Alışveriş hastalığı..

AYNI ŞEYİ YAPIYORUM internette sepete koyup sonra bırakıyorum öyle almıyorum. :) :) :)

bu sene alışverişlerimi o kadar kıstım ki ihtiyaçlarımı bile almaz duruma geldim kıyafetlerim eskidi hiçbişey almıyorum bu sefer de öbür uca gittim :) kredi ödüyorum o beni çok zorladı. düzenli bir yere paramın gitmesine alışkın değilim o yüzden bir de kredi kartı borcu ödemek zor geliyor almıyoırum bende bişey

Bende üniversitede böyleydim yemez içmez paramı çula çaputa yatırırdım eve gizlice sokardım annem bu üstündeki yenimi dediğinde hep bi yalanlar falanlar..ama bi evlendim işte o zaman 50 tl nin bile ne büyük para olduğunu öğrendim ilk senem çok zor geçti sonrada başka telaşlar başka gayeler daha ciddi meseler olunca artık avm ler ilgimi bile çekmio ki ben günd 5 avm gezen insan :) şimdi bu parayı buna harcayacağıma biriktirir yurtdışında tatile giderim diyorum ya da en önemlisi para biriktirme geleceği garantileme arzusu..bu çok büyük yer kaplıyor artık bende..bence odağınızı çekebileceğiniz başka şeyler bulun ben hayalimdeki Barcelona tatili için mayıs ayında bi kestim alışveriş yapmayı şimdi bi bakıorm içimden bile gelmio ve ben farkında olmadan kurtulmuşum bile bu illetten :)

Yalnız belirtmeden geçemicem Nar Gourmet'den gizli bir İndirim kodu buldum. Bence deneyin bir kaç defadan fazla denedim çalışıyor ben bir sürü şey aldım o yüzden artık sizle de paylaşabilirim :)) İndirim kodu: Alışveriş yapacaklara afiyet olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…