D duman85 ...... Kayıtlı Üye 5 Kasım 2010 7.829 155 173 13 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Lambrusco #41 cagladan .!.: Aa buna sevindim, hani uğraşmak istemiyorum yoksa acaba normal hesap numaramı verip transfer etmelerini mi istesem diye düşünüyordum. İyi o zaman uğraşmama gerek yok:) teşekkür ederim yanıt için! Genişletmek için tıkla... hesabın varsa daha mantıklı tabe:) rica ederim ne demek:) iyi geceler,geçmiş olsun...
cagladan .!.: Aa buna sevindim, hani uğraşmak istemiyorum yoksa acaba normal hesap numaramı verip transfer etmelerini mi istesem diye düşünüyordum. İyi o zaman uğraşmama gerek yok:) teşekkür ederim yanıt için! Genişletmek için tıkla... hesabın varsa daha mantıklı tabe:) rica ederim ne demek:) iyi geceler,geçmiş olsun...
Lambrusco Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2010 3.692 435 0 - Yurtdışı 13 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Lambrusco #42 duman85 .!.: hesabın varsa daha mantıklı tabe:) rica ederim ne demek:) iyi geceler,geçmiş olsun... Genişletmek için tıkla... Hımm öyle mi yapayım, tamam en iyisi mail atayım bir kez daha:):):) Size de iyi geceler! Teşekkür ederim!
duman85 .!.: hesabın varsa daha mantıklı tabe:) rica ederim ne demek:) iyi geceler,geçmiş olsun... Genişletmek için tıkla... Hımm öyle mi yapayım, tamam en iyisi mail atayım bir kez daha:):):) Size de iyi geceler! Teşekkür ederim!