- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi DonukPudra
-
bu arada karbonatla ilgili mailime cevap gelmedi kızlar hala. artık beklemiyorum daönceden de sorum olmustu asistanı cevaplamıstı. sanırım yogunlar.
eczane taramasına devam etcem bu akşam.
himalaya tuzu icin de aktarları tarayacagım
karbonatla ilgi ne sormustun canim?
bu arada 1 litreye yarim cay kasigi karbonat koyunca phi kaca yükseliyor bilen var mi?
canım markette satılan karbonattan atıyordum ben .kitabın sonlarında eczaneden alınması gerekli oldugunu okudum. ikisi de aynı görevi görmüyor mu diye sormustum..
---
bu arada ben bugün eczaneden buldum saf karbonat. üzerinde bikarbonat yazıyor. 100 gr 2lira. fakat eczacı dedi ki markette satılanlarla aynı. :44::44: kafam karıstı. sizin aldıklarınızda ne yazıyor ?
--
himalaya tuzunu da nihayet aktarın birinde buldum..
fakat cla tablet bulamadım:18:
sabah bi video izledim orda aysegül hanim eczanedeki karbonat katkisiz saf oluyor, ev karbonatinda katki maddesi olabilir ve tadi daha tuzumsu oluyor dedi...
arkadaşlar bişiy sorucam
Bu su konusunu anlayamadım, hep içme saatleri verilmiş.
Ben normalde günde 2litre civarı su içiyorum.
bunu karbonatla karıştırdıktan sonra aralıklı mı içicem, arada normal su mu içcem
anlamadım
kızlar bana neleroluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?
kilo almışım
motivasyon sıfırın altına indi
menülerim sizinkilerle benzeşiyor.sadece suyu az içiyorum.
bu arada bugün eczaneden ingiliz karbonatı denilen bio karbonat aldım.suyumun phı yükselsin yoksa diye ben balon olup yükseleceğim...
bir de ara verdiğim yürüyüşümü yaptım bugün .2.5 km.30 dk
kötüyüm
sabah kalkınca 1 bardak alkali su
kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
5 zeytin
1 fincan 5 i bir yerde çay
1 dilim beyaz peynir
ara
1 adet galeta
1 fincan ıhlamur
öğlen
patates salatası
yarım dilim yaş pasta(öğrencimin doğum günüydü kıramadım)hepsini suçluluk duygusundan yemedim bile
akşam
1 büyük salata tabağı brokoli salatası
1 adet muz
yatana kadar alkali suya devam
yatmadan bitki çayı da içerim
Canım 1 litre suya yarım çay kaşığı karbonatı ekle.Bittikçe aynen böyle yaparak tüm gün suyunu böyle iç.Bu diyette hep alkali su içiyoruz normal su içmiyoruz.Ayrıca suyuna limon sıkabilir ya da elma sirkesi koyabilirsin.Bir de su içmenin şeklini söyleyeyim kısaca.Sabah kalkınca hemen büyükçe bir bardak alkali suyunu iç aç karnına.Yarım saat sonra kahvaltını yapabilirsin.Tüm gün yemeklerden yarım saat önce bir bardak su iç.Bir de yemeklerden 2 saat ama en erken 1 saat sonra su içmeye devam et.Aralarda bitki çayı ve alkali suyunu rahatça bol bol tüketmeye çalış.Ne kadar alkali olursan asitlenmen o kadar çabuk çözülür
kızlar bana neleroluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?
kilo almışım
motivasyon sıfırın altına indi
menülerim sizinkilerle benzeşiyor.sadece suyu az içiyorum.
bu arada bugün eczaneden ingiliz karbonatı denilen bio karbonat aldım.suyumun phı yükselsin yoksa diye ben balon olup yükseleceğim...
bir de ara verdiğim yürüyüşümü yaptım bugün .2.5 km.30 dk
kötüyüm
ben kilo bildirimimi cumartesi yapacagımnedir durum arkadaslar ?
kilo veren ler varmi ?
Ben 1 ayda 2 kg verdim , sirf karbonatli su, deniz tuzu ve sekeri keserek, bu böyle devam ederek 6 kg daha versem cok mutlu olurum :)))
kızlar bu vıtamın ve mınerallarden kullanan var mı ben ozellıkle CLA tablet ve probıyotık tabletı almak ıstıyorum bı yag yakımına bırı bagırsaklara yardımcıymıs hıc kullananan var mı ne dusunuyosunuz bunlar konusunda
karbonatla ilgi ne sormustun canim?
bu arada 1 litreye yarim cay kasigi karbonat koyunca phi kaca yükseliyor bilen var mi?
bugünkü menüm ;
sabah: çorba,marul,biber,1dilim ekmek
ara;form cayı
öğlen;tavuk,salata
ara;elma
akşam;yumurta ,cay (yumurtayı cok canım cekti)
--misafir vardı gözümün önünde kısırları,elmalı turtaları götürdüler :18:yemedim hiç
yatana kadar alkali su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?