Alıştık artık dedirten şeyler neler ?

toplumda görülen her türlü kötü iğrenç olan olaylar.....

kabullenmek istemiyorum ve düzelmesi için "kendimce" elimden gelen çabayı gösterdiğime inanıyorum ...

1 yaşındaki bebeğe tecavüzden sonra artık hiç birşey şaşırtmadığından alıştık artık diyorum...

lütfen yanlış anlaşılmak istemem "alıştık artık " diyorum "kabullendim" demiyorum.

alışmak kabullenmek değildir karakter yapısı olarak hayatımda çok şükür hiç bir kötü alışkanlığın bağımlısı olmadığımdan böyle düşünüyorum.

sonunun ne olacağı belli olmayan,
insanların içinde iman ve vicdan duygusu kalmayan bu dünyada yaşamaya mecburen alıştık artık...

Bütün inanılması güç, düzgün insanların şaşkınlıkla karşıladığı ama şimdi yaparlar onuda yaparlar diyebildiğimiz her şeye alıştık...
Ama bizim başımıza gelir mi diye düşünüyormuyuz acaba??????
Değiştirebildiklerimizi değiştirme çabasındamıyız acaba???????
Toplum olarak. Eğer hala çaba sarfetmiyorsak kabullendik demektir.
Sardunyacım ağzına sağlık valla. Kabullenmemek önemli olan.
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşadın diyor toplum.
Bir olaya şahit oluyor, insanlar evlerinde çocuklarıyla katlediliyor.
Ama bilipde şahitlik yapan yok. Bugün ona yarın bana diyen yok....

Susan toplum olduk galiba. Çok azımız hakkımızı savunur olduk....
Yanlış mı düşünüyorum....

çok haklısın tatlım çok maalesef öyle olduk ((

bir elin parmaklarını geçmeyen bireysel çabalardan öteye geçmiyor mücaadelemiz kabullenmememiz (

alıştım yanlızlıga..alıştım kadersızlıgıme...
Alıştım..sansın hıc gulmememsıne...
Alıştım ıyı nıyetımın kötu kullanılmasına...
Alıştım aşksızlıga....
Alıştım..aglamalara...
Alıitım yaşamaya....
Alıştım malalesef bu hayata...

annemin hayatta olmamasına alıştım.
susup izlemeye alıştım.
yaşadığım kötü günlerimin ailem tarafından yüzüme vurulmasına alıştım.
kocamın vurdum duymazlığına alıştım.
alışmak kötüymüş insan kendi benliğimden çıktım alışkanlık benliğinde geziniyoeum salak salak.

beklemeye alıştım heralde..
o kdr uzun zmndır o kdr büyük bi arzu ile bekliorum ve bu bekleme vaziyetine o kdr alıştım ki, bigün beklediim şey gerçekleştiinde ne yapıcam bilmiyorum.. heralde bi süre aptallaşıcam, ayırdına varamicam..

bazılarına alıştım alışmasına ama alışmak gunler,aylar yıllar gectıkce artmak zorunda kalıyor bıtmıyor kı
başarabılene ne mutlu..

sevgilim dedigim ayinin ben 39.6derece atesle hasta hasta yatarken beni merak etmemesine... ertesi gun de (yani bugun) yine hic umrunda olmayip arkadasiyla aksam yemegine cikmasina ve bu davranslari yuzunden sinirden aglamaya coooooook iyi alistim.
ona soylemistim hastayken ilgisiz davranilmasindan hoslanmam diye ama hic. 1yilin hatri olmasa coktan bitirirdim cunku artik bardagi tasirdi.
sirf icimi dokmek icin bu halde pc nin basina gectim
yine agliorum iste senağlama

Bir gün cep tlf calıp,sayın x hanım işe alındınız dıye tlf beklemeye alıstım....
Cevremdekılerın calısmıcak mısın,kpss kac aldın ne tercıh yaptın sorularına alıstım..
Evde oturmak bana göre deıl derdım ama sanırım bunada alısmaya baslıyorum :))

Bize sunulan her ortama,her kurala,her olaya ses çıkarmadan yaşamaya alıştık.

aldatılmaya alıştık , aldatmaya alıştık,kandırılmaya alıştık,sevgisizliğe saygısızlığa alıştık,insanların birbirini kullanmasına alıştık.alıştık alıştık herşeye alıştık.herşey normal geliyor artık bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…