nasıl desem iş yerinde çok boş vaktim var alışveriş sitelerinde zaman geçirmek iyi oluyo.Kendine baska uğraslar bul.. bende ise gireli fazla alamiyorum..ama evdeyken el boşlugundan surekli alisveristeydim. Haftada 3 kez muhakak kiyafetler alirdim.. simdi kafayi kasimaya vakit yok.. ahanda sana suan discide sira beklerken yaziyorum..
Şöyle anlatayım :)sık sık kıyafet almıyorsun ve alışveriş sitelerinde gezmiyorsun :) doğrumudur.
sık sık kıyafet almıyorsun ve alışveriş sitelerinde gezmiyorsun :) doğrumudur.
[/QUOgiyi
Nisbeten Doğrudur :)
Elbise,etek giyindiğim nadirdir. Genelde spor giyinirim. İhtiyacım olmadığı sürece de almam kıyafet. Aldıklarımı da üstümde paralanana kadar giyerim :) Kıyafetlerimi seviyorum bir de ben yenilerini alıp onları kenara atmak onlara ihanetmiş gibi geliyor:))) Alışkanlıklarımdan vazgeçmem zor :) Bir spor ayakkabım varsa kullanabildiğim kadar onu kullanırım, artık kullanılmayacak duruma geldiyse alırım yenisini . Alışveriş sitelerini takip ederim ama ihtiyacım olunca sipariş vermek için.
Mağaza mağaza gezip bakmak , denemek çok zor geliyor bana sıkılıyorum. Bir de birinin üstünde bir şey beğenip gidip girek almayı seviyorum , oh yani kolay iş.
yenisini alacaksan rahatını bozma :)benimkiler de yıpranmaz ama o dizler illa parlıycak bacak bacak üstüne atmadan oturmaya alışmam lazım
fazla kıyafetlerimi belediyenin yardım kutularına koyuyorum.ama alışveriş için bahaneye dönüşüyor sanki.İsraf diye bişey var ya hani ondn.. Tonla kıyafetin varsa cebine yazık fazla geliyorsa Fener Oll kampanyasına destek ver
evet seninki olması gereken aslında.ben sanırım kaliteli alıp az almaya çalışacağım.aslında elimdekileri yıpratabilsem ne hoş olur.Şöyle anlatayım :)
Ben spor giyi
Fırsatla ilgili değil kesinlikle. Benimkisi hastalıktı. Okunacak kitap olduğu halde durmadan alıyordum. Kitap kıyafet gibi değil çünkü, sezonluk çıkmıyor ki hep var. Bugün almasam okumak istediğimde de alırım ama hastalık olunca duramıyorsun. Bir ayda 79 kitap düşünün -ki ondan bir ay önce okumadığım kitapları listelemiştim. Mart ayında da fuar oldu oradan da bir 20 kitap aldım ve ondan sonra almama kararı aldım. Şöyle düşünün iki günde bir D&R'a gidiyordum. Kitap almak beni mutlu ediyordu. Şimdi alsam yine mutlu oluyorum; en son 5 ay önce Kahramanın Sonsuz Yolculuğu'nu aldım. Abim Kasım ayında iki tane hediye kitap almış. Düşünün 2017 senesinde Tüyap'tan aldığım kitapları daha okumamışım. 2017 yazında 10 tane kitap alışverişi yapmıştım netten indirimli onlardan sadece 3 tanesini okumuşum. Üstelik ben her gün bir kitap bitiren insandım, sürekli aldığım için sıra gelmiyordu.sonrasında azalttın mı yoksa fırsatın mı olmuyor.
Begeniyorum tabii, zaten belli bir tarzim var,o dogrultuda alisveris yapiyorum,moda diye ivir zivir seyler almiyorum. Siradan markalari kullanmiyorum,herkeste olan seyleri almiyorum,belirli markalarin urunleri zaten az sayida uretildiginden herkeste olmuyor. Gectigimiz kis giydigim cizmeyi 6 sene once almistim,gercek deri siyah uzun bir cizme. Bu sene alsam yine ayni model bir cizme alacaktim,dolayisiyla evde var oldugundan almadim. O paraya simdi spor ayakkabi bakiyorum yaz renklerinde. Eskiden surekli yurt disina cikardim is icin oradan yapardim alisverisimi. Simdi calismiyorum,o zamanlar aldiklarim hala cok guzel ve saglam. Esyalarimi cok ozenerek kullanirim,asla zarar gormezler,temiz birakirim hep. Bu da omurlerini uzatiyor tabievet bu konuyu düşüneceğim.uzun süre aynı kıyafeti beğenebiliyor musun
ev iş çocuk bu üçü arasında kendim için hiçbirşey yapmadan yaşıyorum.çok sıkılganım heryerden herşeyden çabuk sıkılırım.alışverişden asla :)
Ben bağışlayamıyorum da. Kimseye kitaplarımı da veremiyorum ödünç. Kenarı kıvrılsa kitabın oturur ağlarım. Yanağımı dayar uyurum o derece seviyorum. Kitaplıklarımın karşısına geçip hayran hayran izleyebilirim saatlerce. Gerçi ben okuduğum her kitabta muhakkak sevdiğim kısımlara postitle hislerimi yazıp yapıştırıyorum. Çünkü hepsini çocuklarıma bırakacağım. Benim okuduğum sayfaları okusunlar. İçlerindeki notları bulup hislerimi paylaşsınlar...o fena bir hastalık ben de 10 büyük koli dolusu kitap var bir kuruma bağışlıycam fakat yine almaya devam ettiğim için annem deliriyor tam kurtuldum derken kadına fenalık basıyor benim yüzümden :)
Tamam işte fener ol kampanyasına destek ol canım sen de :)fazla kıyafetlerimi belediyenin yardım kutularına koyuyorum.ama alışveriş için bahaneye dönüşüyor sanki.
Ben de sevmemAlışverişi sevmeyen tek dişi cinsi ben miyim acaba?
İlerideki canım kocam onu bekleyen velinimeti hissediyor mu acaba:))
Aklımda deli sorular.
Gezmek:)) en sevdiğim.Ben de sevmem
Habire neden paramı saçmasapan seylere harcayayım
Az alırım kaliteli pahalı alırım
Parami kenara atarım alıp alıp dolap köşelerine yığacağima
Dolu birikim yaptım
Gezerim tozarım yeni yerler görürüm
seçici değilim çok çabuk beğenirim.nasil her ay bir sey alabiliyorsunuz, demek ki secici degilsiniz?
su mevsim degisiminde giymek icin bir elbise alayim dedim, kullanisli ve sik bir sey olsun istiyordum, haftalardir karar veremedim,
en sonunda da ay biraz kilo vereyim oyle bakayim deyip kapattim konuyu, artik yaz sezonuna kismetse
ama dolabimdaki her seyi severek giyiyorum,
dolabimda da cok az esya var, hatta bazi parcalarin direk alternatifi yok.
seçici değilim çok çabuk beğenirim.
ben beğeniyorum çoğunu neden aldım ki diyorumpeki begendiginiz seyi yeniden yeniden giyme istegi duymuyor musunuz?
ben bazi sezonluk kiyafetlerimi tum sezon boyunca giyiyorum mesela, neredeyse her makinada o da yikaniyor,
seviyorsam ve de modasi gecmedi ise neden giymeyeyim,
oyle olunca da bir yenisine ihtiyac duymuyorum,
cunku yenisi olsa yine o begendigim elbiseyi giyerim
Ben bağışlayamıyorum da. Kimseye kitaplarımı da veremiyorum ödünç. Kenarı kıvrılsa kitabın oturur ağlarım. Yanağımı dayar uyurum o derece seviyorum. Kitaplıklarımın karşısına geçip hayran hayran izleyebilirim saatlerce. Gerçi ben okuduğum her kitabta muhakkak sevdiğim kısımlara postitle hislerimi yazıp yapıştırıyorum. Çünkü hepsini çocuklarıma bırakacağım. Benim okuduğum sayfaları okusunlar. İçlerindeki notları bulup hislerimi paylaşsınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?