Ben de kitaplarımı veremem sanıyordum fakat gerçekten kalabalık yapıyor evde benim kütüphanem vardı bir oda annem en sonunda isyan etti kendi evin olunca oraya ayrı oda yap kitaplarına dedi yani tek eve çıkarsam anca çünkü evlenmeyi düşünmüyorum şuan ki çocuklar tabletle bütünleşiyor malesef kitaplara kıymet veren pek yok
ben beğeniyorum çoğunu neden aldım ki diyorum
yok yoookk ben ona alışamadım olmuyor malesef ilk çıktığında arkadaşım getirmişti yurtdışından sonra hediye de geldi ama olmuyor yani yapamıyorum benbende kindle var ve hic okumadigim kadar kitap okuyorum, cunku tasimasi kolay, yabanci dilde okuma yaparken sozluk yardimi da cok iyi oluyor.
eskiden kitap sayfasi cevirmenin hazzi baska derdim, hala da evet o haz baska diyorum ama, e-kitabi varsa basili kitap almiyorum artik.
yok yoookk ben ona alışamadım olmuyor malesef ilk çıktığında arkadaşım getirmişti yurtdışından sonra hediye de geldi ama olmuyor yani yapamıyorum ben
Konuyu ben açmışım gibi hissettim. Ben de aynı böyleyim maaşı aldığım gibi yüzde 80ini kıyafete yatiriyorum sonra ay sonunda sıkışıyorum hep. Almasam bile internetten kombinlere bakarım sanırım bu bi hastalıkmerhaba arkadaşlar.ben de sürekli yeni kıyafetler alma isteği var.her ay kesinlikle kıyafet alırım.bunun bir hastalık olduğunu düşünmeye başladım.içinizde benim gibi sürekli kıyafete para harcayanlar var mı?
tedavi edilmesi gereken bir sorun mu bu bilemiyorum.
Bak ben bugun 2 avm gezdim,bir cop bulamadim alacak. Hepsi siradan seyler,bildik magazalarin siradan urunleri. Pazara da gitsen aynilarini bulursun,hic biri orjinal degil,degisik bir yani yok,birbirinin aynisi. Cantama kitap koymustum,gittim kendime bir kahve ismarladim,iki saat okudum eve geldim.alisverise bakis acinizi degistirin bence,
minimalistlik uzerine okuyun + arastirin tavsiye ederim.
Bak ben bugun 2 avm gezdim,bir cop bulamadim alacak. Hepsi siradan seyler,bildik magazalarin siradan urunleri. Pazara da gitsen aynilarini bulursun,hic biri orjinal degil,degisik bir yani yok,birbirinin aynisi. Cantama kitap koymustum,gittim kendime bir kahve ismarladim,iki saat okudum eve geldim.
Alışverişi sevmeyen tek dişi cinsi ben miyim acaba?
İlerideki canım kocam onu bekleyen velinimeti hissediyor mu acaba:))
Aklımda deli sorular.
Burda bi tane daha varmerhaba arkadaşlar.ben de sürekli yeni kıyafetler alma isteği var.her ay kesinlikle kıyafet alırım.bunun bir hastalık olduğunu düşünmeye başladım.içinizde benim gibi sürekli kıyafete para harcayanlar var mı?
Her ay bence normalmerhaba arkadaşlar.ben de sürekli yeni kıyafetler alma isteği var.her ay kesinlikle kıyafet alırım.bunun bir hastalık olduğunu düşünmeye başladım.içinizde benim gibi sürekli kıyafete para harcayanlar var mı?
Hayat prensibim bu benimde. Yerim içerim gezerim alırım. Nasıl olsa ölecemMezara mı götüreceksin harca gitsin :)
Nerelerden alışveriş yapıyorsunuz sorun olmayacaksa.. Ben kıyafetlerimi baya azalttım. Dediğiniz gibi avmlerde dahil benzer ürünler var ve bi süre sonra yıpranıyorlar. Orta halli diyebilirim. Uzun ömürlü dayanıklı, farklı, şık ürünler arıyorum ama bulamıyorum. Marka olarak vs yardımcı olabilir misiniz. Kaliteli az öz almak istiyorum ben de.Bak ben bugun 2 avm gezdim,bir cop bulamadim alacak. Hepsi siradan seyler,bildik magazalarin siradan urunleri. Pazara da gitsen aynilarini bulursun,hic biri orjinal degil,degisik bir yani yok,birbirinin aynisi. Cantama kitap koymustum,gittim kendime bir kahve ismarladim,iki saat okudum eve geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?