Alıştık artık dedirten şeyler neler ?

borçların bitmemesine her akşam evde para konusunun konuşulmasına alıştım...
kısmetse gelir handan yemenden kısmetse ne gelir elden sözünee pek bi alıştım...
her şeyin hayırlısı olsun demeye alıştım..
alışmayada alıştımm

Hoşgörüsüzlüğe , saygısızlığa, sevgisizliğe, vurdum duymazlığa, alıştıkmı ne dersiniz.?

off off insan hayatta neye alışmıyor ki ..
Sırtımı tamamen birine dayıcak insanı bul(a)mamaya alıştım görünürde cok arkadasım var ama kimse yok ..

valla ben hiçbişeye alışmadım alışmıcamda.bu bakımdan galiba heralanda agresif oluyorum.
kendime bile zaman zaman rutinlerindem dolayı isyan edenlerim
bişey sürekli oluyorsa -iyi yada kötü- mutlaka sorun vardır onda.

bende sokakta öpüşüp kokuşup duranları görmeye alışmıştım artık
ama bugün kız kıza çarşının tam göbeğinde öpüşenleri görünce hemde bayağı bayağı ihtiraslı daha nelere alışcaz bakalım dedim !!

yerlere tükürenlere,trafik karmaşasına, krizlere ,yalan ve kısa süren sevgilere, sahte gülümsemelere,hayattaki tüm sahteliklere öylesine alışmışızki artık çok normal geliyor......

Özlemeye...
Hasretle yanmaya gönlüm o kadar alıştı ki..

""hayatta"""" nelere alışmadıkki derde,kedere meteliksiz gezmeye en kötüsüde sevip sevilmemeye.

bırakın uzun uzun sohbet edenleri 2 çift laf ettiğim kişilerin bile cevap olarak "ben" diye başlayan cümleler kurmasına alıştım artık

-arabamızın bozulmasına
-kayınpederimin sorumsuzluklarına ve hatalarına
-evimizde sürekli birşeylerin arızalanmasına
-yüksek gelen faturalara özelliklede elektrik:bbo:benneyaptımki

Telefonumun cevapsız çağrı bilmemkaç sayısına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…