Alıştık artık dedirten şeyler neler ?

kendime alıştım kıskançlıklarıma, her fırsatta acaba diyen paranoyak kadına alıştımbenneyaptımki

Yazmaya,okumaya,yeniden düzeltip yazmaya,copy paste yapmaya alıştım....

bazı şeylere hemde nasıl alıştık...trafik kazalarına, insan ayrımcılığına... ne giyersen o sun maalesef fikirlerle diil kıyafetlerle ağırlanıyoruz. yalan söylemeye,krizin basit bir olay olduğuna vede işsizliğe daha öyle çok ki ama biz önce kendimizi ,sonra herkesi sevmeye öyle alışkınız ki...biz değerliyiz ve bununda üstesinden geliriz.haklı olmayı diil ,mutlu olmayı seçiyorum.umutluyum ...çirkinlikleri biz yaptıysak güzelliklere çevirmekte bizim elimizde ..kk klubü kadınları olarak .tepkisel olmayı diil etkisel olmayı seçip örnek olalım ..sevgiyle kalın...

alıştıgımız şeylerin başında şavaş ve şiddet geliyor sanırımbenneyaptımki.gözlerimiz aşina olmuş kan görmeye kulaklarımız aşina olmuş masum çıglıklar duymaya.dillerimiz aşina olmuş susmaya susturulmaya.o kadar alışmışızki bunlara sadece bakıyoruz

en kötü şeyler bile olağan gelmeye başladı herkeze, maalesef herşeye alıştık....

arsızlıklara ,hırsızlıklara ,yuzsuzlere..kavgalara..terk etmelere..hatta aldatmalara..(ben yada eşim değil) alıştık..

herseye alışıyo bız ınsanlar herkesın dedıgı dogru alışmak sevmekten daha zor gelıyo ama alıştık bıker katlanmaya okadar keskelerımız varkı keşkelere bıle alıştık bole hayata alıştık hayatımızı degıstırmeden yasamaya alıştık acıları gormeden yasamaya alıştık alıştık ıştee nedıyeyımm

bende alışamadım alışmakta çok zor dayanamıyorum bazen bütün üzüntülerimi bi torbaya koysam gömsem ne güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…