- Konu Sahibi DonukPudra
-
kızlar merhaba bu konuya daha da ağırlık verelim birbirimize destek olalım ben fazladan 7 kilo almış durumdayım( hamilelik kilolarımdan kalan kilo bu aslında..)
bu diyeti bilmediğim halde kendim sadece 1 hafa boyunca sabah bol yeşillikten oluşan tuzsuz salata ve yumurta peynir,öğlen salata ve tavuk akşam da salata ve sebze yemegi yiyerek 2 kilo vermiştim..
hem sütüm artmıştı hem de enerjim üstelik o kiloyu bi daha da almadım.
farkında olmadan bir hafta boyunca alkali beslenmişim yani..
simdi bebeğim 11 aylık ve hala emziriyorum agır diyet uygulayamam
sizce bu şekilde devam etsem işe yarar mı yani tuzsuz salata ne diyorsunuz?
kilo verme durumları nasıl yapan arkadaşların ne olur yazın motive oluyorum ben verilen kiloları öğrenince.
bir de gençleşme hissettiniz mi gerçektenciltiniz ve vücudunuzda?
merhaba hosgeldin.
tuzsuz salata tüketebilirsin ya da himalaya tuzu kullanman aslında en saglıklısı. onun zararı olmaz.
ben 2 ayda 7 kg verdim bu diyetle. herşeyine dikkat eden arkadaslar 10 kg bile verdi.
suan ilac kullanıyorum eskisi gibi diyete özen gösteremiyorum.ama değişen birşey var ki sabahları zinde kalkıyorum. enerjim hep yerinde ve şişkinlik hissim hiç ama hiç yok .
ilk sayfadaki tabloları da indirip incelemeni öneririm.
2 ayda 7 kilo verdin mi pudracım cidden, maşallah, tebrik ederim seni
Biliyorsun ben yeni bir diyetten çıktım ve şu an istediğim kilodayım, yeniden bu diyeti tam uygulamam da mümkün değil sadece suyuma karbonat katıyorum ama normal marketten alınandan, bir yerde ingiliz karbonatı yazmışsın o daha mı farklı, daha mı etkili peki?
Bir de ben hiç yeşillik yiyemiyorum bu ara, içtiğim suyun da faydası olmaz mı dersin şeker?
Hazıra konuyorum biraz şu an ama samimiyetine güvenerekten cevap bekliyorum :):103:
Merhaba poly bir şey sormak istiyorum.Menünde 1 litre su diye yazmışsın hep.Bir keredemi bir litre su içiyorsun.Çünkü bardak bardak aralıklarla içilmesi gerekiyor.bir anda aldığımız suyu tavsiye etmiyor ayşegül hanım
merhaba hosgeldin.
tuzsuz salata tüketebilirsin ya da himalaya tuzu kullanman aslında en saglıklısı. onun zararı olmaz.
ben 2 ayda 7 kg verdim bu diyetle. herşeyine dikkat eden arkadaslar 10 kg bile verdi.
suan ilac kullanıyorum eskisi gibi diyete özen gösteremiyorum.ama değişen birşey var ki sabahları zinde kalkıyorum. enerjim hep yerinde ve şişkinlik hissim hiç ama hiç yok .
ilk sayfadaki tabloları da indirip incelemeni öneririm.
Sevgili Derin'cim, maalesef henüz özel msj çekemiyorum ancak ilgin için çok teşekkür ederim.Alkali diyetine adam gibi başlayalı 1 hafta oldu açıkçası.Ama artık emin bir şekilde ilerliyorum ve kendimi gerçekten şimdiden hafiflemiş hissediyorum.Tek sorunum akşamları canımın mütemadiyen bir şeyler çekmesi..Onu da bitki çayları ve kefirle geçiştirmeye çalışıyorum.Bu haftasonu tartılıp sonucu bildireceğim:) Herkese kolay gelsin..
evet kızlar dikkat edenler varsa menülerini paylaşsın ben de sizi takip ediyorum
Ayşegül çoruhllunun kitabını okudum
şimdi de dr. robert young ın zayıflama da ph mucizesi kitabını okuyorum.
alkali olmanın zayıflamada kesinlikle etkili olduğuna ikna oldum fakat yapamadığum veya vazgeçemedim şeyler yüzünden plna atam uyamıyorum
-idrarda alkali tedti yapmak isterdim henüz o çubuklardan almadım
-karbonatlu su içtiğim 1 hafta 10 gün boyunca boğazım ağrıdı ve ben karbonatlu su içmekten vaz geçtim.
yeşilliği bol yeme fikri çok güzel özenince bol oluyor dikkat etmeyince bi de bakmışım günlerce yeşillik yememişim.
bi de şu inek sütü ve yoğurdu ile problemim var yoğurt yemek sağlıklı diye ben evde doğal yoğurt yapıyorum e sırf asit yapar diye yememek de olmuyor, demek ki yeşilliği daha fazla yemem gerekiyor.
-bi de sebze sıkmaya , makinayı yıkamaya üşeniyorum
-trambolin aldım 58 liraya ve ailecek zıplıyoruz
.....siz neler yapıyorsunuz?
Rica edrm cnm, msj.ını yeni gördüm. Sonucu bildirmemişsin? :) Sana da kolay gelsin.
Ah evet kusura bakma tamamen unutmuşum :) Ben de pko var ondan bir süredir onunla uğraştım.Soğan kürünü uyguladım.Çok şükür en son kontrolde doktor kist göremediBir yandan diyete devam ettim.Belki az ama 1.5 kilo verdim.Ama tabi benim gibi kistler yüzünden gram gram veren biri için çok iyi :) Umarım bundan sonra daha da rahat gidecek.Senin nasıl gidiyor canım? Kilo vermeye devam ediyor musun ? Bir de rica etsem standrat bir gün içinde neler yediğini yazabilir misin ? Bazen çok mu yiyorum acaba hissine kapılıyorum da
evet kızlar dikkat edenler varsa menülerini paylaşsın ben de sizi takip ediyorum
Ayşegül çoruhllunun kitabını okudum
şimdi de dr. robert young ın zayıflama da ph mucizesi kitabını okuyorum.
alkali olmanın zayıflamada kesinlikle etkili olduğuna ikna oldum fakat yapamadığum veya vazgeçemedim şeyler yüzünden plna atam uyamıyorum
-idrarda alkali tedti yapmak isterdim henüz o çubuklardan almadım
-karbonatlu su içtiğim 1 hafta 10 gün boyunca boğazım ağrıdı ve ben karbonatlu su içmekten vaz geçtim.
yeşilliği bol yeme fikri çok güzel özenince bol oluyor dikkat etmeyince bi de bakmışım günlerce yeşillik yememişim.
bi de şu inek sütü ve yoğurdu ile problemim var yoğurt yemek sağlıklı diye ben evde doğal yoğurt yapıyorum e sırf asit yapar diye yememek de olmuyor, demek ki yeşilliği daha fazla yemem gerekiyor.
-bi de sebze sıkmaya , makinayı yıkamaya üşeniyorum
-trambolin aldım 58 liraya ve ailecek zıplıyoruz
.....siz neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?