- 19 Ekim 2020
- 8
- 6
- 16
- 44
- Konu Sahibi Melissa-99
İyi geceler
Ben 16 yıllık evli ve 10 yaşında bir kız annesiyim.
Sorunum eşimin alkol bağımlılığı.
Bunda son 2 senedir işsiz olmasının payı büyük. Zaten belli bir düzeyde içen biriydi işsiz kalınca kendini içmeye verdi.
Bu arada ben çalışıyorum kamuda memurum. 2 senedir tek başıma evi geçindirmeye çalışıyorum. Eşimde içki parasını babasından alıyor.
İçtiğinde agresifleşen sürekli aynı şeyleri anlatan takıntılı birine dönüyor. Tedavi olmayı hep reddetti.
6 ay önce artık canıma tak etti ve savcılıktan uzaklaştırma kararı aldırdım. Çok büyük bir şok yaşadı. Psikiyatiye giderek alkol tedavisi olmaya başladı. Düzelince yeniden eve dönmesini kabul ettim. İş buldu ve çalışmaya başladı.
2 ay sonra yani bugün patronla atışıp işten ayrılmış. Telefonda eve gel konuşuruz başka bir iş bulursun dedim. Tamam geliyorum dedi. Ne eve geldi nede telefonlarını açtı. Saat 10 gibi tekrar aradığımda yine alkol almaya başladığını anladım.
Şimdi kabuslar yeniden başlayacak. O kadar yoruldum ki
Kızım kavgalarımızdan çok olumsuz etkileniyor.
Kavga etmemek mümkün değil çünkü alkollüyken sürekli tartışmak istiyor. İçinde ne kadar öfke varsa hepsini bana kusuyor.
Artık boşanmak istiyorum ancak bu kolay olmayacak.
Her türlü pisliği yapıcak eminim.
Alkollüyken çok kontrolsüz küfürbaz birine dönüşüyor.
Şu an eve almadım aşağıda arabada yatıyor daha doğrusu sızmıştır.
Keşke gözümü kapayıp açsam ve boşanma aşaması bitmiş olsa
Annesi hayatta değil babası ve bir abisi var. Ancak onlarında taktığı yok. Onlarda çok konuştular kimseyi dinlemiyor.
Kızımın etkilenmemesi için ne yapabilirim.
Benimde psikolojim çok bozuldu.
Alkol gerçekten çok berbat bi şey.
Ben 16 yıllık evli ve 10 yaşında bir kız annesiyim.
Sorunum eşimin alkol bağımlılığı.
Bunda son 2 senedir işsiz olmasının payı büyük. Zaten belli bir düzeyde içen biriydi işsiz kalınca kendini içmeye verdi.
Bu arada ben çalışıyorum kamuda memurum. 2 senedir tek başıma evi geçindirmeye çalışıyorum. Eşimde içki parasını babasından alıyor.
İçtiğinde agresifleşen sürekli aynı şeyleri anlatan takıntılı birine dönüyor. Tedavi olmayı hep reddetti.
6 ay önce artık canıma tak etti ve savcılıktan uzaklaştırma kararı aldırdım. Çok büyük bir şok yaşadı. Psikiyatiye giderek alkol tedavisi olmaya başladı. Düzelince yeniden eve dönmesini kabul ettim. İş buldu ve çalışmaya başladı.
2 ay sonra yani bugün patronla atışıp işten ayrılmış. Telefonda eve gel konuşuruz başka bir iş bulursun dedim. Tamam geliyorum dedi. Ne eve geldi nede telefonlarını açtı. Saat 10 gibi tekrar aradığımda yine alkol almaya başladığını anladım.
Şimdi kabuslar yeniden başlayacak. O kadar yoruldum ki
Kızım kavgalarımızdan çok olumsuz etkileniyor.
Kavga etmemek mümkün değil çünkü alkollüyken sürekli tartışmak istiyor. İçinde ne kadar öfke varsa hepsini bana kusuyor.
Artık boşanmak istiyorum ancak bu kolay olmayacak.
Her türlü pisliği yapıcak eminim.
Alkollüyken çok kontrolsüz küfürbaz birine dönüşüyor.
Şu an eve almadım aşağıda arabada yatıyor daha doğrusu sızmıştır.
Keşke gözümü kapayıp açsam ve boşanma aşaması bitmiş olsa
Annesi hayatta değil babası ve bir abisi var. Ancak onlarında taktığı yok. Onlarda çok konuştular kimseyi dinlemiyor.
Kızımın etkilenmemesi için ne yapabilirim.
Benimde psikolojim çok bozuldu.
Alkol gerçekten çok berbat bi şey.