alisveriste kandirildim cok sinirliyim cokk..kizimda mutsuz oldu

Tuketici hakem heyetine basvuracaginizi soyleyin,
Bahsettiginiz tarz taklitler pazarda 10 liraya satiliyor bazen kizim yapisiyor almiyordum bir kez dayanamadim bir tane aldim kutusu orjinalinin aynisi birebir ayni basiyorlar cunku, ama icinden cikan bebegin iki gunde kolu bacagi dagiliyor sonra hop çöpe.
O yüzden derim ucuz oyuncak alacak kadar zengin degilim diye, kaldi ki siz ayni paraya 10 liralik urun almissiniz, adamla ugrasmak istemiyorsaniz bebegi aynen kutusuna koyun, fisiyle birlikte saklayin bayramdan hemen sonra tuketici hakem heyetine basvurun (internetten detaylarini ogrenebilirsiniz)
Bu esnada durumunuz musaitse kiziniza da bebegin orjinalini alin icinde kalmasin.

Aksama kadar oturuyirum dukkaninda her gelene de senin taklit mal sattığını soyleyecegim de...

Kutusuyla fişiyle geri götürüp verin. Giderkende orjinalini alın oyuncakçidan,orjinal falan demeye devam ederse gösterirsiniz orjinali nasılmış görsün.
Pazarda falan oluyor benzerleri ben denk geldim bir iki kez ama ciddi fiyat farkı oluyor,ucuz oluyor orjinaline nazaran. Bu adamın yaptığı dolandırıcılık. Kesinlikle yanına bırakmayın.

Aldığınız oyuncakçının nette adı varsa, reklamı vb, tek kötü ve mantıklı yorumla bitirirsiniz o dükkanı. Yaşasın sosyal medya gücü.

Adam isi kavgaya donusturdu ustumuze yurudu bagris cagris orjinal oldugunu savundu...esim gitti dovdu bi guzel ( adam terbiyesizlesince)
Sikayetci olunmadi esnaf ayirdi 3 kurusluk huzurumuz da kacti ve aldigim yer buyuk bi oyuncakci kazik bi yer
Adam pisligin alasi oyle igrenc cirkef kro biri ki laf a latilmiyo surekli konusup seni duymuyo bile internetten her yerde paylastim onun disinda uzatmami istemedi esim..zaten cok sinirlendi bende bisey demedim

en guzeli bilindik oyuncak firmalarindan almak sonrada boyle esnaflar cikar gelmiyo kimse der neden acaba dayagi haketmis diycem valla herkese atar gider yapanlar tokati yiyip otursun bitmedi boyle magandalar

Canım hiç uzatmadan direk hakem heyetine gideceksiniz.Fişinin de ürünü de götürün size dosya açıyorlar ürünü de bilir kişiye yolluyorlar ve o kişi oyuncağın orijinal olmadığını bildiren bir yazıyı hakem heyetine yolluyor onlar da oyuncağı aldığınız yeri arıyor daha sonra siz elinizdeki evrakları oraya götürüyorsunuz ve orjinal ürününüzü alıyorsunuz. İnanın buraya yazdığım kadar uzun sürmüyor. Yeter ki siz hakem heyeti tüketici haklarına gidin.Onlar sizin işinizi kolaylaştırıyor.
Hiç eşinizle gitmeyin her şeyi kendiniz halledin erkekler işin içine girince ortalık daha da karışıyor.

yahu ne gerek vardı bunlara zaten iade hakkınız var.. bizde almıştık bir oyuncak eve geldik açtık kutusunu beğenmedi oğlum ertesi gün gittim iade ettim..
orjinal yada değil sizin her türlü iade hakkınız var zaten..

aynen iade almıyorum dediği noktada tüketici heyeti hallederdi..
ben halı yıkamacıdan halımın parasını bile aldım tüketici hakem heyetiyle..
aksi tiplerle muhattap olmaya bile gerek yok..

size bişey anlatayım

ben küçükken barbie bebek istemiştim bayramda
o kadar çok istedim ki
babamların da durumu pek iyi değildi
daha doğrusu bir bebeğe para ayırmak istemiyorlardı

neyse beni kırmamak için tamam dediler
ama nasıl heyecanlıyım
pazardan alıcaz, babamın pazarcı arkadaşından
pazar tezgahı üstünde kutu içinde barbieler

pazarcı tezgahın altından bi bebek çıkardı
ne kutusu var ne giysisi
üstelik bacaklarında bi gariplik var kıvrılmıyor bacakları bi yerinden kopmuş bi kısmı
defolu yani
onu aldılar bana

hayatımda o kadar hayal kırıklığını bi daha hiç yaşamamışımdır herhalde

şimdi gülüyorum tabi hatırlayınca
ama hala içimde kaldı ya.
bakarım hep barbie lere

böyle olmasaymış iyiymiş ya
keşke şikayet etseydiniz yasal yollardan
ama tabir ettiğiniz esnaflardan bi kaç tane tanıyorum
çocukların sağlığıyla da oynuyor
kimbilir nasıl maddelerle boyalarla yapıldı
çocuklar ağzına falan sürüyor o oyuncakları

Uyuz oluyorum böyle şeylere. Yazık kuzucuga o kadar sevinmiş. Bende geçen gün bazen yaptığım gibi internetten bir elbise beğenip istedim. Ama istedigimle kumas olarak gorunus olarak kalite olarak yakından uzaktan alakasız dandik dikilmis bir paçavra geldi sinir oldum netten alışverişe tevbeliyim.

25.kare tekniği deniyor buna reklamcılıkta. Malesef gerçek... Seçici davranmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…