- Konu Sahibi captain price
-
İşte o yüzden daha çok harcıyorsuninternetten alışveriş pek sevmiyorum çünkü huyumdur aldığım şeyi ertesi gün giymem lazım
Calışıyosun . Paran var durumda iyi . Eeee git al hadi . Ben alırdım . Bu günler bir daha gelmeyebilir . Koş git al bi tane de bana bayılırım ayakkabıya.
bi şey olmadı da işe başladığımdan beri hep aynı ikilem.
annem çoğunu biriktirmemden yana. ama pek mümkün olmuyor. benden bi beklentileri yok maddi olarak. ama mesela evlenecek olsam benim de onlardan maddi bi beklentim olamaz. kendi yağlarında kavrulan insanlar. bu yüzden hani biriktirme merakım.
ben de çok savurgan değilim, tarzım olmayan şeyi de almam. bilinçli alışverişçiyim yani ama işte ihtiyaç yok. kendimi zora da sokmam asla.
bi de mesela harcadığım kısmın tamamı alışveriş değil de arkadaşlarla yeme içme de içinde. anlamıyorum bazen bu para nereye gidiyor.
Ay cok mu belli ettim :)))Belli oluyo
çalışıyorum. ailemle kalıyorum. maddi olarak problemimiz yok.
maaşımın bi kısmını biriktiriyorum, bi kısmını harcıyorum. bu kısımlar değişmekle birlikte genel olarak harcadığım kısımlar daha yüksek
söylenmez ama yardım da yapıyorum.
çanta, ayakkabı, kıyafet, takı... severim yani alışverişi. ama neye ihtiyacın var diye sorarsanız koca bi hiç.
mesela ihtiyacım olmamasına rağman uzun zamandır beğendiğim bi ayakkabıyı çıkıp alasım var şu an. bazen diyorum ki ihtiyacın yok bazen de diyorum ki o 200 tlyi harcamak seni mutlu edicek, aynada görünce kendini beğeniceksin, harca gitsin. son bir aydır kendimi ikna halindeyim mesela o ayakkabı ile ilgili.
sürekli bu ikilemdeyim.
ikilemde olmak da daha kötü. ya harcama sus ya da harca pişman olma. her iki durumda da pişman olmak vallahi çok zor.
soru çıkıp o ayakkabıyı alayımdan ziyade siz ne yapıyosunuz hangisi mantıklı?
seninki de dert mi demeyin ama...
ne kadar istediğiniz çanta?ben 3 aydır o çantayı almamak için direniyorum
ha bu 3 ay içinde o çantaya vereceğim parayı başka şeylere harcamadım mı harcadım..
ne kadar istediğiniz çanta?
trendyolda gördüm bir kere 229 a düşmüştü ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?