Alışamıyorum yine ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben başka bi ilde 1.5 sene yalnız yaşadim 2 senedir de evliyim toplasan 10 kere memleketime gidememişimdir. 8 saat sürüyo yol. ama eşimle mutluyum.ailemde mutlu olmamı ister. burda aglayıp aglayıp esime dünyayı dar etmenin ne mantıgı var. senin burnun sürtmemiş hiç konu sahibi.

Ben intihar boyutundayım dayanamıyorum
Bakın durumunuza çok üzüldüm. Bu kadar kötü durumdaysanız bir uzman yardımı alın . Anneniz yanınıza gelsin bir süreliğine, belki biraz moraliniz düzelir. Allah yardımcınız olsun

Atanamadım özel sektörün çilesini çektim şu an işsizim 27 yaşında insanım çay içecek param yok ev zaten zar zor dönüyor altımızda nerede araba ohooo okula bile akbil param yok diye gidemediğim olurdu.Çok yakın bir ablamız var pazartesi bu soğukta evden atacaklar kadını çocukla.Hanımefendi kendi döşediği evinde duramıyor.İnsan elindekinin nankörü oluyormuş cidden.Şımarıklık bu yapılan başka bir şey değil.

Allah sizi de feraha çıkarsın inşallah. Tanıdığımıza da yardımcı olsun. Ben bir yere kadar empati yapabildim. Herkesi anlamaya çalışırım normalde ama bir yere kadar. Atanamamış öğretmenlerin cebinde 5 lira ile intihar ettiği bu ülkede böyle dertler bilemiyorum bana acımasızca geliyor.

Bu aynı şeyin konusunu kaçıncı açışınız? İki mi üç mü? Boşanın gidin İstanbul’a desek rahat mı edeceksiniz?

İnşallah canım sağ olasın.Atanamayan doktor yok ama atanamayan öğretmen var o kadar üzücü ki

İnşallah canım sağ olasın.Atanamayan doktor yok ama atanamayan öğretmen var o kadar üzücü ki
Keşke planlı programlı öğrenci alınsa ona göre yetistirilse böyle problemler olmasa... Neyse inşallah konu sahibi mutluluğu bulur ne diyelim. Kimse mutsuz olsun üzülsün istemem. Hayata bir kez geliyoruz sonuçta.

Bende böyle olsun istemem ama ruhum daralıyo bunalıyorum iş yerindeki insanlar düzgün olsa belki bu kdr sorun etmezdim

Bence bir psikologla görüşün daha iyi yonlendırır. Cunku sızınkı baya takıntı olmus

Bu aynı şeyin konusunu kaçıncı açışınız? İki mi üç mü? Boşanın gidin İstanbul’a desek rahat mı edeceksiniz?

Esinin bu boyutlarda bunalimda oldugunu bildigini dusunmuyorum ben.
Duygu kendi icinde yasiyor bunlari.Esine bu kadar yansitmiyordur.
Umarim korunuyordur yoksa bu psikolojiyle cocuga hazir oldugunu da dusunmuyorum.

Bende böyle olsun istemem ama ruhum daralıyo bunalıyorum iş yerindeki insanlar düzgün olsa belki bu kdr sorun etmezdim
İstanbul' da elinizi sallasaniz değişime denk geliyor aynı yere atanacaginiz belli değil. Hadi aynı yere geldiniz sorun yasamayacaginiz belli degil. İnsanlar bazen saçmalar. Kendimizi kimseye kapatmamaliyiz. Yani size çocuk düşünüyor musunuz diye sordularsa ne olmuş? Memursunuz ve yasal hakkınız var ne yapabilirler yani. Kendi kendinizi kuruyorsunuz bence. Ön yargılı yaklasiyorsunuz. Böyle hiçbir yerde mutlu olamazsınız. Ben de şimdiki çalıştığım okula ısınamadım olmadı. Ama aklıma bile getirmiyorum işimi yapıp çıkıyorum bana ne.

PsikoloJik baskıdır bu bence

Sormaları hiç normal değil o haddi bulan insan bana iş hayatımı zehir edebilir bu şartlarda çalışmak istemiyorum hiç
Cocuk sormayan mi var ayol...eski is yerinize dönseniz soracaklari ilk sey o olacak. .konu komsu akraba kv kpeder öküz altinda buzagi aramayin.tayininizi isteyin istanbula ins

Şöyle mümkün eşimin 1 buçuk yıl görev süresi var o bitsin gidebiliriz ama ben o kadar dayanamıcak gibi hissediyorum önden gitsem eşim sonra gelse idare etsek olmaz mı (((
olur ama 1.5 yilin hepsini ayri gecirmeyin bence, uzun olur. Biraz daha bursada durup sonra ist.a geçersiniz. Esinizle karar verirsiniz. Ogretmenseniz eylulde yeni doneme ist.da baslamak gibi mesela ama işinizi bilmiyorum tabi.

Edit, intihar falan okudum konuda. Gidin hic vakit kaybetmeyin bence.
Ama ist.da muhakkak psikologa da gidin. İst.da yasamakla bitmez sizin yasadiginjz depresyon

Son düzenleme:
Cok kötü hissettim ilk günden ben çalıştığım yerde o günden sonra adapte olamıyorum ben

Cocuk sormayan mi var ayol...eski is yerinize dönseniz soracaklari ilk sey o olacak. .konu komsu akraba kv kpeder öküz altinda buzagi aramayin.tayininizi isteyin istanbula ins
Sorma nedeni izin kullanmamam için Bİzde istemiyorduk ztn diyo bn şuan düşünmüyorum deyince

Hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz, bence kendinize eziyet etmeyin bi psikolojik destek alın.

Bahsettiğiniz şeyleri bir çoğumuz yaşıyoruz zaten ama hiç birimiz intihar etmeyi düşünmüyoruz.

Bence psikolojik destek alınca Bursa’yı bile seveceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…