alisveriste kandirildim cok sinirliyim cokk..kizimda mutsuz oldu

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
36
Bugun bayram alisverisi icin sabah erkenden evden ciktik kalabalik olur malum arife diye
Cocuklari anneme biraktim esimle birlikte gittik ve alacagimiz o kadar cok sey vardiki resmen yillik teferruatli bi alisveris yaptik sabah da ciktik yeni geldim eve ve haşat olduk
Kizima karne hediyesi istedigi bebegi almaya soz vermistim ve bugun gelsin diye gunleri saatleri saydi cocuk
Derken tum alisveris bitti ve bi oyuncakci gordum aaa bebegi alamadik dedim ve girdik hemen..adam aksimi aksi hayatta alisveris yapilcal bi tip degil boyle dovcek gibi bi uslupta konusuyo derken monster high bebek istiyorum elektrik saclilardan dedim hemen cikardi ve internette kizimi. Gosterdigine benziyodu tam icime sinmesede orjinale benzemiyo dedim ama bagirdi bizde orjinalden baska olmaz dedi iste arkasindaki yazilari gosterdi kutuyu gosterdi bak orjinal dedi bende cok bilmiyorum tamam dedim cunku elimiz kolumuz dolu sabrimiz tukenmisti elimiz bos donmeyelim yakinlarda oyuncakcida yok dedim ve aldik orjinal olanla ayni fiyata..
Hemen kizimi aradim gozun aydin aldik geliyoruz diye cocuk kapilarda bekliyo bi actik kutusundan bebek dandik bisey internetten yazip baktim orjinalle alakasi yok gorsel olarak benziyo ama ten rengi dokusu baska aksesuarlari yok 10 tl lik dandik naylon bebeklere benziyo ve 60tl verdim cocuk anne bu ondan degil ki dedi surat 5 karis oldu e tabi benimde canim sıkıldi oyle pisman oldum ki baska yere bakmadigima..gitsem adama tam tekme tokat dalinacak kavgaya hazir pislik bi tipti satarken belliydi ama ugrasmak istemeyip aldik adam resmen yalan soylemis kutu mutu orjinal ama bebek taklit simdi kavga etmeye hazir adam..yinede gidiyim diyorum adam piskin piskin israr ediyo orjinal kardesim kutuyu gormuyon mu diye
Ne yapiyim ben simdi yaaa

Geri ver parani al ondan alisveris yapma birdaha.keske once kizinizin isini halletseydiniz biliyorsunuz onlar sabirsiz heyecanli oluyorlar.
Ayy adam kutuyu actigimiz icin degisim yapmaz bide israr ediyo kabul etmiyo bu urun orjinal diyo
Kizim yanimizda yoruldum filan diye mizladigi icin onu goturmedik keske yanimda olsaydi da kendi begenseydi 60 tl de az degil bebek icin ve bebegi gorseniz orjinaliyle alakasi yok fark edemedim saclari ustu benziyodu bende kutulu gorunce kutunun ustunde yazincada aldim

Kiziniz adina uzuldum..
Pislik adam..
Cocuklarin mutlu oldugu oyuncagi bile cok goruyorlar..
Aldigi para haram olur merak etme..
Ben sizin yerinizde olsam tuketici hakkina sikayet edip o adami yerle bir ederdim adi pislik..
Fisi saklayin atmayin sakin..

Olurum tabide kizim mizliyo iyice sinirleniyorum hic almasam daha iyiydi simdi kizimada patlicam burnumdan getirdi
Hayir hayir patlama benim yegenlerde oyle onun bir hatasi yok cocugu bayram gunu kirma.aslinda hata sizde sona birakmissiniz kutunun icini bile bakmamissiniz.

Esnaf ya da tacir mi neyse işte odasına şikayette bulunacağını söyle, gerekli hukuki işlemleri de yapacağını söyle bal gibi de geri alır.

Benimde basima geldi boyle sahtekarlik..
Bu kis bize kardesim gelmisti.
Okula gittim kurs vardi..
Giderken balikci gordum baligin fiyatini sordum kilosunu.
Neyse eve giderken alirim dedim gectim..
Sonra kurs bitince yine gittim yarim kilo alayim dedim..
Aksam olmistu hava karardi..
Iki kisiyiz yeter diye az almak istedim..
Neyse bu adam bana baligi verdi ama ben yolda giderken baliga bakiyorum cok az bir avuc nerdeyse..
Icimden dedim bu balik yarim kilo degil dedim..
Ve ordaki manava gidip baligi tartirdim..
Neyse balik benim tamda dusundugum gibi yarim kilodan bayagi az..
Bende usenmeden gittim adama..
Bu balik boyle boyle dedim..
Gerizekali adam napsa begenirsiniz baligi aldi parayi verdi manyak..
Pislik hakkimi helal etmedim bu adama..
O kadr beni yordu..
Nasil icleri rahat o parayi yiyor bu insanlar bir turlu anlayamiyorum ben..
Hakkimizi aramazssak bu adiler hep boyle kandirilar herkesi ..

Lisanslı oyuncaklar öyle her yerde satılmaz zaten. Benim de başıma geldi. Adam orijinal son kaldı bu
.ben bunun yüzünden hapis yattım yasak çünkü falan dedi:))şirinler oyuncağıydı ama baya güzeldi yani. Son kaldığı için 10 lira dedi. Orijinali 80 liradır. Aldım ben ama gerçek olmadığını biliyordum. Zaten şirinlerin öyle oyuncağı bile yok p ayrı:) demem o ki öyle her yere lisanslı oyuncaklarını vermiyor oyuncakları yapanlar.

ay sinir oldum. üşenmeyin çekinmeyin gidin paranızı alın, mümkünse yanınızda bir arkadaşınızla gidin. mutlaka huysuzluk yapacaktır, korkmayın. kandırıldığınızı, tüketici haklarına başvuracağınızı söyleyin. sesinizi yükseltin. yazık ya kızınıza üzüldüm, nasıl da sabırla beklemiş. huysuz esnaftan da alışveriş yapmayın lütfen.

Götürüp kafasına calacaksın bebeği öylelerin, okurken ben bile sinirlendim keşke böylelerini şikayet etme yeri olsa sıkmayın canınızı , bir daha dikkatli olursunuz iyi bayramlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…