alisveriste kandirildim cok sinirliyim cokk..kizimda mutsuz oldu

Cocuk ıstemıyor esımde cok kızdı falan dıyın yanınıza da bır erkek alın .Urunun fısınıaldın mı aldıysan ve adam kabul etmıyorsa dırek dılekce ve fısınle tuketıcı haklarına basvur urunun sahtelıgınj anlat paranı alırsın .

Kizlar yorumlar icin teselkur ederim saatlerdir arastiriyorum kutusu orjinal kutu oyle gorunuyor ama icindeki bebek orjinaline benzetilmeye calisilmis ancak basarili bi benzetme olmamis cakma bi bebek
Esimle aldik ve alirken bu ne bicim adam bundan mal mi alinir sirf gezmeyelim diye aldim cok yoruldum yoksa yani adamin satarken dovmedigi kaldi dedi esim
Simdide napalim uzatmayin biseylede memnun okun diye bize kiziyo esim..
Ben bu isin pesini birakmam is bebekten cikti bayram arifesi topluca tadimiz kacti sikayet edicem atmadim fisi kutusu duruyo

Müşterisin ve sana kötü davranışları sergiliyor sende hala bebeği alma derdine düşmüş sun hata sende girdigin gibi hiç birşey almadan çıkman gerekliydi adamada ders olurdu

Fiş duruyorsa git paranı al ama başka orijinal bebek olsada kabul etme artık kolay gelsin fazlada kafaya takma olur böyle şeyler.

Basiretinin bağlanmış, bu tarz alışverişi artık esnaftan yapmıyorum, borç içinde çoğunu kandırma peşinde.

Oyuncaktan cok anlamiyorum hani aldiginiz urun bizim uretim mi yurtdisindan ithal mi eger yurtdisindansa kutuda orjinal diyorsaniz kutuda turkiye distiributoru yazar orayi arayip urunu piyasa fiyatina yerlesik bir saticidan aldiginizi ama bebegin orjinal olmadigini ne yapabileceginizi sorun bazi firmalar ugrastirmadan siz bize yollayin deyip yenisini yolluyor saticiylada kendisi muhatap oluyor veya izleyeceginiz yolu gosteriyor veya tuketici haklarina basvurun her halukarda alirsiniz paranizi ama bunlar bayramdan sonra olacak isler o zamana kadar ufaklik susarmi bilmem

Tüketici hakem heyetine başvurun. Bende birkaç kez ayıplı mal ile dolandırılmaya kalktım üstüne gidip uğraştım. Bu tür olaylarda severim uğraşmayı ki akıllarını başlarına alsınlar başkalarını dolandırmasınlar.

Adama gidin, distribütör firmaya haber benden adres bekliyorlar. Sahte mal sattığın için dükkanını basıp mallarına el koyacaklar sana da dava açılacakmış. Tazminat ödemek zorunda kalacsksin. Ya paramı ver ya da başına bunlar gelecek de.

Oyuncağa şöyle bir baktım da, belki haddim değil ama bu aldığınız oyuncak ve diğer modelleri çok itici, bir çocuğun eline verilmemesi gereken cinsten...

Rengarenk ilginç saçlar, suratları boyalı, kafasında boynuz, tuhaf kıyafetleri...

Aslında farkında olmadan çocuklarımızın eline verdiğimiz oyuncaklarla onların kişiliklerini inşaa ediyoruz. Sıradışı oyuncaklar vererek de yanlış yapıyoruz...
Bu tarz oyuncaklarla oynatmamak sanırım daha iyi gibi...

Konuya dönecek olursak eğer ürün orjinal değil ise bunu size orjinal diye satan satıcıya gidin ve replika ürünleri orjinal diye insanları kandırarak sattığı için şikayette bulunacağınızı söyleyin eminim geri adım atacaktır...

Adam tavrından belli etmiş orjinal olmadığını şikayet edicem seni de bak nasıl geri alıyor

O bebeklerden elimde var ara ara alıyorum. Cok degisikler, hosuma gidiyor duruyorlar kenarda :) Cocugum olsa ona alirdim. Hediye olarakta almayi dusunuyorum yakinim bir cocuga. Illa tektip olmasi gerekmiyor ki herseyin farkli, siradisi olan seyler kotu veya korkunc degiller. Ilerde kafasina boynuz gecirip dolasmaz bence, kucukken sirf monster high ile oynadi diye uçlarda da yasamaz. Nolur ki :)

Bir çocuk mantığı ile bizler bir değiliz ki, tek tip şeylerle elbette oynamasın örneğin zekasına destek olacak motor becerilerini geliştirecek her türlü oyuncaklarla oynasın...
Bebekle de oynasın elbette ama bu bebekler cidden saptırılmış gibi sanki özellikle bir kaç tanesi çok itici...

Bebeklerde boynuz gördü diye kafasına boynuz takacak değil diyoruz "amaaan bir şey olmaz" diyoruz ama oluyor malesef bu bebek küçük bir çocuğun bilinç altında olumsuz yer edebilir...

Herkesin fikri farklıdır.Saygı duymak gerek ama bence çocuklara oyuncak seçiminde biraz titiz olmak gerekiyor sanki...

Adam bir manyaksa ben iki olurum bırakmam o parayı eşinizle gitmeyin erkek sabır edemez arada çok fark var kolaymı kazanılıyor kesinlikle gidin alın paranızı

Ben bir sapiklik, sapkinlik goremedim bebeklerde kendim icin degil cocuk icinde hatta hediye etmeyi dusunuyordum. Amacim polemik degil bakis acinizi merak ettim ben mi yuzeysel bakiyorum acaba diye. Saclarinin renkli olmasi, kanatlar, boynuzlar mi sapkinlik yoksa daha farkli seyler, cagrisimlar mi var gordugunuz?

kıyamam ya üzüldüm bende... keşke mümkünse iade etmek istiyorum diye gitseniz sakin bir dille almam falan derse alır bebeği çıkarsınız bir ihtimal belki alır

Ben bu arkadasa katiliyorum cidden ..
Cocuklarin elindeki oyuncaklar izledikleri cizgi flmler hepsinin altinda kotu bilinc altinda yerlestirilmeknistenen seyler var..
Ben bu bebek hakkinda demiyorum ama.
Mesela ben disnep kanalindan onun cizgi flmninden nefret ederim..
Cunku nette izledim blinc altina sex yazan seyler yerlestiriyorlar ..
Bunu da rus bir adam arastirmis netten izledim..
Yani bu devirde gercekten oyuncak tv hepsi ayri bir dert..

Terbiyesiz herif.. sizin de basiretiniz bağlanmış sanırım. Bazı hadsizler azarlar gibi konuştuğunda veya sesini yükselttiğine malını başına çal der dönerim ben..

Adam laftan anlamazsa fişli faturalı ürün nihayetinde gider şikayet ederim deyin.. arayın hakkınızı.. kolay mı kazanılıyor o paralar pabuç bırakmayın böylesine

Bizde de her türünden var, o arkadaş grubunun hepsinden , ben artık uzmanı oldum, gerçekten çok benzeyen dandiklerini yapmışlar, bende gördüğümde şaşırmıştım, bence bayramdan sonra gidin konuşun , geri almasa bile içinizde kalmasın, sizi tüketici haklarına şikayet edeceğim diyin. 60 tl çok hakkaten, yazık olmuş. bizim oyuncakçıda 10 tl filan o dandik olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…