- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
- Konu Sahibi captain price
-
büyüksünBen çıkıp alıyorum.Bayanlarda ayakkabı çanta kıyafet ihtiyaçtan alınmaz.Bayanlar ayakkabıyı dışarıya çıplak ayakla çıkamicağımız için almayız:) estetiktir bayanın işi.O yüzden ihtiyaç olarak bakmak bana doğru gelmiyo.Varsa param alırım affetmem pişmanda olmam:)))))
Ooohhhh sefaaan olsunhttps://cdn.rnd.com.tr/ayakkabiduny...uctImg/original/635896104739120994.jpg?w=1400
ayakkabı şu kızlar. aldım vallahi dün :)
Eğer çok giyisi ayakkabı vs varsa. İkinci el sitelerinde satarım kullanmadıklarımı. Hem gardolabımı ferahlatırım hem 5 kuruş harcamadan o ayakkabıyı alırım. Ama ben giyim konusunda hep tutumlu olduğum için sorun yok. Abiye bir kaç kurtarıcı ayakkabı. Yazlık ve kışlık ayakkabılarım olur parcalanana kadar giyerimçalışıyorum. ailemle kalıyorum. maddi olarak problemimiz yok.
maaşımın bi kısmını biriktiriyorum, bi kısmını harcıyorum. bu kısımlar değişmekle birlikte genel olarak harcadığım kısımlar daha yüksek
söylenmez ama yardım da yapıyorum.
çanta, ayakkabı, kıyafet, takı... severim yani alışverişi. ama neye ihtiyacın var diye sorarsanız koca bi hiç.
mesela ihtiyacım olmamasına rağman uzun zamandır beğendiğim bi ayakkabıyı çıkıp alasım var şu an. bazen diyorum ki ihtiyacın yok bazen de diyorum ki o 200 tlyi harcamak seni mutlu edicek, aynada görünce kendini beğeniceksin, harca gitsin. son bir aydır kendimi ikna halindeyim mesela o ayakkabı ile ilgili.
sürekli bu ikilemdeyim.
ikilemde olmak da daha kötü. ya harcama sus ya da harca pişman olma. her iki durumda da pişman olmak vallahi çok zor.
soru çıkıp o ayakkabıyı alayımdan ziyade siz ne yapıyosunuz hangisi mantıklı?
seninki de dert mi demeyin ama...
Annen haklı ben giyime değil de gezip tozmaya harcadım hep bekarken. Şimdiki aklım olsa o parayı biriktirir dim. Ev bile alırdım yaaaannem de evlenirken pişman olursun keşke daha çok biriktirseydim diye diyor. e şu an aday bile yok. geleceğin tabak çanağına yatırım yapamam ya.
Ooohhhh sefaaan olsuniyi yapmışsın güzelmiş güle güle eskit Can'ım.
Ya bende bişey paylaşıyım sizle, bende Adidas'ın süperstar gold modelini çok istiyorum ya aylardır
Fiyatı 310 önce bi pahalı geldi sonra dedim alcam ama şuan bulamıyorum istte ne kadar awm gezdiysem yokya kalmamış ya da henüz gelmemiş
Sizce Nasıl ? Resmini buraya Nasıl koyucağımı bilemedim
Vallahi ben bu duruma en kısa tabiriyle "fakirlik" diyorumçalışıyorum. ailemle kalıyorum. maddi olarak problemimiz yok.
maaşımın bi kısmını biriktiriyorum, bi kısmını harcıyorum. bu kısımlar değişmekle birlikte genel olarak harcadığım kısımlar daha yüksek
çanta, ayakkabı, kıyafet, takı... severim yani alışverişi. ama neye ihtiyacın var diye sorarsanız koca bi hiç.
mesela ihtiyacım olmamasına rağman uzun zamandır beğendiğim bi ayakkabıyı çıkıp alasım var şu an. bazen diyorum ki ihtiyacın yok bazen de diyorum ki o 200 tlyi harcamak seni mutlu edicek, aynada görünce kendini beğeniceksin, harca gitsin. son bir aydır kendimi ikna halindeyim mesela o ayakkabı ile ilgili.
sürekli bu ikilemdeyim.
ikilemde olmak da daha kötü. ya harcama sus ya da harca pişman olma. her iki durumda da pişman olmak vallahi çok zor.
Siz de bir resim atin bakalim nasıl cantaymis. :)))Öğlen bir çanta beğenip almadım.
O andan beri aklımda o çanta var.
ÜZerine bu konuyu okuyunca tuhaf oldum.
Yarın gidip alsam mı
Aaa Cidde'n mi bende eskiden beri görüyorum insanlarda ama yeni beğendim bayılıyomBu süperstarlari da oldum olası pek sevemedim.
Ama ben de yaşasın alışveriş diyorum
Maalesef alıyorum. Ama sen almayabiliyorsan alma. Ben alışverişkolik olduğum için alıyorum. Hiç bir şey aklımda kalmıyor. Ama evlendiğimizden beri durumumuz sıkışık. Birikim yapamıyoruz. Şimdi çok beğenip alacaksın ama bir kullanımdan sonra sıkılacaksın. Bu açıdan düşün. Zira bana hep böyle oluyor. Her şey alana kadar. Sonrası: Dolapta bekliyor.çalışıyorum. ailemle kalıyorum. maddi olarak problemimiz yok.
sürekli bu ikilemdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?