Hangi markalardan alıyorsunuz acaba. Benim de dolabı elden geçirip yenilenmem lazım. Güzel şık şeyler arıyorum bulamıyorum sankiBen çok kıyafet almayı sevmiyorum, dolabımın tıkış tıkış dolu olmasını da sevmiyorum, fazla olan hicbirseyi sevmiyorum hayatımda :) ama aldığım kıyafetin, kumaşına, markasına dikkat ederim, aldığım belli birkaç marka vardır, tarzım da bellidir , bana çok rahat kıyafet hediye alır arkadaşlarım.
Çalışıyorsak, kazanıyorsak harcayalım, para istiflemenin anlamı yok bana göre de ama dolapta etiketi çıkmamış kıyafetin beklemesi, modası geçti diye bir iki kez gidilip kenara atılan eşya beni rahatsız eder. Kıyafete verdiğim parayı, gezmeye ve yemeğe harcamayı tercih ederdim ben.
Eskiden yurt disindan alirdim her seyimi. Is sebebiyle ciktigim zamanlarda. Chan luu,liu jo,hogan,giuseppe zanotti ,Diane Von Furstenberg,zagliani gibilerindenNerelerden alışveriş yapıyorsunuz sorun olmayacaksa.. Ben kıyafetlerimi baya azalttım. Dediğiniz gibi avmlerde dahil benzer ürünler var ve bi süre sonra yıpranıyorlar. Orta halli diyebilirim. Uzun ömürlü dayanıklı, farklı, şık ürünler arıyorum ama bulamıyorum. Marka olarak vs yardımcı olabilir misiniz. Kaliteli az öz almak istiyorum ben de.
Çevremde var böyle tanıdığım, ama o ev hanımı olmasına rağmen bu kadar meraklı mesela, hastalık olduğunu düşünüyoruz onda çünkü maddi durumu da zayıf. Eğer bu kategorideyseniz bu bir hastalık. Ama çalışıyorsanız, aktif bir hayatınız varsa değil tabiki. Bir yorumunuzda aldıktan sonra beğensem keşke demişsiniz, alışverişe çıktığınız zaman aldıktan sonraki ruh halinizi düşünerek kendinize engel olabilirsiniz bence. Birde dışarıya az parayla çıkmanızı öneririm, o zaman bir tasarruf hissi doğuyor insanın içinde ya da bende o etkiyi yapıyor. Bir deneyin :)merhaba arkadaşlar.ben de sürekli yeni kıyafetler alma isteği var.her ay kesinlikle kıyafet alırım.bunun bir hastalık olduğunu düşünmeye başladım.içinizde benim gibi sürekli kıyafete para harcayanlar var mı?
tedavi edilmesi gereken bir sorun mu bu bilemiyorum.
Tesekkur ederim cevabiniz icin zaraya bakacagimvalla ben dar sevdiğim için zara ya da mango yandan fermuarlı tayt model kumas pantolonlar alıyorum
Bence psikolojik bi sorun kendimden bliyorum. Babam hem memur hem ticaretle uğraşan biriydi ama o kadar cimriydi ki hiç doğru dürüst kıyafetim olmadı.Ortaokulda formam ikimci eldi yırtıktı hatta onla okula gittim. Ergenliğe girdim boyum uzayınca filan tek bir kat elbisem vardı etek gömlek ondan başka insan içine çıkacak başka elbisem yoktu. Mesela lisede sınıfça sevdiğimiz hocamızın düğünü vardı herkes gitti ben gidemedim düğüne giyecek elbisem bile yoktu. Mahalle salonunf düğün olurdu annemi çağırmam gerekirdi o kadar utanırdım ki insan içine girmeye. Sonra atandım gerekli gereksiz güzel çirkin netten veya dükkanlardan bir sürü elbise aldım haddi hesabı yok şimdi kimlere verdim onları hatırlamıyorm bile doygunluk yaşayınca bıraktım o kadar almayı. Pişman mıyım tabiki hayır. Şimdilerde hiç almıyorum neredeyse en son ne zaman ne aldığımı hatırlamıyorum bile.merhaba arkadaşlar.ben de sürekli yeni kıyafetler alma isteği var.her ay kesinlikle kıyafet alırım.bunun bir hastalık olduğunu düşünmeye başladım.içinizde benim gibi sürekli kıyafete para harcayanlar var mı?
tedavi edilmesi gereken bir sorun mu bu bilemiyorum.
Hangi spor ayakkabılar acaba onlar?Iste duzgun marka alirsaniz tas gibi oluyor o pantolonlar ayakkabilar. Yenisini alma ihtiyaci duymuyorsunuz. Iyi bir spor ayakkabi 600-700 liradan basliyor,aldiginizda senelerce giyebiliyorsunuz,makinada yikadiginizda yepyeni oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?