Alışamıyorum yine ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet üsküdar güzel bir semt sakin o sakinlik eminim bursada da vardır ayrıca iş ortamında iyi insan diye bir şey yok idare edeceksin insanları ayrıca evlenmeden gittiniz mi hiç? Ben burada yaşayamam demediniz mi?
Dedim gitmeyecektik ısrar edince ve şartlarımızın iyi olacağını tekrar edince onu sevdiğim icin denemek istedim ama şuan yapamıyorum

Dedim gitmeyecektik ısrar edince ve şartlarımızın iyi olacağını tekrar edince onu sevdiğim icin denemek istedim ama şuan yapamıyorum
Peki şuan eşin ne diyor bu duruma? Ya da önceden alışamazsam döneriz gibi konuşmalarınız oldu mu?

Peki şuan eşin ne diyor bu duruma? Ya da önceden alışamazsam döneriz gibi konuşmalarınız oldu mu?

Eşim anlayışla karşılıyo 1buçuk yıl sonra görev süresi doluyo o zaman gideriz diyo ama ben o kadar sabredeceğimi hiç düşünmüyorum önceden gitmenin yollarını arıyorum onsuz dönünce nasıl olacak bilmiyorum

O zaman sabredin eşinizle ayrı olsanız bu da evliliğinizi zedeler 1,5 yıl sonrasının planlarını yapın en azından gitmiyoruz dememiş

Hiçbiri işlemiyo şuan bazen intihar etmeyi düşünüyorum
Geriye dönüp baktığında aman ne kadar saçmalamışım diyeceksin emin ol. Bu kesin ve net. Fakat bu süreçte seninde çaba göstermen lazım. Aksi takdirde evliliğinde bazı şeyleri tüketirsin. Ve bak bunun dönüşü olmaz. O adamada yazık, kendini onun yerine koy ve düşün, sürekli bunalımda olan bir eş ile ne kadar gidebilirdin? Huzur olmaz bi defa. Ve huzurun olmadığı yerde hiçbir şey olmaz.
Kaldı ki bursa istanbula çok uzak değil hatta yakın bile sayılır, 2 saat bile sürmüyor. İstanbul'da bir yerden bir yere zaten en az iki saat.
Bunları düşün ve şükret.

Kimse beni anlamıyorum ben yapamıyorum uzakta hergün daralıyorum yarin kurumu arayıp görüşmek istiyorum

Su an esinizi birakip gitmeniz ona kendisini skinti aninda ilk vazgecilen kisi olarak hissettirecek. 1.5 yil sonunda sizin yaniniza gelip kardesiniz ve dedenizle beraber yasayacaginizi inanmanız icin saf olmaniz lazim ne diyeyim. Esiniz size kor kutuk asiktir ama farkinda olacak misiniz bilmiyorum 1.5 yil boyunca evli bir adami evinde yalniz birakacaksiniz. Bu sefer de hic sevmediginiz bursaya her hafta sonu gitmek zorunda kalacaksiniz iyi ihtimalle. Esinizin yerinde olsam bu kapidan yalniz cikarsin diye resti cekerdim.

Beni zorla getirdi kendi düşünsün bn istemedim

Sucu esinize atin tabii nasil olsa adam burada konusamiyor. Evin tadilati istediğiniz gibi yapilsin bir dunya masraf edilsin, sanki Bursada yasayacaginizdan haberiniz yoktu. Sonra da zorlo gotordo bono. Hadi ya. Biz de yedik.
Evin masraflarını bende üstlendim bende masraf yaptım

Evin masraflarını bende üstlendim bende masraf yaptım
Yalnizca baskasinin emegine degil kendi emeginize de acimiyorsunuz demek ki. Hic buyugunuz yok mu sizin cevrenizde akil danisabileceginiz? Psikologa gidin acilen. Saglikli dusunemiyorsunuz. Allah gecinden versin ama dedeniz vefat ettiginde ve kardesiniz kendi yoluna gittiginde yaninizda esinizden baska kimsenolmayacak ve bu gunlerinizi mumla arayacaksınız. Umarim sinanmazsiniz ne diyeyim

İnsallah

konuya yazdıgınız diğer mesajları da okudum.yani sanki böyle memleketin en ücra köşesinde kışın karda yolları kapanan köylere kapatılmışcasına bi bunalımdasınız..
bence siz boşanıp dedenizle kardeşinizin yanına gidin, en hayırlısı bu.eşiniz kendisini gerçekten sevip eş olabilecek olgunlukta birisini hakediyor bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…