- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
Bakın durumunuza çok üzüldüm. Bu kadar kötü durumdaysanız bir uzman yardımı alın . Anneniz yanınıza gelsin bir süreliğine, belki biraz moraliniz düzelir. Allah yardımcınız olsunBen intihar boyutundayım dayanamıyorum
Atanamadım özel sektörün çilesini çektim şu an işsizim 27 yaşında insanım çay içecek param yok ev zaten zar zor dönüyor altımızda nerede araba ohooo okula bile akbil param yok diye gidemediğim olurdu.Çok yakın bir ablamız var pazartesi bu soğukta evden atacaklar kadını çocukla.Hanımefendi kendi döşediği evinde duramıyor.İnsan elindekinin nankörü oluyormuş cidden.Şımarıklık bu yapılan başka bir şey değil.Yani bilmiyorum ev var yakında çocuğu olsa ilgilenecek var. Araba var her şey tamam. Ben otobüslerde sürünerek ise gidiyorum. Ev kira. Oğlan geçen hastalanmış zar zor izin alıp gittim. Bana babasına bir şey olsa Allah korusun yardıma koşacak kimse yok yakında da bir şey demiyoruz. Çok bunaldıgim olmadı mı oldu. Ama kendime dediğim şey bunu ben seçtim. Sebebi şu şu idi. Allah pişman etmesin. Böyle konular gerçekten beni çok kızdırıyor. Annemin dediği bu lafı çok severim. " Allah baklayı dişi olmayana verir." elimizdekiyle yetinmek o kadar kolay ki oysa... Allah hidayet versin ne diyelim.
Allah sizi de feraha çıkarsın inşallah. Tanıdığımıza da yardımcı olsun. Ben bir yere kadar empati yapabildim. Herkesi anlamaya çalışırım normalde ama bir yere kadar. Atanamamış öğretmenlerin cebinde 5 lira ile intihar ettiği bu ülkede böyle dertler bilemiyorum bana acımasızca geliyor.Atanamadım özel sektörün çilesini çektim şu an işsizim 27 yaşında insanım çay içecek param yok ev zaten zar zor dönüyor altımızda nerede araba ohooo okula bile akbil param yok diye gidemediğim olurdu.Çok yakın bir ablamız var pazartesi bu soğukta evden atacaklar kadını çocukla.Hanımefendi kendi döşediği evinde duramıyor.İnsan elindekinin nankörü oluyormuş cidden.Şımarıklık bu yapılan başka bir şey değil.
İnşallah canım sağ olasın.Atanamayan doktor yok ama atanamayan öğretmen var o kadar üzücü kiAllah sizi de feraha çıkarsın inşallah. Tanıdığımıza da yardımcı olsun. Ben bir yere kadar empati yapabildim. Herkesi anlamaya çalışırım normalde ama bir yere kadar. Atanamamış öğretmenlerin cebinde 5 lira ile intihar ettiği bu ülkede böyle dertler bilemiyorum bana acımasızca geliyor.
Keşke planlı programlı öğrenci alınsa ona göre yetistirilse böyle problemler olmasa... Neyse inşallah konu sahibi mutluluğu bulur ne diyelim. Kimse mutsuz olsun üzülsün istemem. Hayata bir kez geliyoruz sonuçta.İnşallah canım sağ olasın.Atanamayan doktor yok ama atanamayan öğretmen var o kadar üzücü ki
Bende böyle olsun istemem ama ruhum daralıyo bunalıyorum iş yerindeki insanlar düzgün olsa belki bu kdr sorun etmezdimYani bilmiyorum ev var yakında çocuğu olsa ilgilenecek var. Araba var her şey tamam. Ben otobüslerde sürünerek ise gidiyorum. Ev kira. Oğlan geçen hastalanmış zar zor izin alıp gittim. Bana babasına bir şey olsa Allah korusun yardıma koşacak kimse yok yakında da bir şey demiyoruz. Çok bunaldıgim olmadı mı oldu. Ama kendime dediğim şey bunu ben seçtim. Sebebi şu şu idi. Allah pişman etmesin. Böyle konular gerçekten beni çok kızdırıyor. Annemin dediği bu lafı çok severim. " Allah baklayı dişi olmayana verir." elimizdekiyle yetinmek o kadar kolay ki oysa... Allah hidayet versin ne diyelim.
Bence bir psikologla görüşün daha iyi yonlendırır. Cunku sızınkı baya takıntı olmusSelam arkadaşlar daha önce bi çok konu açmıştım bursaya alışamadığımı gerek iş olarak gerek ortam olarak Sevmedim bana bir çoğunuz tepki göstermişti ve ben alışmaya çalışıyorum kendimi zorluyorum ama cok daralıyorum Bursa bizim icin her konudan avantaj ev kendimizin cocuk olsa kayınvalidem bakıcak borçlarımız bitince bütün paramız bize kalıcak istanbulda olsak herşy masraf biliyorsunuz ama ailem orda olduğu için aklım hep orda çok kötü hissediyorum benim burda ne işim var diyorum bazen nolur çok zor durumdayım gitmemek için kendimi zor tutuyorum eşimi seviyorum oda üzülüyor bu duruma kırıcı yorum yapmassanız sevinirim arkdşlar nasıl atlatıcam bu durumu bu hisle bi ömür nasıl yaşıcam
Bu aynı şeyin konusunu kaçıncı açışınız? İki mi üç mü? Boşanın gidin İstanbul’a desek rahat mı edeceksiniz?
İstanbul' da elinizi sallasaniz değişime denk geliyor aynı yere atanacaginiz belli değil. Hadi aynı yere geldiniz sorun yasamayacaginiz belli degil. İnsanlar bazen saçmalar. Kendimizi kimseye kapatmamaliyiz. Yani size çocuk düşünüyor musunuz diye sordularsa ne olmuş? Memursunuz ve yasal hakkınız var ne yapabilirler yani. Kendi kendinizi kuruyorsunuz bence. Ön yargılı yaklasiyorsunuz. Böyle hiçbir yerde mutlu olamazsınız. Ben de şimdiki çalıştığım okula ısınamadım olmadı. Ama aklıma bile getirmiyorum işimi yapıp çıkıyorum bana ne.Bende böyle olsun istemem ama ruhum daralıyo bunalıyorum iş yerindeki insanlar düzgün olsa belki bu kdr sorun etmezdim
PsikoloJik baskıdır bu benceİstanbul' da elinizi sallasaniz değişime denk geliyor aynı yere atanacaginiz belli değil. Hadi aynı yere geldiniz sorun yasamayacaginiz belli degil. İnsanlar bazen saçmalar. Kendimizi kimseye kapatmamaliyiz. Yani size çocuk düşünüyor musunuz diye sordularsa ne olmuş? Memursunuz ve yasal hakkınız var ne yapabilirler yani. Kendi kendinizi kuruyorsunuz bence. Ön yargılı yaklasiyorsunuz. Böyle hiçbir yerde mutlu olamazsınız. Ben de şimdiki çalıştığım okula ısınamadım olmadı. Ama aklıma bile getirmiyorum işimi yapıp çıkıyorum bana ne.
Sormaları hiç normal değil o haddi bulan insan bana iş hayatımı zehir edebilir bu şartlarda çalışmak istemiyorum hiçPsikoloJik baskıdır bu bence
Siz bilirsiniz.Sormaları hiç normal değil o haddi bulan insan bana iş hayatımı zehir edebilir bu şartlarda çalışmak istemiyorum hiç
Cocuk sormayan mi var ayol...eski is yerinize dönseniz soracaklari ilk sey o olacak. .konu komsu akraba kv kpeder öküz altinda buzagi aramayin.tayininizi isteyin istanbula insSormaları hiç normal değil o haddi bulan insan bana iş hayatımı zehir edebilir bu şartlarda çalışmak istemiyorum hiç
olur ama 1.5 yilin hepsini ayri gecirmeyin bence, uzun olur. Biraz daha bursada durup sonra ist.a geçersiniz. Esinizle karar verirsiniz. Ogretmenseniz eylulde yeni doneme ist.da baslamak gibi mesela ama işinizi bilmiyorum tabi.Şöyle mümkün eşimin 1 buçuk yıl görev süresi var o bitsin gidebiliriz ama ben o kadar dayanamıcak gibi hissediyorum önden gitsem eşim sonra gelse idare etsek olmaz mı(((
Cok kötü hissettim ilk günden ben çalıştığım yerde o günden sonra adapte olamıyorum benolur ama 1.5 yilin hepsini ayri gecirmeyin bence, uzun olur. Biraz daha bursada durup sonra ist.a geçersiniz. Esinizle karar verirsiniz. Ogretmenseniz eylulde yeni doneme ist.da baslamak gibi mesela ama işinizi bilmiyorum tabi.
Edit, intihar falan okudum konuda. Gidin hic vakit kaybetmeyin bence.
Ama ist.da muhakkak psikologa da gidin. İst.da yasamakla bitmez sizin yasadiginjz depresyon
Sorma nedeni izin kullanmamam için Bİzde istemiyorduk ztn diyo bn şuan düşünmüyorum deyinceCocuk sormayan mi var ayol...eski is yerinize dönseniz soracaklari ilk sey o olacak. .konu komsu akraba kv kpeder öküz altinda buzagi aramayin.tayininizi isteyin istanbula ins
Bu her isyerinde olan bisey? Olmayan yer yok ki.Sorma nedeni izin kullanmamam için Bİzde istemiyorduk ztn diyo bn şuan düşünmüyorum deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?