- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
- Konu Sahibi DonukPudra
-
sadece karbonatlı su içsek.kilo verdirir mi?ben diyet yapamıyorum iradesizim(
hanımlar karbonatı suyu içmeye başaldım aranızda 2 aydır devamlı içiyoum bi zarrı yoktur diyebilecek biir varmı bazı arkadaşlar bırakmış tedirign oldum bende
Alıntıdır;
DrAysegul Coruhlu; abartarak cok fazla koyuyor insanlar. zannediyorlar karbonat zayiflatir.
Alıntıdır;
Karbonatli suyun faydalari:
Asitlerin oluştuktan hemen sonra nötralize edilmesi, kandaki asit dengeleyici bikarbonatların yüksek tutulması ile mümkün olur. Bunun en temiz ve en etkili yolu ise alkali su tüketmektir.
Alkalilik, yağ asitlerini yakmaz onları çözer, nötralize eder ve sıvılaştırarak böbreklerden güvenli şekilde atılmasını sağlar.
Çiğ et veya tavuğa dokunduğumuzda ellerimiz yağdan kaygan ve yapışkan olur. Ellerimizi sadece su ile yıkamak sorunu çözmez, ancak sabunla yıkandığı zaman ellerimiz normal duruma döner. Bunun en basit açıklaması; yağın asit, sabunun ise alkali olmasıdır.
***Alkali suyun herhangi bir besin değeri veya tıbbi değeri yoktur. Sadece vücuttaki fazla asitleri nötralize ederek etkisiz hale getirir, kanın kıvamını inceltir, kan akışını kolaylaştırarak birçok hastalığın önüne geçilmesine ve kendimizi daha iyi hissetmemize katkı sağlar.
cevabın için teşekkür ederim.ben yüzümde kızarıklık vardı.onun için içiyordum.ama araştırmalarıma görede kiloda vermeye faydalıymış.ikisi bir arada neden olmasın dedim.içmeside bir o kadar kolay.aslında ben bunu tvden duydum e2 de marta steweart programıında cilt uzamnı söyledi kızarıklık vücuttaki asitten olurmuş.
Ürün Değerlendirme: Healthy Juicer meyve sebze sıkacağı | Pratik Anne
hem meyve hem sebze sıkıyor.İnceleyin, bulabilir miyiz ki?
Karbonat kullananların ve kullanmak isteyen arkadaşların dikkatine!
Alıntıdır;
Yabancı ülkede yaşayanlar ;Eczaneye Ingiliz Sodium Bikarbonati diye sormayın! O Türkiye'deki markalardan biri sadece önemli olan eczaneden Natron yada Natriumhydrogencarbonat yada NaHCO3 olarak isteyin. Na2CO3 yani E-500 Sodyum karbonat olarak geçiyor bunu kullanmayın bu "Sodyum karbonat. Sodyum türevlerinden birisidir.Formülü Na2CO3'tür. Deterjanların,kireç önleyicilerin,çamaşır ve tül beyazlatıcıların ürün bileşiminde kullanılır." O yüzden temizlik sodası kesinlikle kullanmayın!!!. "Natriumhydrogencarbonat mit dem Trivialnamen Natron, hat die Summenformel NaHCO3" bunu kullanabilirsiniz.
Karbonat ( Sodyum Bikarbonat - İngilizce: Sodium bicarbonate - Kimyasal formülü : NaHCO3 )
Eczanelerde: İngiliz Karbonatı, Solvey Karbonatı, Karbonat, Cep sodası, Garra Karbonat gibi isimlerle satılmaktadır. Eczanelerden almanızı tavsiye ederim. Markette satılanı alsak olmazmı ?Aktardan satın alsak olmazmı ? Bakkal'dan alsak olmaz mı gibilerinden soru sormayınız.TEKRAR SÖYLÜYORUM ECZANEDEN ALACAĞINIZ KARBONAT EN GÜVENİLİR OLAN KARBONATTIR!!!.
eczanelerde ph damlası da satılıyor alkalife adı bunuda suya katarak alkali yapabiliyorsunuz biraz pahalı ama en iyisi suyun tadını da değiştirmiyor.amerikada da satıldığını biliyorum...
Slm arkadaşlar,bende istanbulda bir sağlık kurumunda çalışıyorum ve bu diyeti çalıştığım kurumdaki doktorlarımdan biri önerdi. Kendiside yaklaşık 5 aydır abd den aldığı damlayı kullanıyor.... Damlanın adı alkalife ph damlası,eczanelerde bulunuyor veya internettende satın alına bilinir. Bu diyeti 10 gündür yapıyorum şimdilik göbüşüm gitti yeni doğum yapmış ve kilolardan henüz kurtulamamış biri olarak vucudumun rahatladığını hissettim bakalım inşallah hayırlı sonuçlar doğurur.Her günümü buradan sizlerle payaşmaya çalışacağım....
Slm,nasıl gidiyor diyet,alkali diyeti tavsiye eden dr. un başka tavsiyeleri var mı bilmediğimiz türden?
gercekdogu dediklerin morel oldu bende gobekden sorunluyum 3 sezeryan incecik belim kutuge dondu resmen diger yerlerin iyi ama azicikda totom erise bal kaymak olur aslinda erirde o oturmayi tercih ediyor cok tembel kendisi hic anlasamiyoruz neyse hafta sonu alisveris yapayimda haftaya baslayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?