmiyorum 1.5 yil boyunca evli bir adami evinde yalniz birakacaksiniz. Bu sefer de hic sevmediginiz bursaya her hafta sonu gitmek zorunda kalacaksiniz iyi ihtimalle. Esinizin yerinde olsam bu kapidan yalniz cikarsin diye resti cekerdim.
Sucu esinize atin tabii nasil olsa adam burada konusamiyor. Evin tadilati istediğiniz gibi yapilsin bir dunya masraf edilsin, sanki Bursada yasayacaginizdan haberiniz yoktu. Sonra da zorlo gotordo bono. Hadi ya. Biz de yedik.Beni zorla getirdi kendi düşünsün bn istemedim
Evin masraflarını bende üstlendim bende masraf yaptımSucu esinize atin tabii nasil olsa adam burada konusamiyor. Evin tadilati istediğiniz gibi yapilsin bir dunya masraf edilsin, sanki Bursada yasayacaginizdan haberiniz yoktu. Sonra da zorlo gotordo bono. Hadi ya. Biz de yedik.
Yalnizca baskasinin emegine degil kendi emeginize de acimiyorsunuz demek ki. Hic buyugunuz yok mu sizin cevrenizde akil danisabileceginiz? Psikologa gidin acilen. Saglikli dusunemiyorsunuz. Allah gecinden versin ama dedeniz vefat ettiginde ve kardesiniz kendi yoluna gittiginde yaninizda esinizden baska kimsenolmayacak ve bu gunlerinizi mumla arayacaksınız. Umarim sinanmazsiniz ne diyeyimEvin masraflarını bende üstlendim bende masraf yaptım
İnsallahYalnizca baskasinin emegine degil kendi emeginize de acimiyorsunuz demek ki. Hic buyugunuz yok mu sizin cevrenizde akil danisabileceginiz? Psikologa gidin acilen. Saglikli dusunemiyorsunuz. Allah gecinden versin ama dedeniz vefat ettiginde ve kardesiniz kendi yoluna gittiginde yaninizda esinizden baska kimsenolmayacak ve bu gunlerinizi mumla arayacaksınız. Umarim sinanmazsiniz ne diyeyim
Kendi bilirbence siz istifa edip istanbul'a gidin.yazık eşinize de yakında sabrı taşar boşanalım demeye başlar
Kendi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?